kan tahlili

secretry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
10
1
kızlar acil yardım 7 haftalık hamileyim kan ve idrar tahlili yaptırdım sonucu aldım ama doktoro daha göstermedim yardım edin

PLT [L] 74 x10^3/uL 150,0 - 450,0
PCT [L] 0,1 % 0,190 - 0,406
MPV [H] 13,6 fl 7,4 - 10,9
PDW [H] 19,8 (Ratio) 9 - 17
P-LCR [H] 49 mosm/kg 15 - 40
Lökosit Esteraz [E] 500 Leu/ul Leu/ul Negatif
Hemoglobin [E] 50 mg/dL mg/dl Negatif
BA% [L] 0,1 % 0,3 - 1,5
RubellaIgG [H] 142 (POZİTİF) IU/ml 0 - 9,9
kötü bişeymi var
 

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Pro Üye
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
19 Ekim 2011
7.302
5.304
37
kızlar acil yardım 7 haftalık hamileyim kan ve idrar tahlili yaptırdım sonucu aldım ama doktoro daha göstermedim yardım edin

PLT [L] 74 x10^3/uL 150,0 - 450,0
PCT [L] 0,1 % 0,190 - 0,406
MPV [H] 13,6 fl 7,4 - 10,9
PDW [H] 19,8 (Ratio) 9 - 17
P-LCR [H] 49 mosm/kg 15 - 40
Lökosit Esteraz [E] 500 Leu/ul Leu/ul Negatif
Hemoglobin [E] 50 mg/dL mg/dl Negatif
BA% [L] 0,1 % 0,3 - 1,5
RubellaIgG [H] 142 (POZİTİF) IU/ml 0 - 9,9
kötü bişeymi var
canım sende rubella mı var benmi öyle gördüm acilen doktora git
 
Son düzenleme:

sinopee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
865
7
rubella için şunu söyleyebilrim ıgg nın pozitif olması ona karşı vücudunun bağışıklık kazanmış oldugu, ıgm pozitif oldugunda o zaman hastalık durumu sözkonusu....
 

brccn84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
107
0
kızlar acil yardım 7 haftalık hamileyim kan ve idrar tahlili yaptırdım sonucu aldım ama doktoro daha göstermedim yardım edin

PLT [L] 74 x10^3/uL 150,0 - 450,0
PCT [L] 0,1 % 0,190 - 0,406
MPV [H] 13,6 fl 7,4 - 10,9
PDW [H] 19,8 (Ratio) 9 - 17
P-LCR [H] 49 mosm/kg 15 - 40
Lökosit Esteraz [E] 500 Leu/ul Leu/ul Negatif
Hemoglobin [E] 50 mg/dL mg/dl Negatif
BA% [L] 0,1 % 0,3 - 1,5
RubellaIgG [H] 142 (POZİTİF) IU/ml 0 - 9,9
kötü bişeymi var




canım ben de aynı testi yaptırdım.benim de rubella pozitifti.çok korktum.ancak doktorum daha önce rubella geçirmiş olduğumu yani bu hastalığa karşı bağışıklığımın olduğunu söyledi.yani pozitif olması iyi birşey.çünkü eğer hamileyken bu hastalığa yakalanırsan ilk 3 ay,bebeği almak zorunda kalıyorlarmış.doktorum söyledi.üzülecek değil sevinecek birşey yani.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 3080 gün geçti.

secretry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
10
1
ay içime su serptin çok saol ya bebeğimi kaybetmek istemiyorum pazartesi doktora gitcem sonuçları göstermeye inş bişey olmaz