- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
İyi pazarlar herkese, bugün biraz canım sıkkın ama sebebi kendimim bunuda biliyorum..Malesefki yapı gereği tripli,kaprisli,sorun çıkaran,problemli biriyim nedenini bilmiyorum hep böyleydim..Mesela geçen gün sevgilim whatsapta çevrimiçiydi ama mesajıma geç cevap verdi bütün gün surat yaptım halbuki önemli bişey olduğunu söyledi banada gösterdi iki sn sabredemiyomusun dedi ben onada surat yaptım.Dün buluştuk bütün gün beraberdik, bu sorun yüzünden gitceğimiz yere kadar yolda hep surat yaptım,bana çok mırın kırın bi kızsın dedi..Neyse sonradan barıştık güzel geçti günümüz bugün oldu..O pazarları evde geçirmek ister haftaiçi çalıştığı için ama beni kırmamak için bazen benimle buluşur.Bugün ben buluşalımmı dedim oda daha dün görüştüğümüzü bugünü evde geçirmek istediğini söyledi senmisin bunu diyen demediğim şey kalmadı sonra tamam gelicem seni almaya dedi bende yok gelme dedim bikaç kere daha söyledi ben yine hayır gelme aynı tripler..Peki o zaman dedi sonuç ne mi ben ayrıldım arama bidaha dedim numarasını sildim..Ya arkadaşlar ben böyle biri olmak istemiyorum ama elimde değil acaba karşımdaki sabırlı anlayışlı olduğu içinmi böyleyim hep öyle kalacağıda meçhul ben böyle davrandıkça belkide soğuyacak napsamda bu özelliğimden kurtulsam?