- 12 Nisan 2015
- 695
- 1.152
- Konu Sahibi Minnoskizz
....
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) evet gerçekten hiç bilmiyorum.. tamam evet en iyisi fotoğrafımı görmeniz olabilir foto çeker yüklerim gizli nasıl yapacağım bilmiyorum eğer vaktinizi almayacaksam nasıl gizli albüm yaparız onu anlatın ben de foto çeker albüm yaparım.. teşekkür ediyorum..
bende aynı durumdayım yıllardır bu forumlarda yok zayıflama yok estetik dolan dolan ...arkadaşlar merhaba bikaç gün önce meme estetiği araştırması yaparken sitenizi buldum üye oldum ve daha önce estetik olan arkadasların yazdıklarını okudum bikaç kisiyle konustum saolsunlar yardımcı oldular
öncelikle kendimi tanıtayım 26 yaşındayım bekarım 167 boyunda 53 kiloyum göğüslerim ise oldukça küçük.. memnun olmadığımı dile getirdiğimde yok kilo alınca zaten onlarda şişer yok evlenince büyür vs ama ben bunlara inanmıyorm ve gerçekten küçük göğüselirmedn rahatsız oluyorum burda arastırırken belli seyleri anlayamadım hiç bi bilgim olmadığı için mesela kas altı kas üstü ameliyatı ne demek göğüs dokusu olup olmamasını nasıl anlayacam acaba benim var mı ? cc ne oluyor birde bi arkadas demiski silikon taktırdım 2 yıl geçti ve göğüselirm buz gibi soğuk ? normal vücut sıcaklığında olmuyor mu ? saçma sorular soruyo olabilirim kusura bakmayın ama bi karar verdim ve önce herseyi sorup arastırıp sonra doktorla görüsmek istiyorum.. ayrıca doktor önerisi de alacam sizlerden.. çok tesekkür ederim.. :)
BURDA Bİ AY TAKIL HERSEYİ AYRINTISINA KDR ÖGRENİRSİN :) ilk giren herkes blmio zaten hatta söle söleym ben grdm 1 ay snra amlyt oldm oldktan snrada baska baska seyler ögrendm ama cokda kafanı bulandrma ögrenmem gereknleri ögren 2 3 doktorla örüştükden snra kafanda oturuo zatenarkadaşlar merhaba bikaç gün önce meme estetiği araştırması yaparken sitenizi buldum üye oldum ve daha önce estetik olan arkadasların yazdıklarını okudum bikaç kisiyle konustum saolsunlar yardımcı oldular
öncelikle kendimi tanıtayım 26 yaşındayım bekarım 167 boyunda 53 kiloyum göğüslerim ise oldukça küçük.. memnun olmadığımı dile getirdiğimde yok kilo alınca zaten onlarda şişer yok evlenince büyür vs ama ben bunlara inanmıyorm ve gerçekten küçük göğüselirmedn rahatsız oluyorum burda arastırırken belli seyleri anlayamadım hiç bi bilgim olmadığı için mesela kas altı kas üstü ameliyatı ne demek göğüs dokusu olup olmamasını nasıl anlayacam acaba benim var mı ? cc ne oluyor birde bi arkadas demiski silikon taktırdım 2 yıl geçti ve göğüselirm buz gibi soğuk ? normal vücut sıcaklığında olmuyor mu ? saçma sorular soruyo olabilirim kusura bakmayın ama bi karar verdim ve önce herseyi sorup arastırıp sonra doktorla görüsmek istiyorum.. ayrıca doktor önerisi de alacam sizlerden.. çok tesekkür ederim.. :)
anladm o zmn öncelikle pskolojık olrk kendni hazrladysan bu işe sonrası kolay bana göre sölenenleri pek takmadm açıkcası 45 gun oldu bnm cok mutluyum aynada surekli gögüslerme bakıorum o kdr yıl memesizlkden sonra cok farklı geliolar cbk atlattm süreci tabi hala riskler vardır küçükde olsa bu braz şans braz doktor brazda bunyeyle alakalı ama pozitif olmak ve doktoru ii seçmek lazım hayrlısı olsn senn için smdidenR rubi inşallah canım :) R rnp06 ameliyat olmayı kafama koydum ki bence en önemli kısım karar vermek.. suan sadece kafama takılan soruları arastırıyorum.. deli gibi arastırıyorum.. sitede okunmadık yorum bırakmayacam sanırım zaten fırsatını bulduğum ilk an bi doktorla da konuscam bide albüm yapayım tecrübeliler bi görsün istiyorum.. şuan nasıl durumun acaba memnun musun biraz anlatır mısın suanki durumunu R rnp06 tesekkür ederim..
