- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beklesem miCanım benim bugün 15. günüm idrar testleri negatif kan testi negatif doktor ultrasonda minicik kese benzeri bişi gördü diğeri söktürücü verdi benim bile umudum var biraz daha bekle idrar testi yap başka doktor varsa ona da mutlaka git
beklesem mi
civan perçemi içip duruyorumbekle bekle nolcak canım kist kontrolü yaptır bende hiç kist çıkmadı adet olmaman için hiç bişi yok dedi bende ümitlendim içmicem söktürücü falan umut fakirin ekmeği :)
ama 5 dakka dolmadan kanda bana negatf demesı aklımda soru işareti uyandrdıKanda gebelik yoksa test çabuk sonuçlanır
ama 5 dakka dolmadan kanda bana negatf demesı aklımda soru işareti uyandrdı
civan perçemi içip duruyorum
gebelkten şüpelenmıorm zaten kanda negaftf çktı bu kadar çabk çkması sorunGebelıkten suphe edıyorsanız
Civan perçemini neden içiyorsunuz ?
şırnakta yaşıorm burada sağlık ocağında dr.değer veremeyız sadece kanda pozitif veya negatf dıyebılırz dedi..ama haala adet olamadım 8 gün geçti adetime.kan testi yaptrdım dr.5 dakka bıle dolmadan negatf dedı.sizce ne kadar doğru.tekrar test yapmalımıyım??
batmana gtmem gerekıor ..iyi dktrla oradabende çok içtim ama ona rağmen olmadım böyle negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen çok kişi var forumda ben hepsinin yazdıklarını okudum hatta bi kadının ultrasonuyla benim ki aynı o nedenle daha umutlandım rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize inşallah hamilesindir yaa başka doktor yok mu şırnak şartlarını bilmiyorum da
ben histereskopi oldum ama canım belkı ondan olabılrıadetlerınız hep duzenlıyse kesın sonuçtur...ama benım gbı duzensızse her an hersey olabılır. benım adetımden 4 gun gecmıştı kandada negatıf çıktı 10 gun sonra öğrendımkı hamıleymışım
batmana gtmem gerekıor ..iyi dktrla orada
Benimde 20 gün oluyor günüm gecikeli. kan testide yaptırdım negatif çıktı. doktor adet söktürücü bile vermedi bana gerek yok yaşanabilir böyle şeyler dedi.Canım benim bugün 15. günüm idrar testleri negatif kan testi negatif doktor ultrasonda minicik kese benzeri bişi gördü diğeri söktürücü verdi benim bile umudum var biraz daha bekle idrar testi yap başka doktor varsa ona da mutlaka git
ben sabh bulantıları oluyo.. kasıklarıma iğne batması..baş dönmesi..ama bu belrtıler ne derece doğru hatta benım dondurulmuş embrıom var adet olmalıyım kı dondurulmuşları deneyeyım onu beklıormimkanın varsa git canım önemli bi sağlık sorunu olabilir belki de gebeliktir ha ne dersin :) belirtilerin var mı peki, bende bi çok belirtide tutuo
ben sabh bulantıları oluyo.. kasıklarıma iğne batması..baş dönmesi..ama bu belrtıler ne derece doğru hatta benım dondurulmuş embrıom var adet olmalıyım kı dondurulmuşları deneyeyım onu beklıorm
bılmıom tüp bebekten önce kımyasal ılaçları kullanmıcam yetereınce hormonu basacaklar zaten adet söktürücü tüp bebeğe zarar werrseanladım canım başka bi doktora mutlaka git en fazla söktürücü yazar için ferah olur