- 13 Mayıs 2015
- 456
- 206
- 37
herkese iyi ramazanlar...bir süredir giremiyordum bayanlar sizi özledim güzel fikirlerinizi yorumlarınızı... bir süredir yoktum evet ama olaylar düşünceler peşimi bırakmadı şimdi size bir konuda danışmam lazım lütfen bana akıl verin evlendik eşim uzun süre işsiz kalmıştı ve biz bu sürede malesef ki düğünde takılan altınlarımızı bozduk o şekilde geçindik tabi elde avuçta kalmadı diyeceksiniz ki keşke bir ev kredisine girseydiniz zaten inanın çok birşey yoktu 30 bin kadar nakit ve altın... istanbulda yaşıyoruz ve kiracıyız eşim şuan çalışıyor ama geçim çok zor kiracı olmak daha zor eşimin aileside arada maddi destek oluyor ama biz bunu istemiyoruz. eşimin ailesinin balıkesirde yazlıkları var eşimle bir karar aldık acaba oraya mı taşınsak diyoruz en azından kira derdimiz olmaz ve eşim orada bir işe girer geçiniriz diyoruz hata mı yapıyoruz bunu daha ailesiyle paylaşmadık ama kararları evet olur gibimize geliyor evet derse belki yazın bir kaç ay kv ve kayınpederle yaşama durumuda doğabilir sonuçta onların yazlık evleri geleceğiz dediklerinde hayır deme hakkımız yok...eşim tek çocuk bu arada istanbulda ki evleride kendilerine ait aslında kv kp emekli eşim diyor benım istanbulda iş imkanım daha iyi onlar balıkesire yerleşse diyor istanbulda ki evi bize bıraksa bende asla böyle bir fikiri onlara biz açmayalım dedim onlardan gelmeli kafam çok karışık bayanlar? siz olsanız ne yapardınız gitmelimiyiz akçaya? herkesten uzak sadece eşim ve ben kulağa hoş geliyor ama düzeni bozup başka şehire göç etmekte beni biraz korkutuyor... yardımlarınızı bekliyorum...