kanamam var tecrübeli bayanlar yardım!

oreiro

HAYAT KIZIM VE OĞLUMLA GUZEL
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
1.151
344
arkadaşlar korunurken hamile kaldım 14 haftalık hamileyim ve son 2 gündür kanamam var bazen lekelenme bazende adet kanı gibi. doktor bebek iyi kalp atışları normal diyor ama kanama düşük tehlikesi demek diyor. progestan hap verdi birde iğne yaptı. etrafımdakiler bazen hamilelikte kanama olur diyorlar ama oğlumda hi olmamıştı. nolur akıl verin çok üzülüyorum ne yapmalıyım. zaten zor bir hamilelik yaşıyorum 10 kilo verdim hamileliğim boyunca onamı üzüleyim bunamı bilemedim. sizinde hamileliğinizde kanama oldumu nolur düzelir diyin :KK43:

benim lekalenmem olmuştu. dr rahimde kanama olmuş durmuş demişti ultrasondan bakıp.. sorunsuz oğlumu kucağıma aldım çok şükür.

bir arkadaşın nerdeyse litrelerce kanı geldi hamileliğinde o da çocuğunu adlı kucağına sağlıkla.

inş sizde güzel güzel günlerde sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize.. doktorunuzu dinleyin..

Kanamalı hamilelik geçiren çok fazla hamile var ve sağlıcakla kucaklarına alıyorlar. Bence dr unu dinlemelisin eğer sorun yok diyorsa lütfen ne kendini nede meleğini strese sokma güzel anne:KK200:

neden bu haftalarda olduguda onemlı
plesantanın durumuna baktımı doktor?

Merhaba, benim ilk bebeğimde hiç kanamam olmadı fakat ikinci bebeğimde ilk 4 ay sürekli kanamam vardı. Doktor düşük tehlikemin çok yüksek olduğunu söylemişti 4. aydan sonra kesildi kanama ve çok şükür sağlıkla kucağıma aldım bebeğimi. İçini ferah tut ve bu aralar ağır işler yapmamaya bol bol dinlenmeye çalış. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım telaş yapma bende ilkinde öyle birşey yaşamamıştım ama 2.cide regl dönemi zamanı 2 ay kanamam oldu..üstüne görme dedikleri şey yani.. hamile kalmamış olsaydınız regl zamanınız mı ?

canım telaş yapma bende ilkinde öyle birşey yaşamamıştım ama 2.cide regl dönemi zamanı 2 ay kanamam oldu..üstüne görme dedikleri şey yani.. hamile kalmamış olsaydınız regl zamanınız mı ?
hamile kalmamış olsaydım 12 temmuzda regli olmam gerekirdicanım

evet baktı normal herşey dedi yalnız kanama her zaman için düşük habercisidir dikkat et dedi.
bu kadar gec kanama olması dusunduruyor
baska bır doktora daha gıt derım vurdugu ıgne neydı ?
progestan dupontmu ondanmı? gunluk ıgnemı?

Benim de bu şekilde kanamalarım oluyordu.Hep düşük tehdidi dendi ama en sonunda servikal polip olduğu ortaya cıktı.Polip alınınca kanama da durdu.Doktorunuz spekulumla baktı mı alttan?

Korkma canim Allahın izniyle bisey olmaz aynen 14. Haftada kanama geçirdim bir kutu progestan bitirdim bel agrilarimda çok olurdu ilaçla onlarda kesilmişti bir zaman ağır kaldırma dinlen cinsel perhize gir
Bak ben cuma günü ikinciye anne oluyorum Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin hayırlı sağlıklı evlat versin sende stres yapma Allah tamamına erdirsin insallah

Canim seninle tipki ayni durumu yasadim 14.cu haftada bide. Hep kilo kaybettim ama bu zamana kadar geldim şükür ki. Benimde doktor usg ile bakmisti hicbir sorun yok demisti, hep progestan kullandm bide igne vermisti. Eger bebek iyiyse hic korkma.

arkadaşlar dün gece tekrar gittim doktora doktor bebekte kanama yok bana sağlıklı göründü dedi yalnız kanama bende varmış serum taktı fitil attı 3 günde bir iğne vurulcam yalnız kanamam çok yok aslında doktor rahimden parça alalım filan araştıralım diyor özel hastane bi kaç kişide bana yaptırma kanaman durur rahmin sağlıklı olmasa hamile kalamazsın bu ikinci çocuğun diyolar ne yapmalıyım sizce

Benim de bu şekilde kanamalarım oluyordu.Hep düşük tehdidi dendi ama en sonunda servikal polip olduğu ortaya cıktı.Polip alınınca kanama da durdu.Doktorunuz spekulumla baktı mı alttan?
bahsettiğin nasıl bişey bilmiyorum ama pilastik bişey soktu baya uzun ve genişti çok acı çektim ağladım hatta doktor yarıda bıraktı tekrar denedi yine acı çektim ama belli etmemek için elimle yüzümü kapatıp ağladım:KK43: doktor bi parça var dedi iyi huylumu kötü huylumu bilmiyorum dedi tekrar bakalım dedi şimdi işteyim çok az kanamam var öyle adet kanaması gibi değil.

bu kadar gec kanama olması dusunduruyor
baska bır doktora daha gıt derım vurdugu ıgne neydı ?
progestan dupontmu ondanmı? gunluk ıgnemı?
ilk progestan vurmuşlardı şimdi 3 gün arayla proluton diye bi iğne vurulucam kanamam çok yok şuan ama bebek iyi dedi bebeğin kanaması yokmuş bu iyi bişey galiba bende varmış kanama. suyum filan iyiymiş dün ultrasonda gördüm zıplıyordu elleri ayakları hareketliydi.

Ben hamileliğimin 9 ayını lekelenmelerle ve ara ara kanamalarla tamamladım. Gittiğim doktorlarada kanamam olduğunu hiç söylemedim. Sadece 6 aylık hamileyken taze kırmızı ve her zamankinden fazla kanamam olunca doktora gözüktüm. Bebekte bir sorun olmamış o zamanda. Bazen lekelenmem o kadar fazla olurdu ki ped kullanırdım. Hatta bir kere eşofmanıma geçmiş kardeşim hastalandın mı diye sormuştum.
Fazla endişelenecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Ben doktorum kötü bir şey söylerde moralimi bozar diye doktorumla hiç paylaşmadım. Sen doktorada gözükmüşsün. Gerekli ilaçlarıda vermiş. Boşuna strese sokma kendini. Allah'a emanet

Ben hamileliğimin 9 ayını lekelenmelerle ve ara ara kanamalarla tamamladım. Gittiğim doktorlarada kanamam olduğunu hiç söylemedim. Sadece 6 aylık hamileyken taze kırmızı ve her zamankinden fazla kanamam olunca doktora gözüktüm. Bebekte bir sorun olmamış o zamanda. Bazen lekelenmem o kadar fazla olurdu ki ped kullanırdım. Hatta bir kere eşofmanıma geçmiş kardeşim hastalandın mı diye sormuştum.
Fazla endişelenecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Ben doktorum kötü bir şey söylerde moralimi bozar diye doktorumla hiç paylaşmadım. Sen doktorada gözükmüşsün. Gerekli ilaçlarıda vermiş. Boşuna strese sokma kendini. Allah'a emanet
teşekkür ederim içimi rahatlattın. zaten sabah aile hekimine danıştım akşamki doktor ur olabilir filan dedi dedim bana dediki aile hekimi eğer ur olsa hamile kalamazsın kazara kaldın sayalım elle bile o bebek bu zamana kadar tutulamaz dedi. merak etme ilaçlarını kullan düzelir dedi.

X