kanser edicek bu beni..

işimiz olcak,öğrenci gibi gezp tozamayız sana vakt ayıramam diyo...bide askerlik eklencek.yani yalnız kalcan buraya gelirsen diyo kendileri....
 
yaptıgın fedakarlıkları haketmeyecek kadar duygusuzlaşmış Çok üzgünüm çoook kanser edecek beni diyecek kadar kendini üzme canım ya bırak onu kanser et sende :kızgın:
 
ışte klasik erkek triplerii.. boşa demiyorum ben erkek milletine güvenmiyorummm....canım kesinlikle üzülme degmezz...4 yılını vermişsin birde fedakarlık yapmışsın ..bırak o senin peşinden gelsin daha fazlada fedakarlık yapmaa..
 
calismaya baslayinca,ogrencilik zamanlarinda yasadiklarinin acisini cikartiyor gibi geldi bana...fedakarlik yapma o sana gelsin sonra oralarda yalniz kalinca pisman olursun..sen kendi hayatini ona gore cizme...isini sansa birakma..yapacagini yapmissin..
herseyi olacagina birak..hayatina bak..once sen bunu unutma arkadasim..
eger kaderine o yazilmissa inan her ne sekilde olursa olsun doner gene gelir sana..yerimseniben
bunlar sadece benim fikrim hayat senin hayatin...:1hug:
 
adama bak ya..o ne istediğinden emin değil sanırım..ay cok gıcık..al birini vur ötekine.
 
terkedesım var ne demek yaa

emek ıcın bı ılıskı cekılmezz eger cekılmez bı hal almıssa
 
seni sevdigine eminmisin?

bilmiyorum iki insanin birbirini sevipte, fazla vakit geciremeyiz demesi cok tuhaf gercekten.

Suphe duyuyorsan bir seylerden, fazla uzatma bence..

simdi ayrilmak, evlenipte bosanmaktan daha iyidir bence.

Onun seni 100 de 100 sevdigine inaniyorsan devam et, ama icin bir ku$ku veya bir suphe varsa dvam etme derim ben.

ALLAH YARDIMCIN OLSUN canim a.s.
 
gecenin bir yarısı bir erkekle hem de onun sevmediği bir erkekle tel de saatlerce konuşmanı o anlayışla karşılayamazki...
tmm sen art niyetli olmayabilirsin,telde konuştuğun kişi de öyle olmayabilir ama sevgilin bunu anlayamazki çünkü o bir erkek sonuçta. ben bayan olmama rağmen sevgilimin arkadaşı da olsa istemediğim biriyle saatlerce gece telde konuşsa kıyameti koparırım valla.
erkekler anlayışlı hoşgörülü değil, kıskanmaları çok daha ciddi boyutta oluyor..ve çoğu erkek böyle birşeye tepki gösterirdi..
gerçekten tecrübelerimden böyle konuşuyorum,,sana olan güveni kırıılmış kesinlikle ve işler buraya kadar gelmiş.
bazen hak vermek lazım,keşke haklısın dikkat ederim falan deseydin,sonuçta aynı şeyi kendi yapsa sen de rahatsız olmazmısın?
benim sevgilim de bu konularda böyledir,aynı seninki gibi böyle giderse ayrılırız diye düşündü,,haklımı haksızmı diye düşünmedim,sadece seven birinin istemediği şeylere uyum sağladım..çünkü ben hak verdim
burada senin düşüncelerin önemli..eğer böyle bir erkeği çekemem ben böyleyim diyorsan emeği falan düşünme ayrıl ama bütün erkekler bu konuda böyle unutma,,ama dersen geçen zamana yazık olmasın,o zaman sana olan güvenini sağla,özür falan dile ve tekrar güzel olmasını sağla..
hakknıda hayırlısı olsun
 
