KAN TESTİ 1.20 ÇIKTIKTAN SONRA HAMİLE OLAN VARMI

cici86cici

Allahım mucizeni yasat bize
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
24
5
38
ben pkoluyum reglim genelde düzensizdir.bu ay ilk kez korunmasız ilişkiye girdik.reglimin olacağı gün kan testi yaptırdım bt hcg 1.20 çıktı :KK43: şimdi.tam 8 gün geçti reglimden test yaprıcam.yalnız merak etiğim bişey var benim gibi 1.20 çıkıpda sonradan hamile kalan var mı kızlar. fikirlerinizi bekliyorum

merhaba canım bende pko luyum bende adet gününde yaptığımda 1.00 çıktı negatif dediler 15 gün sonra tekrar yaptırdım 1.00 çıktı yine negatif dediler 1 ay sonra bi yaptırdım 500 civarındaydı ve bebeğim 2 aylıktı meğersem bazen kandada çıkamayabilirmiş doktorum öyle söyledi bende şok olmuştum

kimse yok mu bana cevap verecek :..(
merhaba canım bende pko luyum bende adet gününde yaptığımda 1.00 çıktı negatif dediler 15 gün sonra tekrar yaptırdım 1.00 çıktı yine negatif dediler 1 ay sonra bi yaptırdım 500 civarındaydı ve bebeğim 2 aylıktı meğersem bazen kandada çıkamayabilirmiş doktorum öyle söyledi bende şok olmuştum ve doktora gitmeden önce o gün idrar testi yaptırdım ikinci çizgi silik çıkmıştı

kızlar ben regl oldum.dr regl olunca gel yumurtalık takibine başlayacaz dedi.dün gttim puregon iğne verdi,böyle daha çabuksonuç alırız dedi,aranızda bu iğneden kullanan var mı?

ayy hamişlemisin canım.hayırlı olsun çok sevindim Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah

X