Kapadokya’da balon kazası!

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.041
212.005
60
Nevşehir'de sıcak hava balonunun sert iniş yapması sonucu ilk belirlemelere göre 15 turist yaralandı.
balon-kazasi-671.jpg

Alınan bilgiye göre, turistlere tur yaptıran sıcak hava balonu sabah erken saatlerde merkeze bağlı Göreme beldesinden havalandı.

Tur sonunda Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesindeki Üzengi Vadisi’ne indirilmeye çalışılan balon, henüz belirlenemeyen bir nedenle sert iniş yaptı.

kapadokya-balon-kazasi-orta.jpg

İlk belirlemelere göre, sepetinin zemine sert çarpması sonucu balonun havalanmasını sağlayan sıkıştırılmış gazın bir miktarı açığa çıktı. Gazın alev alması sonucu pilot ve turistlerin vücutlarında yanıklar oluştu. Yaralılar, çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

Sivil Havacılık Nevşehir Temsilciliği ve jandarma ekipleri kaza yerinde inceleme başlattı.
(AA)
http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-icinden/kapadokyada-balon-kazasi-869339/

2 sene önce binmek deneyimine eriştim. Müthiş bir şeydi. Kelimelerle anlatılmaz.
Bu gibi olaylar maalesef olabilme ihtimali olan durumlar.
Bizim pilotumuz çok başarılı ve keyifli bir gençti.
Umarım tekrar binmek nasip olur bana...
Asla unutulmaz asla... :KK22::KK200:

2 sene önce binmek deneyimine eriştim. Müthiş bir şeydi. Kelimelerle anlatılmaz.
Bu gibi olaylar maalesef olabilme ihtimali olan durumlar.
Bizim pilotumuz çok başarılı ve keyifli bir gençti.
Umarım tekrar binmek nasip olur bana...
Asla unutulmaz asla... :KK22::KK200:
anacımm sen cesur hatunsun. yamaş paraşütüde yapmışsın. yok valla bende şans yok. ben yapsam çakılmıştım bunları:)

hayatım yamaç paraşütüne bin harika bir deneyim bir kere bindim fethiye ölü denizde inşallah tekrar binicem ve bu balonuda merak ediyom tabii offf off tatill deniz yüzmekk

İstiyorum aslında binmeyi,havada süzülmek muhteşem olur herhalde,fethiyeye gitmek lazım onun içinde kısmet olursa denemek isterim yani..Yüzmek deme bana çok özledim varya

Aman kimse ölmesin de...

Ucaga bile binemiyorum ben. İsyeri tam 4 yaz, 1 haftasonu antalya adam&eve otele goturdu personelini. Sirf ucakla gidiliyo diye gidemedim. Mesela sehir disinda egitimler oluyo, herkes ucakla,ben hizli tenle l:KK70:

helal olsun buna binenlere...

Aman kimse ölmesin de...

Ucaga bile binemiyorum ben. İsyeri tam 4 yaz, 1 haftasonu antalya adam&eve otele goturdu personelini. Sirf ucakla gidiliyo diye gidemedim. Mesela sehir disinda egitimler oluyo, herkes ucakla,ben hizli tenle l:KK70:

helal olsun buna binenlere...

1 kere binseniz treni filan gözünüz görmez zaten,rahatlığıda cabası uçağın ..

X