arkadaşlar..size de sorayım istedim..ne dersiniz..
4 yılllık bi ilişkim var ..ilk sene çok mükemmeldi,saniye ayrı geçmezdi.ben bu senen sonunda mezun olup aileimn yanına geldim.çok sevmeme,hala manyak aşık olmama rağmen bu iş yürümicek dedim çünkü mezun olmasına daha 2 yıl vardı.o çok yalvardı yakardı güzel başladık,çok emek verdik dedi allem etti kallem etti ikna eti beni..ayrılmadan devam ettik.
ayrı geçen bir yılın sonunda ben öğretmne olarak atandım.tabi o halen öğrenci ankarada ve bana ankara gelmedi çok istememize rağmen.hadi hem aileye hem de ona yakın olsun diye arada bir şehir yazdım,rahat görüşelim diye.önceki yılda 3 ay görüşemediğimiz zamanlar oldu,acısını çıkarcaz ya..atandığım yer ankaraya 5 saatti.
3.yılda bu beni sıksık görmeye geldi.tabi yaşadığım yer biraz kasaba olduğu için sıkılıyodum orda.arada ona trip atıyodum senin için geldim ,yoksa ne işim var diye.
4. yıl fakültden bir erkek arkadaş,sevgili değil, ile tel.den görüşüyorum diye kıyametler kopardı..vay efendim gece gece ne konuşuyomuşum,evlenince de yatktan kalkıp onla mı konuşcakmışım.sevmiyomuş o çocuğu,kaç kere demiş konuşma diye bitiriyordu nerdeyse ama yaşadığım yere gelip gece kapıma dayandı..barıştık
sonra arkadaş kariyerli bir iş buldu,iyi bir kurumda.ve bana barışmasına rağmen kötü,soğuk,ilgisiz davranmaya başladı.halbukki olayın üstünden 2 ay geçti.YOK BEN ÇOK ÇEKTİRMİŞİM,HEP ALTTAN ALMIŞ,Bİ DAHA BÖLE YAPARSAM CEVABI AYNI OLMAZMIŞ,İSTEMEDİĞİ ŞEYLER YAPIYOMUŞUM.ESKİLERİN ÜZERİNE KURULUYOMŞ İLİŞKİLER,UNUTAMIYORMUŞ YAPTIKLARIMI.MANTIKLI DAVRANCAKMŞ ARTIK..ama doğum günümde ankaradan yaşadığım yere çiçek geldi hem de derste..
herneyse mayıs ayında bizim atama durumları belli oldu ve onun yaşadığı yerde açık vardı ve kesin gelirdi.bu tayini 3 yıldr deli gibi beklediğimi bilgi halde SEN BİLİRSİN,İYİ DÜŞÜN,GEL AMA BEKLENTİ İÇİNDE OLMA,İŞLİ GÜÇLÜ İNSANLARIZ ÖĞRENCİ GİBİ GEZEMEYİZ ,SENEYE ASKERE GİDİCEM,AYRILIĞA ALIŞTI BÜNYELER ZATEN dedi.tabi ben kahroldum

sonra ben msj attım yapıcı olumlu bi mesaj yanyana gelince daha iyi olcak diye.bu da gelmenden çok mutlu olucam dedi..ama sadece bu kadar..yani hvevsimi kursağımda bıraktı o ruhsuz tavırlarıyla..ben de yazmadım tabi.ben ist da hayat kurmak olarak bakmamştm işe ama o böle davranınca tercih yapmadım.siz olsanız ne yapardınz.5 aydır geçmez mi bi kin ya......
arkadaş aslan burcu bu arada.
terkedesim var ama geçen emeklere yazık değil mi?

Erkek arkadaşınla sorunlar bir şekilde çözülür tatlım,
Olur veya olmaz ama ben başlığına takıldım.
Lütfen bu tip kelimeleri kullanıp negatif enerjiyle kendine çekme.
Hayatta senden değerli bir şey yok bunu unutma ve kimsenin sana bu kadar zararlı cümleler kullandırmasına izin verme.
Şans senden yana olsun diyorum ve öpüyorum seniŞeniz
 
X