Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chek kastan yapılan bir iğne. Eğer kalcadan yapılması senin için sorunsa bacaktan yaptır. Arkadaşıma bacağından yapılmıştıBayanlar benim iğne fobim var(
Bu iğne sanırım kalçadan oluyormuş, çok ağır bi iğne mi
Çok can yakıyor mu,
Yok canım bayılırım bacaktan yapılırsa:))Chek kastan yapılan bir iğne. Eğer kalcadan yapılması senin için sorunsa bacaktan yaptır. Arkadaşıma bacağından yapılmıştı
O iğneden kaçış yok Chek yapılacak ayilsan da bayilsan daYok canım bayılırım bacaktan yapılırsa:))
Kötü anılarım var bacaktan yapılan iğneyle
O iğneden kaçış yok Chek yapılacak ayilsan da bayilsan da
kan verirken dedim senden alacaklarmis yapma be diyo doğuran biziz napalım katlanicazLe neden hiç kocaya iğne falan yapılmıyor bu bari ona yapılsaydı
Bayanlar benim iğne fobim var(
Bu iğne sanırım kalçadan oluyormuş, çok ağır bi iğne mi
Çok can yakıyor mu,
kan verirken dedim senden alacaklarmis yapma be diyo doğuran biziz napalım katlanicaz
Hadi ikisini bir arada atlatacaksin inşallah :)Canım benim ayın 13ünde yapılacak iğne koldan yapılacakmış
Hemde tetanos aşımla aynı gün :)
Biri bi koldan diğeri diğer koldan dedi doktor
Hadi ikisini bir arada atlatacaksin inşallah :)
Ben 2.doz tetenoz da hiç hissetmedim neredeyse tabi kendimi öyle bir kasmisim ki :)) acı da ağrı da olmadı :)İnşallah bakalım nasıl olacak
Ben 2.doz tetenoz da hiç hissetmedim neredeyse tabi kendimi öyle bir kasmisim ki :)) acı da ağrı da olmadı :)
Evet mutlaka daha hafif geçecektir rahat ol biraz rahatla :)Benimde 1 de yapılırken acımadı ertesi gün biraz ağrım oldu :))
2. belki daha hafif geçer:)