Kan uyuşmazlığı

Nur060606

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
90
71
Merhaba arkadaşlar ilk gebeliğim daha öncesinde düşük kürtaj kanama yaşamadım zaten yavrum tüp bebekle oldu 21+5 günlük şuanda eşimle aramda kan uyuşmazlığı vardı indirekt coombs testimiz pozitif 1/4 cıktı doktor hicbir açıklama yapmadan 15 gün sonra gel dedi çok korkuyorum yavruma birsey olcak diye böyle birşey yaşayan varsa lütfen ne gibi tedavi oldugunu ne aşamalardan geçtiğini yazabilir mi? :KK42: bu duruma cok üzülüyorum Rabbim hepimizin yavrularını korusun.

Merhaba,
Aynı durum bende de var. Perşembe günü devlet hastanesinde ilk kontrolüme gittim. Kan uyuşmazlığı olduğunu söyleyince indirekt coombs testi istedi doktor ve sonuç pozitif çıktı.

Doktora gösterdim, daha önceden hamilelik, düşük oldu mu yada sana kan takıldı mı diye sordu. Bende hiçbiri yok. İlk hamileliğim ve bilmeden de düşük yaptığımı sanmıyorum. Doktorda şaşırdı. Üniversite hastanesinde tekrar test yaptırmamı istedi.

Pazartesi günü üniversiteye gideceğim ve test tekrarlanacak. İnşallah ilk yapılan test yanlıştır ve pazartesi günü negatif çıkar.

Merhaba bana yapılan test sonuçları yanlışmış meğer gecen salı uyuşmazlık iğnemi vuruldum inş sanada yanlış bakılmıştır

Bugün tekrarlandı testim ve sonuç negatif çıktı:KK71: Bir haftadır aklımdan çıkmıyordu. Ama şimdi aklıma takılıyor, hangisi doğru diye. Olmadı tekrar yaptırırım testi önümüzdeki ay.

Kan uyuşmazlığı sıkıntısı bende de var :KK43: doktorlar ayda 1 kere olmak üzere bu testi tekrarlamamızı istiyorlar bilginiz olsun arkadaşlar

Sizin de ilk hamileliğiniz mi? Normalde ilk hamilelikte bebeği etkilemiyor ama ikinci hamilelikte sorun olmasın diye 28. haftada ve doğumdan sonra iğne vuruluyor. Neden testi her ay istiyorlar acaba?

Hadi gözün aydın cnm bencede başka yerde tekrarla testi emin olmak icin bende öyle yapmıştım :)

Merhaba arkadaşlar ilk gebeliğim daha öncesinde düşük kürtaj kanama yaşamadım zaten yavrum tüp bebekle oldu 21+5 günlük şuanda eşimle aramda kan uyuşmazlığı vardı indirekt coombs testimiz pozitif 1/4 cıktı doktor hicbir açıklama yapmadan 15 gün sonra gel dedi çok korkuyorum yavruma birsey olcak diye böyle birşey yaşayan varsa lütfen ne gibi tedavi oldugunu ne aşamalardan geçtiğini yazabilir mi? :KK42: bu duruma cok üzülüyorum Rabbim hepimizin yavrularını korusun.
merhaba insallah saglikla aldin yavrunu kucagina. 1/4 neyi gosterio neler solefi dr un merak ediyorum benimde pozitif cikti;-(

merhaba insallah saglikla aldin yavrunu kucagina. 1/4 neyi gosterio neler solefi dr un merak ediyorum benimde pozitif cikti;-(
Merhabalar bende de aynı sorun var ve çok korkuyorum durumunuz nedir acaba hala pozitif mi değeriniz

Merhabalar bende de aynı sorun var ve çok korkuyorum durumunuz nedir acaba hala pozitif mi değeriniz
Canim durumunu detayli anlatmadin ama ben soyle diyim, benim 14 hFta uyusmazlik ignem yapildi ve hamileligimin sonuna kdr 1/2 pozitif cikti kotu seyler solendi kimi bu deger negatif saylikir dendi bebekte ultrasonda hic belirti yoktu cok sukur hep takipteydim ama. Hatta bebek dogduktan sonra etkilendiyse kandegisimi bile olur dendi

X