26 yasndayım bnde bekarım cocuk konusunda nasl olck blemiorum ama emzirenleri duydum hee tabi evlencgm erkegn tepksnide merak ediorum nasl bi duygu içinde olur blemiorum erkekler pek sewmio istemio korkuolarmıs ellemeye DDD
:)) ayni yaştayiz erkekler dolgun gogus sever bence ilk haline kiyasla esttikli halini sevecegine eminim bu arada dokunma sıkma gibi hallerde patlama yirtilma olmaz dimi Allahim nasil sorular soruyorum yaa :))26 yasndayım bnde bekarım cocuk konusunda nasl olck blemiorum ama emzirenleri duydum hee tabi evlencgm erkegn tepksnide merak ediorum nasl bi duygu içinde olur blemiorum erkekler pek sewmio istemio korkuolarmıs ellemeye DDD
wall bn bu konuyu arastrdım braz baska stelerde erkekler pek hoslanmıyor düz olmasınnı tercih ediolarmıs ama onları düşünmemeklazm önce kendn DD:)) ayni yaştayiz erkekler dolgun gogus sever bence ilk haline kiyasla esttikli halini sevecegine eminim bu arada dokunma sıkma gibi hallerde patlama yirtilma olmaz dimi Allahim nasil sorular soruyorum yaa :))
:)) aynen bizim ne istedigimiz onemli.. Acikcasi ben goguslerimin kucuk olmasindan hep mutsuzluk duyuyodum estetik aklima bile gelmezdi ama mutsuzum ve omur boyu bu kucuk goguslerle yasayamam dolayisiyla estetigi dusunmeye basladim... burdakilerin kafasini sisirmeden birakmayacam herbiseyi sorcam bu arada album yapcam seninde gormeni yorum yapmani isterim kac cc takilir ne olur vswall bn bu konuyu arastrdım braz baska stelerde erkekler pek hoslanmıyor düz olmasınnı tercih ediolarmıs ama onları düşünmemeklazm önce kendn DD
Benim hep aklmdaydida hani yaptrcgm hic aklma gelmezdi valla buraya bi girdim vaya baya cesaretlendm iyice kafaya koydum buraya giren herkes karar veriyo izlemeye alirsan gorurum bnde yorum yaparim:)) aynen bizim ne istedigimiz onemli.. Acikcasi ben goguslerimin kucuk olmasindan hep mutsuzluk duyuyodum estetik aklima bile gelmezdi ama mutsuzum ve omur boyu bu kucuk goguslerle yasayamam dolayisiyla estetigi dusunmeye basladim... burdakilerin kafasini sisirmeden birakmayacam herbiseyi sorcam bu arada album yapcam seninde gormeni yorum yapmani isterim kac cc takilir ne olur vs
Hee duz tercih ediyolarmis ama,dolgun dekolte gorunce ceneleri dusuveriyomus .wall bn bu konuyu arastrdım braz baska stelerde erkekler pek hoslanmıyor düz olmasınnı tercih ediolarmıs ama onları düşünmemeklazm önce kendn DD
Sonuna kadar katılıyorumHee duz tercih ediyolarmis ama,dolgun dekolte gorunce ceneleri dusuveriyomus .
Zaten artik okadar yaygin ki,normal birsey oldu.Eskilerde yildizlar zenginler yaptirirdi,artik ev hanimlari da silikonlu.
Ama tabi ki onlar icin yaptirmiyoruz,insanin kendini beyenmesi onemli olan
Hosgeldin canim,anlatirmisin kime oldun,ne kadar koyuldu?İyi akşamlar kızlarr bende KK nın yeni üyesiyim korkmayın yaptırın :) ben ki iğneden korkup kaçan biriydim sonunda karar verdim ve oldum elbet çilesi var ağrı oluyor ama geçince çok iyi hissediyorsunuz bugün 10. Günüm ve artık tamamen sırt üstü yatabiliyorum ilk günler oturur vaziyette uyumaya çalışıyordum sırtım boynu semsert olmuştu ama çok iyiyim şimdi Allah a şükür :)