kanama..lütfen acil bakarmısınız?

brn3435

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
12
8
1
35
herkese merhaba 13+2 gunluk hamıleyım bugun ılıskı sonrası acık kırmızı renkte kanama oldu cok korktum bı agrı yada parca yok bulundugumuz yerde de nobetcı dr yok tek hastane zaten napıcagımı bılemedım suan peceteye sılınce hafıf kahveye kacar renkte gelıyor peceteye napmalıyım lütfen yardımcı olun cok korkuyorum

Düşük tehlikesi olabilir plesentada yırtılma vs.olmuş olabilir. Mutlaka bir doktora görünmez gerek kanama yoğunlaştıRSA acilen doktora gitmelisiniz.Kanama hala devam ediyor mu?

canim bende de oldu iki kez hemde suan 3 aylik hamileyim doktor ola bilecegini soyledi rahim hasas oldugu icn bi sure ara verin dedi ama sen yinede git tabi bi doktora baktir icin rahat etsin

Arkadaşların dediği gibi doktora gidin ama hiç imkan yoksa progestan alıp koyun nöbetçi eczaneden. Bol su içmeye çalışın ve ayaklarınızı yükseğe koyun. Taze pembe kan olmadığı sürece korkma demişti benim doktorum. Sizin renk nasıl tam olarak?

herkese merhaba 13+2 gunluk hamıleyım bugun ılıskı sonrası acık kırmızı renkte kanama oldu cok korktum bı agrı yada parca yok bulundugumuz yerde de nobetcı dr yok tek hastane zaten napıcagımı bılemedım suan peceteye sılınce hafıf kahveye kacar renkte gelıyor peceteye napmalıyım lütfen yardımcı olun cok korkuyorum

korkma benimde oldu ertesi gün hafif kahvemsiye döndü renk çok yoğun değildi zaten doktor 3 ay yasak dedi :)

hepinize cok teşekkür ederim bugun gıttım cok şükür bır sıkıntı yok bebekte ve eşinde ilişkıye bıraz ara ve onlem olarak progestanı verdı.Cok dıkkat edıcem bundan sonra bu kadar hassas olabılecegını dusunemedım.

Back
X