Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kac tane test yaptm hep negatifti sonra test yaptm bigun ondada digeri 4 saat sonra silik bi cizgi ckti hemen gidip kan testi yaptrdm oda negatif cikti ama bilmiyorumArkadaslar aranizda adetten önce kan testi yaptırıp, daha sonra hamile oldugunu öğrenen var mi ? Yardimmm
Biraz zor cnm kan testi dogru kesin sobuc veriyorArkadaslar aranizda adetten önce kan testi yaptırıp, daha sonra hamile oldugunu öğrenen var mi ? Yardimmm
Bi hafta varKaç gün var bata ?
Degil miBiraz zor cnm kan testi dogru kesin sobuc veriyor
5 dk bekledikten sonraki çıkan çizgi geçersizdir. Kullanım kılavuzunda yazar zaten.Ben kac tane test yaptm hep negatifti sonra test yaptm bigun ondada digeri 4 saat sonra silik bi cizgi ckti hemen gidip kan testi yaptrdm oda negatif cikti ama bilmiyorum
kan testini ne zaman yaptin?Bi hafta var
Dun yaptirdim yani 8gun vardikan testini ne zaman yaptin?
Ay canim benim goguslerime bise oldu bir haftadir elime sertlikler geliyor korktum doktora gittim kanser falan korktum tabi .. Doktor da bakti gebeliktir belki flan dedi test yaptirdiDaha çok erken değil mi ?bir gün kala yaptığımdan kesin ogrenirsin.
Daha 10 gun olmadi 15i yumurtlamamYumurtlama gününü biliyor san üzerinden 10 gün geçince çıkar ..
Ama burda okudum bazıları 9 saat snra cikti sonra 10 haftalk hamilym falan yazanlar var benimkinn icinden kullanm klvzu cikmadi ama 10dkkdan sonrasi dikkate alinmamali dmiKullanım kılavuzunda
Cnm bende 15 dk die biliorm hatta icindede 15 dk yazioduAma burda okudum bazıları 9 saat snra cikti sonra 10 haftalk hamilym falan yazanlar var benimkinn icinden kullanm klvzu cikmadi ama 10dkkdan sonrasi dikkate alinmamali dmi
Ben batima 3-4 gün kala baktığımda hcg cok düşük seviyede yeni cikmaya başlamıştı, yani 8 gün çok erken bence..Dun yaptirdim yani 8gun vardi