kapsül ihtimaliyle ilgili?

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.253
371
kızlar bi kaç aya bende ameliyat olucam artık yalnız kafama takılan bişey var eğer kapsül olursa Allah korusun ve tekrar ameliyat olmak gerekirse tekrar ücret mi ödüyoruz ben öğrenciyim zar zor biriktiriyorum bu parayı bu yüzden herşeyi detaylıca araştırıyorum sağolun şimdiden

Mentor un garanti belgesinde 3. Ve 4. Derece kapsüler kontraktür görülen büyütme ameliyatlarında implantasyon tarihinden itibaren 10 yıllık bir süre içinde ücretsiz ürün değiştirilir yazıyor.

Evet dereceleri varmis kapsulun zar kalinlastikca masajla giderilebiliomus kolay kolay tekrar amelayat yapcaklarini sanmiyorum ama doktor tekrar ucret alirim veya almam demio yaptigim amelayatin arkasindayim diyor sadece ole bi durumda nasil olur bende cvbini almis degilim

Öyle bi şey yok silikon verilse bile ameliyat ücreti var sonuçta bence kötüyü düşünmek yerine tecrübeli bi Dr bulun çünkü tecrübe arttıkça komplikasyonlar azalır.. iyi düşünün iyi olsun

Öyle bi şey yok silikon verilse bile ameliyat ücreti var sonuçta bence kötüyü düşünmek yerine tecrübeli bi Dr bulun çünkü tecrübe arttıkça komplikasyonlar azalır.. iyi düşünün iyi olsun
Aynen ole bnde ole tahmin ediorum iste doktor da ole kolay kolay tekrar amelayat yapiomiyor o kapsuller dagitilabiliyor deei bakalim bnm.icim rahat ya amelayatida kolay gecirdim pozitifim yani:)

Bu ameliyatı olurken her ihtimali göze alıp öyle olmak gerekiyor.inşallah hiçbirimiz tatsız durumlarla karşılaşmayız.

X