Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diye bi söz var sanırım bilmiyorsunuz ?Sen gonderiyorsun karsi taraf kapida oduyor iste neyin bilmemesi?
Kapıda ödeme demek ücret alıcidan demektir.ptt de evrak doldurduğunuzda ücret alıcıdan kutusu isaretlenir ve tc numaranızı yazarak imzanizi atarsınız.ve kimliğiniz görülür,Sayet kargo alıcıya gittiğinde alıcı ödemeyi kabul etmezse kargo size iade olur ve gönderim ücretini siz odersinizArkadaşlar kargo göndericem fakat kapıda ödeme hakkında hiç bilgim yok bilgilendirir misiniz sizden ricam acil lazım?
Bu şekilde ben karşıdan ödemeli gönderiyorum kapıda ödemede alıcı kargoyu aldığında ücreti nereye vericek bana nasıl ulaşıcak ücret bunu merak ediyorum.Kapıda ödeme demek ücret alıcidan demektir.ptt de evrak doldurduğunuzda ücret alıcıdan kutusu isaretlenir ve tc numaranızı yazarak imzanizi atarsınız.ve kimliğiniz görülür,Sayet kargo alıcıya gittiğinde alıcı ödemeyi kabul etmezse kargo size iade olur ve gönderim ücretini siz odersiniz
Eger gönderdiğiniz kargonun içeriğini karşı taraf odesin istiyorsanız buna ödeme şartlı kargo denir gönderdiğiniz ürünle ilgili ptt memuruna fatura ibraz etmek zorundasınız gelelim alıcı kargonuzu aldı parayi posta çek hesabınız varsa oraya yatirir ya da adresinize posta havalesi yapılır bu havale sonra adresinizde size ödenir alıcıdan ürün bedeli alınmadan hiçbir şekilde teslim işlemi yapilmazBu şekilde ben karşıdan ödemeli gönderiyorum kapıda ödemede alıcı kargoyu aldığında ücreti nereye vericek bana nasıl ulaşıcak ücret bunu merak ediyorum.
Hmm anladım peki fatura dediğiniz şey nedir bir de benim ptt hesabı açtırmam şart mıEger gönderdiğiniz kargonun içeriğini karşı taraf odesin istiyorsanız buna ödeme şartlı kargo denir gönderdiğiniz ürünle ilgili ptt memuruna fatura ibraz etmek zorundasınız gelelim alıcı kargonuzu aldı parayi posta çek hesabınız varsa oraya yatirir ya da adresinize posta havalesi yapılır bu havale sonra adresinizde size ödenir alıcıdan ürün bedeli alınmadan hiçbir şekilde teslim işlemi yapilmaz
Ürünün fatura değeri ederi nekadarsa yani,eğer devamli bu şekilde kargo gönderecekseniz ptt hesabı actirmaniz daha kârlı olur ki 5 tl ve kimliğiniz le Bu hesabı bütün merkez ptt lerde yaptırabilirsinizHmm anladım peki fatura dediğiniz şey nedir bir de benim ptt hesabı açtırmam şart mı
Ürünün fatura değeri ederi nekadarsa yani,eğer devamli bu şekilde kargo gönderecekseniz ptt hesabı actirmaniz daha kârlı olur ki 5 tl ve kimliğiniz le Bu hesabı bütün merkez ptt lerde yaptırabilirsiniz
Aydınlattığınız için çok sağolun teşekkür ederim.Ürünün fatura değeri ederi nekadarsa yani,eğer devamli bu şekilde kargo gönderecekseniz ptt hesabı actirmaniz daha kârlı olur ki 5 tl ve kimliğiniz le Bu hesabı bütün merkez ptt lerde yaptırabilirsiniz