Kanda gebelik testi negatif ama adet gorulmemesi

Ross1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
256
131
Merhaba bayanlar bana bu ay asilama yapildi adet gunum bugun 9 gun gecti ama kanda baktirdigim testlerde deger 0.100 fakat adet olamadim hala,testi tekrarlamaya korkuyorum yine negatf gorcem die boyle durum yasayan warmi?

Cnım benmde öyle 18 gün geçti regl olmadım daha testler tahliller negatif:KK43:

Ay cnm ciddimisn kandan idrardan hiç birşey çıkmıyor ama:KK43: bebek kendini saklama gibi bişy varmıdır yada özele gidip ultrasynla bakılsa çok halsizlk var

Ay cnm ciddimisn kandan idrardan hiç birşey çıkmıyor ama:KK43: bebek kendini saklama gibi bişy varmıdır yada özele gidip ultrasynla bakılsa çok halsizlk var
Canım bebek kendını sakladıgından degıl bak şöyle düşün 28 günde 1 adet oaln brı 14. günü yumurtlar nolur adetı gelmedıgınde dırek testle ortaya cıkar.... Ama adetıne 7 gün kala yumurtlayanlarda var ee ılıskı yasadın bu bebgın sana tutunması 10 gün .... görünmesı falan derken o sebeple buna gec dollenme denır

Allah razı olsun inş dediğin gibidr çünkü hiç düzensiz regl yaşamdım hep düzenli ilk defa böyle oldu allh hyrlısını versin herşeyim inl vardır birşeyler.

Allah razı olsun inş dediğin gibidr çünkü hiç düzensiz regl yaşamdım hep düzenli ilk defa böyle oldu allh hyrlısını versin herşeyim inl vardır birşeyler.
Ya bnmde aklima direkt kist geliyor cunku klomen kullandim ondan gecikmis olabilir diorum we hayatmda ilk kez boyle bisey yasiyorum cok ilginctirki bn catlatma ignesi yapildim yani yumurtann gec catlama ihtimali yok sanirm nie boyle oldu cok merak ediyorm

X