- 31 Ekim 2025
- 34
- 1
- 1
- Konu Sahibi birkediannesi01
-
Ben sigarada kullanıyorum herkes ona filan bağladı o yüzden bir sorgulama peşindeyim. Şimdi bazı konulardada kullanıldığında kanamaya yol açabildiği tarzda şeylerde yazmışlar bende hiç bilmiyorum ne yapmam gerekiyor. Bu arada hangi ildesin canım doktorun kimdi
Ben 9. Haftada kaybettim kaldıramazken sen 31. Hafta çok geçmiş olsunBizim durumumuz çok farklıydı 31. Haftada kalbi durdu bebek büyümüştü. Su toplamıştı vücudu
Mardindeyim doktor batmanda
Benim 1. Gebeliktede sürekli kahverengi akıntım vardı normal dediler hep geçiştirdiler. İla kullanmak istiyorum açıkcası eğer kalırsam ama biraz korkuyorum ya ben kararımla zarar verirsem diyeBenim herhangi bir problemim yok.
Annemde gebelikte hipertansiyon olduğu için doktorum oksapar iğne ve coraspin başladı. Bir zararı yok dedi. Hiç sorgulamadım kullanıyorum. İlk gebeliğimde de kullanmıştım.
Yeni evlendim ben burda tanıdığım doktor filanda yok chatgbp sorarak internetten araştırarak bi doktor buldum şimdi gitsemde güvenemiyorum. Devlet hastaneleri zaten hiç bir şekilde ilgilenmiyor gitmek istemiyorum.Bence sende perinatoloji takipli git. Her doktor farklı bir şey söylüyor bu doktor bana baya güven verdi ben bu işin uzmanıyım sen merak etme bundan dolayı birşey olmaz dedi ama yarım damak olacağını hiç duymamıştım.
Yeni evlendim ben burda tanıdığım doktor filanda yok chatgbp sorarak internetten araştırarak bi doktor buldum şimdi gitsemde güvenemiyorum. Devlet hastaneleri zaten hiç bir şekilde ilgilenmiyor gitmek istemiyorum.
Çok zor bir durum beklemek düzlemesini umut etmek. ben ilk kürtaj olduğumda baya güçlü durdumda sonradan nasıl oldu anlamadım beni sürekli dibe çekmeye başladı. Kimyasal gebeliği ilk öğrendiğimde bebek için değil ama iyileşeceğim diye çok mutluydum 2 gün sürdü o mutlulukta zatenHiç sorma o kadar zordu ki resmen bebeğin kalbinin durmasını bekledik 23. Haftada kalbinde parlaklık böbreklerinde genişleme var down olabilir dediler.
Sonra 27 haftada bir gittik tüm organları çok kötü durumdaydı sadece kalbi atıyordu sonlandırma kararı çıktı beklemek istedim 31 E kadar hergün kontroldeydim kalbi durduğunda alacaklardı sonra bir pazar gecesi kalbi durdu pazartesi sezaryene alındım şuan 11 ay geçti ocakta ameliyat oldum acısı ilk günki gibi
Var ama sürekli asistanlar var bildiğim kadarıyla. Devlet hastanesine gittim orasıda aynı tek gidemiyorum eşimde çalışıyor özel tahliller sonuçlar için daha iyi oluyor vakit anlamında telefondan direk sonuç bilgisi alabiliyorum.Üniversite yok mu yaşadığınız yerde?
Var ama sürekli asistanlar var bildiğim kadarıyla. Devlet hastanesine gittim orasıda aynı tek gidemiyorum eşimde çalışıyor özel tahliller sonuçlar için daha iyi oluyor vakit anlamında telefondan direk sonuç bilgisi alabiliyorum.
Var ama sürekli asistanlar var bildiğim kadarıyla. Devlet hastanesine gittim orasıda aynı tek gidemiyorum eşimde çalışıyor özel tahliller sonuçlar için daha iyi oluyor vakit anlamında telefondan direk sonuç bilgisi alabiliyorum.
Canım gittiğim araştırma hastanesiymiş zatenYaşadığınız şehri bilmiyorum ama Üniversitelerde profesörlere ücretli muayene olabiliyorsunuz. Sizin durumunuz özel olduğu için daha ileri bir tetkik ve tedavi süreci için daha iyi olur bence.en azından kan sulandırıcı konusunda görüş almak için değerlendirebilirsiniz
Çukurovadayım zaten şehir hastanesine gittim sürekli tahlillerimi bile özelde yaptırmak zorunda kaldım hepsini. Nerden baktınız acaba bende bakayımŞimdi baktım adanadaymışsınız çukurova çok iyidir. Kadın doğumda da 1 prof 2 doç ücretli muayene alıyormuş. Muhtemelen özelde gittiğiniz doktorlardan çok daha iyidir.
Balcalıya baktım ben. Aaa şehir hastanesi de iyidir. Gitseydiniz keşke hematolojiye de.Çukurovadayım zaten şehir hastanesine gittim sürekli tahlillerimi bile özelde yaptırmak zorunda kaldım hepsini. Nerden baktınız acaba bende bakayım
Dahiliye randevu almam gerekiyordu ona gitmem için dahiliyenin yönlendirmesi lazımmış artık hem tahlil hem sonuç sürekli gitmek yorucu geldi bıraktım hatta özelde ki doktorumu bile değiştirdim kliniğe gidiyordum tahlil için sürekli devlet hastanesine yönlendiriyordu. Şimdi özele geçtim doktorum iyi sanırım ama 2 farklı yorum duyunca insan neye güvenip inanacağını bilmiyor. Ama söylediğinize bakıcam bi bilmiyordum çünkü özel muayene olayını.Balcalıya baktım ben. Aaa şehir hastanesi de iyidir. Gitseydiniz keşke hematolojiye de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?