kanal tedavisi tavsiye

buse ebru

siyahkoalalar buraya
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
2
0
29
ben diş doktoru korkusu olan bi insanım ve daha önce hiç dişçiye gitmedim ve dişimin kanal olması gerekiyor ama devlette 1-2 ay sonraya randevu veriliyor. dişi iyi uyuşturup tedaviyi iyi yapan doktor taviyeniz var mı? istanbul avrupa yakası

avrupa yakası değil de anadolu yakasından arzu akman hanım'a gittim ben, avrupa yakasında da vardır da illaki endodontist diye arayın, endodonti uzmanı diye, kanal tedavisi uzmanı demek, özellikle uzman birine gidin

avrupa yakası değil de anadolu yakasından arzu akman hanım'a gittim ben, avrupa yakasında da vardır da illaki endodontist diye arayın, endodonti uzmanı diye, kanal tedavisi uzmanı demek, özellikle uzman birine gidin
arkadaslar paylasımınızı okudumm ben de Anadolu yakasındayım Tavsıye edebılecegınız uzman doktor varmı özzellıkle kanal teavısı ıcın cok sevınırım doktor arastıyoum
ıyı aksamlar sımdıden tesekkurler menun kaldıysanız

arkadaslar paylasımınızı okudumm ben de Anadolu yakasındayım Tavsıye edebılecegınız uzman doktor varmı özzellıkle kanal teavısı ıcın cok sevınırım doktor arastıyoum
ıyı aksamlar sımdıden tesekkurler menun kaldıysanız

kavacık'ta dr. kübra biçer var kanal tedavisi uzmanı. kendisinden çok memnun kaldım, tavsiye ederim.

X