Kan Uyuşmazlığı

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
73
Kızlar yine ben ama bu sefer farklı bi konu hakkında. 6hafta +3 günlük hamileyim. Yalnız kan grubum A rh negatif. Esiminkini maalesef bilmiyoruz ve malumunuz kan uyuşmazlığı durumu var eğer eşim pozitifse. Ne zamana kadar vaktimiz var ogrenmemiz için? Ve kan uyuşmazlığı yaşayanlar ne gibi bir problem yaşadı daha doğrusu problem yaşadı mı? Bilen biri varsa yardımcı olsun lütfen

Kanaman olursa ya da doğum sonrası bebeğin pozitif çıkarsa iğne oluyorsun o kadar. Bir de 35 hafta mıydı 25 haftamıydı indirect Coombs testi bakılıyor. Eşin en yakın kurumda baktırıversin belki negatif. Ben de b negatifim 3 doğum 1 düşük oldum o iğneyi

Bizde kan uyuşmazlığı var.
Geçen hafta kanama yaşadım iğne vurdular uyuşmazlık için.
Bir de doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre bakacaklar.
İhmal etmeden öğrenim bence.

Eşime söyledim. Bi kan testi yaptirsin baksın hemen çok zor birşey değil sonuçta. Umarım negatiftir oda inşallah bi sorun yasamayiz

Arkadaşım benim de kan uyuşmazlığı var bnm de A rh(-) .. testler yapılıyor bununla ilgili yukarda arkadaşın da dediği gibi.. benim ablam da kardeşim dede var çok şükür bi sıkıntı olmuyor.. iğne ile halledilebiliyor elhamdülillah

Kızlar yine ben ama bu sefer farklı bi konu hakkında. 6hafta +3 günlük hamileyim. Yalnız kan grubum A rh negatif. Esiminkini maalesef bilmiyoruz ve malumunuz kan uyuşmazlığı durumu var eğer eşim pozitifse. Ne zamana kadar vaktimiz var ogrenmemiz için? Ve kan uyuşmazlığı yaşayanlar ne gibi bir problem yaşadı daha doğrusu problem yaşadı mı? Bilen biri varsa yardımcı olsun lütfen
canım bende A negatif eşim A pozitif. aslında dogumdan sonra igne vuruluyormuş. ama ben 6 haftalıkken gittiğimde kesenin etrafında kanama vardı bayada büyüktü o yüzden de hemen o igneyi vurdular. şimdi ilerleyen zamanda kan tahlili yapacaklarmış ihtiyac olursa yine vuracaklar herhalde. eşin bir poliklinige gitsin 10 dk da söylerler kan grubunu. sonra sende muayeneye gittiğinde doktora söylersin. geç kalmış degilsin yan,i

Back
X