Kanepe rts nerilerinizi bekliyorum

MaVili_06

♥♥MERT♥♥
Kayıtlı Üye
21 Mart 2007
1.694
5
39
Merhaba arkadaşlar..
kanepelerime örtü almak istiyorum
polar alsam yazın yakar diyorlar
pike tarzı alsam,kayar diyorlar.
peki sizler ne öneriyorsunuz?
teşekkür ederim
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 3060 gün geçti.

lalehan

yoLcuyuM yoLuNdA
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
1.020
76
benim bir arkadaş mobilyasının aynı kumuşından ve renginden örtü yaptırmış ama mobilyası ısmarlama olduğundan artan kumaştan yapmş kenarlarınada püskül koydurmuş çok hoş durmuş sanki örtü yok gibi... ayrıca çocuklu ve kalabalık ailede zor oluyor her hafta yıkayıp mis gibi seriyor tertemiz... yani sizinki hazırsa kendi kanepenizin ve odanızın uyumuna göre seçin birde mobilyacılar bu işi biliyor çoğunlukla onlardan fikir alıp kendi zevkine göre kumaş seçiyorsun onlarda ölçü alıp hazır dikiyorlar...benimde mobilyam hazır şimdilik düşünmüyorum zaten 2 kişi olunca temiz kalıyor inş. çocuk olursa bende mobilyayı aldığım yere gidip diktirecem....yedekli olursa daha ii olur bence ne olur ne olmaz....a.s.
 

MaVili_06

♥♥MERT♥♥
Kayıtlı Üye
21 Mart 2007
1.694
5
39
Teşekkür ederim canım,ama diktirmeyi düşünmüyorum.daha pratik birşeyler istiyorum.kanepelerim bordo,yanları ve altı krem deri.bende bordo örtü istiyorum.bizim ufaklık baya döküp saçmalara başladı..
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 3060 gün geçti.

Payam

Hayat ben sana küstüm....
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
140
0
buldan örtüleri tavsiye ederim canım renkli olanları var yıkayıp seresin ütüye bile gerek kalmıyor.hatta örtü diktirmene gerk yok al ve ser
 

cokmasum

Guru
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
4.727
94
37
ben lastikli bürümcük gibi olan koltuk örtüleri varya onlardan kullanıyorum çok memnunum geçen yıl 300 tl aldım ama şimdi çok ucuzlamış 150 tl alırsın her renk var ben krem rengi kullanıyorum çok memnunum hiç kaymıyo şık duruyo
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1745 gün geçti.

balxixmnur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
2.808
15
41
polar veya pike örtüler otururken kayıyor bende pike atrzı örtülerimi kullanıyordumdüzeltmeye bıkmıştım. annem hazır koltuk örtüleri var onlardan almış çok memnunum kayma felan yapmıyor hemde yıkayınca leke kalmıyor yaz kış kullanabilirsin.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 3028 gün geçti.

damlasu

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
523
1
Bu aralar bende bu konuyu düşünüyordum, tam denk geldi valla.Polar örtülerim var ama yazın olmuyor.Şu bürümcük, lastikli olanlardan istiyorum, ama daha piyasa araştırması yapamadım.Fiyatı ne civarda bilen var mı kızlar?
 

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
12.421
25.375
35
aaaöyle bürümcük lastikli falan bişeyler mi var,ben de bi araştırayım.benim koltuklarım krem(eklemiştim çeyiz bölümüne),iki kişiyiz ama saçım düşse üstüne belli ediyor.hiçbir şeyi rahat rahat yiyip içemiyoruz üstünde.mecburen ben de bakıcam bişeyler araştırayım bari söylediklerinizi.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1553 gün geçti.

PasakliMinikTanrica

her şey güzel olacak...
Pro Üye
3 Aralık 2008
12.795
10
35
bu örtü olayına bende çok sıcak bakıyorumm
evlenirken alacaktım koltuklarımız yeniydi almadım
ama bakıyorum ki gerekiyor
eşim tv karşısına geçti mi koltuğun üzerinde bişiler yiyor içiyor, gelen gidenlerin çocukları oluyor bişiler döküyor
çok rahatsızım bu durumdan
koltuklarım kahverengi ama ne olursa olsun leke kir hoş durmuyor
her dakikada koltuk silecek halim yok o kadar vaktimde yok zaten
ikeada çok güzel örtüler vardı ama fiyatları yüksek gelmişti alamadım
şimdi sizin söylediğiniz fiyatlara göre onlar hesaplıymış demek bi ara tekrar bakayım
 

damlasu

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
523
1
aaaöyle bürümcük lastikli falan bişeyler mi var,ben de bi araştırayım.benim koltuklarım krem(eklemiştim çeyiz bölümüne),iki kişiyiz ama saçım düşse üstüne belli ediyor.hiçbir şeyi rahat rahat yiyip içemiyoruz üstünde.mecburen ben de bakıcam bişeyler araştırayım bari söylediklerinizi.


Canım alta resmini ekledim.Bak istersen...

ALTINKOZA-KOLTUK-ORTUSU-BURUMCUK-MAXI-GRUBU__18368243_0.jpg
 

okur

elbet bir gün...
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
802
3
Teşekkür ederim canım,ama diktirmeyi düşünmüyorum.daha pratik birşeyler istiyorum.kanepelerim bordo,yanları ve altı krem deri.bende bordo örtü istiyorum.bizim ufaklık baya döküp saçmalara başladı..



ben polar derım tatlım benım evımde de polar var ve 3 yaşındak ıoglum yuzunden haftada yıkanıyor pratık 2 saat takmaya ugraşmıyorum ben sana tavsıye ederım cnmm




tabi oglum buyuk olsa güzel ce dıktırıım yaniii:kahve::kahve: