- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugun yaptirdim adetime 1 gun var 0.02 cikti doktor degilsin dedi ama ben hala hamile oldugumu dusunuyorum adet belirtim icin sivilcem cikardi bacaklarimda adet olmama yakin morarmalar olurdu ama olmadi hamilelk belirtilerini yasiyorum acaba gec mi dollenme oldu yarinda olmazsam adet tekrar yaptircam benim hic gecmez adetm erken olurum gec olmamArkadaslar aranizda adetten önce kan testi yaptırıp, daha sonra hamile oldugunu öğrenen var mi ? Yardimmm
Evet bende erken olurum geç olmam bende yarın gidicem herseyin hayırlısıBende bugun yaptirdim adetime 1 gun var 0.02 cikti doktor degilsin dedi ama ben hala hamile oldugumu dusunuyorum adet belirtim icin sivilcem cikardi bacaklarimda adet olmama yakin morarmalar olurdu ama olmadi hamilelk belirtilerini yasiyorum acaba gec mi dollenme oldu yarinda olmazsam adet tekrar yaptircam benim hic gecmez adetm erken olurum gec olmam
Ay canim insallah gebesindir .. Valla vucudumuz bize tuzak mi kuruyor nedir anlamadimBende bugun yaptirdim adetime 1 gun var 0.02 cikti doktor degilsin dedi ama ben hala hamile oldugumu dusunuyorum adet belirtim icin sivilcem cikardi bacaklarimda adet olmama yakin morarmalar olurdu ama olmadi hamilelk belirtilerini yasiyorum acaba gec mi dollenme oldu yarinda olmazsam adet tekrar yaptircam benim hic gecmez adetm erken olurum gec olmam
Sağolun insallahhh :)
Yaaa bunu öğrendiğim çok iyi oldu gerçekten çok teşekkür ederim sagolunCanim adet sokturucu icinde hemen gitme derim benim adetim 7 gun gectiginde degerim 19.6 cikmisti doktor kesinlikle hamile degilsin 4 gun sonra gel sana adet sokturucu vericem dedi. Ben 4 gun sonra gittigimde test sonucu 75 cikti yine aynisinda israr edince biraktim onu ve baska bi doktora gittim o da cok yeni bi hamilelik oldugunu adet sokturucuye gerek olmadigini soyledi gercekten de 1 hafta sonrasinda degerim 3 bine falan cikmisti sende bekle derim...
Ayy sen banada umut oldun kiiizzz :))) Allah bagislasin yavrunuCanim adet sokturucu icinde hemen gitme derim benim adetim 7 gun gectiginde degerim 19.6 cikmisti doktor kesinlikle hamile degilsin 4 gun sonra gel sana adet sokturucu vericem dedi. Ben 4 gun sonra gittigimde test sonucu 75 cikti yine aynisinda israr edince biraktim onu ve baska bi doktora gittim o da cok yeni bi hamilelik oldugunu adet sokturucuye gerek olmadigini soyledi gercekten de 1 hafta sonrasinda degerim 3 bine falan cikmisti sende bekle derim...
Yaaa bunu öğrendiğim çok iyi oldu gerçekten çok teşekkür ederim sagolun
İnşallah :)Rica ederim konuyu takipteyim insallah iyi olur, iyi haberlerini bekliyorum.
Ayy sen banada umut oldun kiiizzz :))) Allah bagislasin yavrunu
Umutlanmak icin yer ariyoruz kirmizilari gorene kadar umudum bitmicek :)
Hayirlisi ya cidden psikolojim bozuldu artik esim artik cok taktigim icin surekli kizmaya basladi valla kafayi yedi hamilemiym degilmym her ay cidden cok yoruldum
Valla öyle artık beynim ağrıdı her ay düşünmekten bizde çok istiyoruz özellikle eşim onun beklentisini gördükçe daha çok üzülüyorum negatifleri gördükçe
Ege zaten şimdi olmazsa artık istemicem bebek falanKızlar yapmayın böyle stres kendinizi bedeninizi yıpratmayın... Hormonlarınızı etkiliyorsunuz stresliyken... Olayları akışına bırakın ne zaman bebek demediğiniz zmn o zmn bebek oluyor...
Ege zaten şimdi olmazsa artık istemicem bebek falan