- 28 Şubat 2025
- 160
- 30
- 13
- 26
- Konu Sahibi ladyagmur1
-
Henüz regle 6 gün var beklemem lazım biraz daha sanırımÇok erken. çıkmayabilir ama dayanamıyorsan yaptır
Bekleyin , yalancı pozitif olduğu gibi bu zamanlar yalancı negatifte çıkabiliyor boşu boşuna strese girmeyinHenüz regle 6 gün var beklemem lazım biraz daha sanırım
Doğru söylüyorsunuz bekleyeyim evetBekleyin , yalancı pozitif olduğu gibi bu zamanlar yalancı negatifte çıkabiliyor boşu boşuna strese girmeyin
Valla soruyorum gün günKız gün gün soruyor musunadetini bekle sık dişini biraz çıkarabilir çıkmayadabilir. Beklesen daha iyi çünkü varsa negatif çıkabilir şu an
Valla soruyorum gün gün
Evet 4 aylık evliyim bideTez zamanda olur inşallahYeni mi başladınız çocuk istemeye
Ay hadi kolaylıkla olsun inşallahEvet 4 aylık evliyim bide
Aşkım göremiyorum bişey adetin geçti miii ? Sen çıplak gözle daha iyi görürsün Bursa kalite de düşüyor yaaaAy hadi kolaylıkla olsun inşallahbizde 1 yıl olmadı daha olacak inşallah
Kız teste baksana var mı birşey
Bende şimdi yine yapıcamYok canım adet ne zaman olacağımı bilmiyorum kasım 15-20 arası olmam lazım sanırım döngüm 33-38 arası birşey olacak bu ay
Bende şimdi yine yapıcam
Şuan eşimin lavabodan çıkmasını bekliyorum su bile içmedim ilk idrarla yapıcam diyeİlk idrardan sonra yapma ama sabah ilk idrarla yap sürekli. Yoksa varsada negatif çıkarsa yeniyse
Aynen öyle yapın diyorlar hadi yap at bakalım inşallah görürsün çift çizgiyiŞuan eşimin lavabodan çıkmasını bekliyorum su bile içmedim ilk idrarla yapıcam diye
İnşallah uyanmadan önce rüya gördüm bide testim çift çizdiydiAynen öyle yapın diyorlar hadi yap at bakalım inşallah görürsün çift çizgiyi
Çok istediğimiz için sanırım , yaptım negatifO rüyayı bende pazar günü gördüm
Çok istediğimiz için sanırım , yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?