Saç Rengi ve Saç Boyama Karamel saçlarımı nasıl küllü kumral yapabilirim?

byz143

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
3
1
31
merhaba arakdaslar saclarımla ilgili baya bir sıkıntım var yardımcı olursanız sevınırım 10 ay once boyadıgım sıyah saclarımı actırıp küllü kumrala cevırtmek ıstedım kuaföre gittim yapabilicegini boyamın aktgnı soyledı bende actırdım bir baktmkı sacımı küllü kumral yerıne karamel kumral bakırlık içeren bır renge boyadı ve bu renk bana hiç yakısmadı ve aralarda cok ton farkı oldu buda sinirlerimi bozdu bahane olarakta küllü kumral yaslı rengi oldgunu soyledı yanı benım tercıhım onu ilgilendirmez ama iş işten gectı saclarımı eve gelir gelmez küllü kumrala boyadım turunculugu gitsin diye ama basarılı olamadım hala turuncu baya yardım edin ben bu sacı nasıl küllü kumrala cevırırım yanı turunculuk olmasın dogal bir kumral olsun ıstıyorum okadar
kendı sac rengimi koyuyorum birde istedigim rengi koyuyorum lütfen yardım ederseniz cok mutlu olurum :KK43:

Eklentiler

• frtge.jpg
    frtge.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 634
  • dde7be2a588470b66b558a79d62b5186.jpg
    dde7be2a588470b66b558a79d62b5186.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 423
Her kuaför kulluyu tutturamıyor kullu kumral için yüzlerce kuaför dolaştım en sonunda tutturdum kuaförumun önce saçlarımı acıyor kullu renk için saçlarının dibinin bebek sarısı olması lazım eğer koyuysa dibi önce açıcı uygulayıp ondan sonra boya işlemi yapmak gerekli bildigim kadarıyla

merhaba bende aynı problemleri yasadım. kuafor malzemeleri satan bi magazadan( bakırköy-nebioglu)
koleston perfect 8/11 boya ve 20 vol (%6 lık) oksidasyon aldım birde neva color ya da baska bi markada olabilir mavi renk sac boyası aldım. mavi boyadan fındık buyuklugunde yaptıgınız boya karısımına ekleyin. turunculugu cok guzel bi sekilde alıyo kullu oluyo

ilginiz için cok teşekkür ederim bugun kuaför malzemeleri satan yerden profesyonel acıcı ve 7.1 külü kumralı birde ıgora 0.22 turunculuk azaltıcı boya aldım birazdan denicem umarım güzel olur

Ne yaptınız acaba oldu mu saçlarınız?

X