kanama ve lekelenme moralimi cok bozuyor :((

gul-yvz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
41
9
kizlar suan 6+2 hamileyim .. 5+0 hafta oldugumuzdan beri kanamam oldu yerini lekelnmeye brakti bir kac gun önce yine hafif kanamam oldu durdu ve 2 gundur kanamam ve akintim yok ama bugun yine basladi kahverengi lekelenmem .. bazen kasik agrilarimda oluyo .. bebegime brsy olcak diye cok korkuyorumm.. suan raporluyum ve yatiyorum sürekli ... bnm gibi lekelenme yasayip atlatan var mi:KK43: beni birazda olsa tek rahatlatan 5+5 de kalp atisini görmem oldu...

kizlar suan 6+2 hamileyim .. 5+0 hafta oldugumuzdan beri kanamam oldu yerini lekelnmeye brakti bir kac gun önce yine hafif kanamam oldu durdu ve 2 gundur kanamam ve akintim yok ama bugun yine basladi kahverengi lekelenmem .. bazen kasik agrilarimda oluyo .. bebegime brsy olcak diye cok korkuyorumm.. suan raporluyum ve yatiyorum sürekli ... bnm gibi lekelenme yasayip atlatan var mi:KK43: beni birazda olsa tek rahatlatan 5+5 de kalp atisini görmem oldu...
canim ben 17 haftalikken surekli kahve rengi akintim oluyordu ne oldugunu bilmedgm icin onemsemedim nasil ilsa kan degl dedim bi sabah kalktm bi baktm pembemsi kanamam olmus hemen acile kostum . Dktr ultrasnda bakti dusuk tehliken var hemen yatis yapman lazm dedi 1 bucuk hafta hastanede yattim gunde 3 ltre serum sabah aksam igne ilaclar derken 5 gun snra gecti ciktm cok sukur ama ilaclari kullanmaya devam ettm ve atlattim ogun bugundur ne kan var ne leke cok sukur uzulme bol bol yat ilacini kullan duzelirsin ins

senin adina cok sevindm cnm ... biraz bi ayaga kalkiym hemen kanamam basliyo az önce yine kanadi .. depresyona gircem yakinda :KK43:

Cnm bnmde uc ayima kadar oldu ama bnm lekelnmelerim oluyodu haptan ziyade drnn sana igne vermesi gerekiyo bu kadar kanamaya bnm ignelerle durdu ekstra hapta kullaniyodum suan oglum kucagimda dikkat etmm lazim uc ay annm bakti bana bi wc ye kalkiyodum

valla ignenin lafi bile gecmedi doktorumu degistirmeyi dusunuyorumm ... bende raporluyum bu kanamalari atlatmadan ise gitmicem ... yatiyorum sürekli esim kardeslerim yardimci oluyor banada insallah gecer bende senin gibi kucagima alabilirim :KK61:

Gecmıs olsun arkadasım benımde dusuk tehlıkem var 4gunde bır kanama gecırıyorum 13 haftadayım hemen hergun kahverengı akıntı oluyo progestan ılac kullanuyom wc dısında kalkmamaya clısıyorm kanamm oldugundada ıgne vuruluyorum ınsaa sag salım atlatırız allh sıfa versn

insallah ilaclarla atlatiriz canimm ... artk her wc ye gittigmde korkar oldum .... allah yardimcimiz olsun kucagimiza sag salim almayi nasip etsin rabbim

canım öncelikle ben diyaliz hastasıyım. ve mucize şekilde şuan 7+5 haftalık hamileyim,bende öğrendiği ilk andan itibaren kanamalar hemde öyleki bacaklarımdan sızan şekilde ve ben bebeğim gitti diye ağlayarak acillere gittim.. ama birşey olmamıştı.ve hergün bir miktar kanama yada lekelenme oluyor.diyalizden dolayı,hergün giriyorum.. uzman hocalar kontrolü altındayım.kesenin normal olduğunu kalbinin oluştuğu görüldü.kanamalar kese etrafındaymış.ve uzman dktrumun söyledi eğer kalp oluşuyorsa düşük riskini yarı yarıya indirirz.kanamaların normal çünkü yeni kanamalar değil dedi.. tabi hala risk var..gerekmedikçe kalmıyorum.gezmiyorum.sende dikkat et..pregeston 1tane vajinadan ve haftada bir iğnede oluyorum..yiyecek ekmeği varsa allahım birşekilde nasip edecek..tedbir senden takdir allahtan unutma

valla ignenin lafi bile gecmedi doktorumu degistirmeyi dusunuyorumm ... bende raporluyum bu kanamalari atlatmadan ise gitmicem ... yatiyorum sürekli esim kardeslerim yardimci oluyor banada insallah gecer bende senin gibi kucagima alabilirim :KK61:

canım bazı doktorlara senin söylemen gerekiyor..ilgilenmiyorlar..iğne varmış de o zaten yazar

ilk hamileliğimde nerdeyse bir ay kanamam oldu. ilk zamanlar her ayağa kalktığımda ikinci haftadan sonra yorulduğumda ama her gün kanama oldu. sonra 15. haftada bir kere kanama oldu. çok şükür oğlum şimdi 10 yaşında. kalp atışını da duymuşsun, rahat ol, dinlen.

canım bazı doktorlara senin söylemen gerekiyor..ilgilenmiyorlar..iğne varmış de o zaten yazar

ya hep düsük duyuyorum ilk kanamada daha cok korkmustum az olmasina ragmen ilk bebegim sonucta ve korkudan dizlerimin titredgini hatrlyorm.. bende 5+5 de kalp atislarini görunce rahatlamistim ... doktorumu degistircemm bende bugun baska bi doktordan randevu alcam bende kalkmyiorum yerimden cnm wc ye gidiyorm o kadar ... rabbim korusun

ilk hamileliğimde nerdeyse bir ay kanamam oldu. ilk zamanlar her ayağa kalktığımda ikinci haftadan sonra yorulduğumda ama her gün kanama oldu. sonra 15. haftada bir kere kanama oldu. çok şükür oğlum şimdi 10 yaşında. kalp atışını da duymuşsun, rahat ol, dinlen.

evet cnm ayaga bi kalkiym bendede basliyo yavas yavas kanamalar o yuzden kalkmiyorum .. en son gittgm doktor bide calisabilrsin demisti sorun görmuyormus !! doktorumu degstrcem canm ... oglusuna öpücük buradan :KK28:

evet cnm ayaga bi kalkiym bendede basliyo yavas yavas kanamalar o yuzden kalkmiyorum .. en son gittgm doktor bide calisabilrsin demisti sorun görmuyormus !! doktorumu degstrcem canm ... oglusuna öpücük buradan :KK28:
mutlaka değiştir. kanama varken ayağa bile kalkmamak gerekiyor. inşallah sekiz ay sonra sen de bebeğini öpersin.

X