Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doktorunuz doğru bilgiyi verir ama şunu söylim sadece gebeliğin belli bir haftasında iğne yapılacak diye biliyorum bizdede var bizim negatif çıktı . doktorum bu şekilde açıklama yapmıştı.
doktorunuz doğru bilgiyi verir ama şunu söylim sadece gebeliğin belli bir haftasında iğne yapılacak diye biliyorum bizdede var bizim negatif çıktı . doktorum bu şekilde açıklama yapmıştı.
olabilir ama kanamanız veya lekelenmeniz olursa hemen acile gidin. doktorum her gidişte tembihliyor beni. haftaya randevum var 28. haftada tekrar test isteniyor sonuca göre bende iğne olucam sanırım yada doğumdan sonra olucam. genellikle ilk bebekte sıkıntı olmazmış.
olabilir ama kanamanız veya lekelenmeniz olursa hemen acile gidin. doktorum her gidişte tembihliyor beni. haftaya randevum var 28. haftada tekrar test isteniyor sonuca göre bende iğne olucam sanırım yada doğumdan sonra olucam. genellikle ilk bebekte sıkıntı olmazmış.
boş gebelik kürtajı oldum ben iğnem yapıldı şimdi yeniden hamileyim testim negatif çıktı henüz yeniden istemedi doktorum ama 2 kez mi yapılıyor bilen var mı tek yeterli mi çok korkuyorum ben