KAN TESTİ

minnakmimar

Real eyes,Realise, Real lies..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
14.815
13.543
298
Merhabalar bayanlar ben şüphelerim üzerine iki adet test yaptım ikisinde de net şekilde pozitif çıktı ama adetim gecikmeden hatta adet olmadan yaptım bu testleri.Önümüzdeki iki üç gün içinde adetim olacak kan testinin net çıkması için adet tarihimin 10 gün gecikmesini mi beklemeliyim ?

[QUOTE="minnakmimar, post: 46754406, member: 551habalar bayanlar ben şüphelerim üzerine iki adet test yaptım ikisinde de net şekilde pozitif çıktı ama adetim gecikmeden hatta adet olmadan yaptım bu testleri.Önümüzdeki iki üç gün içinde adetim olacak kan testinin net çıkması için adet tarihimin 10 gün gecikmesini mi beklemeliyim ?[/QUOTE]
Beklemene gerek yok canm yarin git sabah kan ver cikar.kanda bir iki haftalik olsa dahi cikar

[QUOTE="minnakmimar, post: 46754406, member: 551habalar bayanlar ben şüphelerim üzerine iki adet test yaptım ikisinde de net şekilde pozitif çıktı ama adetim gecikmeden hatta adet olmadan yaptım bu testleri.Önümüzdeki iki üç gün içinde adetim olacak kan testinin net çıkması için adet tarihimin 10 gün gecikmesini mi beklemeliyim ?
Beklemene gerek yok canm yarin git sabah kan ver cikar.kanda bir iki haftalik olsa dahi cikar[/QUOTE]
nette biraz araştırma yaptım adetin gecikmesini bekleyin diyor bilemedim bende danışayım dedim çok teşekkürler

Beklemene gerek yok canm yarin git sabah kan ver cikar.kanda bir iki haftalik olsa dahi cikar
nette biraz araştırma yaptım adetin gecikmesini bekleyin diyor bilemedim bende danışayım dedim çok teşekkürler[/QUOTE]
Adetine bir iki gun kala ogrenen cok canm adetinin olmasina cok bi zaman olmadigi icin cikar.

nette biraz araştırma yaptım adetin gecikmesini bekleyin diyor bilemedim bende danışayım dedim çok teşekkürler
Adetine bir iki gun kala ogrenen cok canm adetinin olmasina cok bi zaman olmadigi icin cikar.[/QUOTE]
bakalım inşallah benim için hayırlı bir sonuç alırım

idrara geçtiyse kanda tabi ki görünür, hiç beklemeyin pozitifi gördüyseniz.

Benim ilk hamileligim de adetime 3 gün kala çıkmıştı. Kimi insanın idrarinda erken çıkarken kimi insanın idrarinda geç çıkıyor. Son adet tarihin neydi?

benim adetime 2 gun varken öğrendim idrar testiyle aynı gun kan testi yaptırdım bebiş ben burdayım dedi :) hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucagınıza alırsınız inşAllah.

Benim ilk hamileligim de adetime 3 gün kala çıkmıştı. Kimi insanın idrarinda erken çıkarken kimi insanın idrarinda geç çıkıyor. Son adet tarihin neydi?
5 mayısta olmuştum doktor arkadaşıma danıştım o da git hemen yaptır testlerini dedi acaba negatif çıkma ihtimali var mıdır maddi manevi hiç hazır değilim

Canim hangi idrar testini yaptin hangi marka benimde son adet tarihi 6 mayis bende dayanamiyorum meraktan yarin sabah alcam test

Öyle deme ya hayırlısı olsun bakalım ben 2 senedir o mutlu anı bekliyorum
orası öyle canım da daha yeni evliyim borçlarımız var 1.5 aylık evliyim ben çok erken oldu bu

Canim hangi idrar testini yaptin hangi marka benimde son adet tarihi 6 mayis bende dayanamiyorum meraktan yarin sabah alcam test
fortune marka aldım tatlım

orası öyle canım da daha yeni evliyim borçlarımız var 1.5 aylık evliyim ben çok erken oldu bu

fortune marka aldım tatlım
Evet anlıyorum da olsun . Eğer bebek varsa Rabbımin vardr bir bildiği kismetiyle gelmiştir o. Hem kışa dogcak daha var :) korunmuyor muydun ?

sağolun inşAllah. kesinlikle çıkıyor gebelik testinde çıktıysa vardır Allahın izniyle kan testi yaptırın en yakın zamanda ağır iş yapmayın kendinizi yormayın .
yarın yaptırıcam inşallah bakalım

Evet anlıyorum da olsun . Eğer bebek varsa Rabbımin vardr bir bildiği kismetiyle gelmiştir o. Hem kışa dogcak daha var :) korunmuyor muydun ?
inşallah öyle olur bakalım korunuyorduk da bir kaza oldu sanırım o günden kaldı :KK22:

Back
X