kızlar kaynaşmışsınız yine okumakta zorlanıyorum ama merakta ediyorum hemen hızlıça okudum telefondan giriyorum alıntı yapması beğenmesi cevap yazması zor oluyor idare edin ama takipteyim sizi
ara 2 kuru kayısı sade neskafe
akşam ıspanak yemeği düşünüyorum yoğurt ve 1dilim ekmekle
afiyet olsun canım. bende spor yapmaya geldimevettt
3 içli köfte
bol salata
1 bardak ayran
üstünede maden suyu içiyorum
köfteler soğumamalı idi
bende cepten cok zorlaniyorum, pc ye de oturamiyorum her zaman, rica etsek de biraz az kaynatsalar, olmaz mi ki?kızlar kaynaşmışsınız yine okumakta zorlanıyorum ama merakta ediyorum hemen hızlıça okudum telefondan giriyorum alıntı yapması beğenmesi cevap yazması zor oluyor idare edin ama takipteyim sizi
ara 2 kuru kayısı sade neskafe
akşam ıspanak yemeği düşünüyorum yoğurt ve 1dilim ekmekle
Canım o dediğini duymadım ama alacatene yi biliyorum. Ondan biraz farklı benimki, eriste koydum içine..tenaşımı yoksaa
iF intermittent fasting yani aralıklı açlık tek ogün besleniliyor karatay ve tasdevri diyeti var özünde. daha sonra detay paylaşirimMAHZEN
Bu ne ya IF diyeti bilgilendirirmisinnn
Cok süper yaaa, öldüm gülmekten
Karatayda doyana kadar ama 3 iyi bence deakşama içli köfte siperişi verdim kaç tane yemeliyim
günaydın canımbende cepten cok zorlaniyorum, pc ye de oturamiyorum her zaman, rica etsek de biraz az kaynatsalar, olmaz mi ki?
Canım o dediğini duymadım ama alacatene yi biliyorum. Ondan biraz farklı benimki, eriste koydum içine..
iF intermittent fasting yani aralıklı açlık tek ogün besleniliyor karatay ve tasdevri diyeti var özünde. daha sonra detay paylaşirim
Cok süper yaaa, öldüm gülmekten
Karatayda doyana kadar ama 3 iyi bence de
yarın kesin + lardayım 40 dk spor yaptım ama ne zaman spor yapsam ertesi gün almış görüünüyorum
buarada kızıma krep yaptım ve 1 tanesini mideye indirdim
bu sabah hava çok soğuk sanki kış geri gelmiş işe gelirken dondum
akşam yine geç yedim yemeği
akşam 20.30
1kepçe tarhana çorbası ıspanak yemeği
yoğurt bir dilim ekmek
sabah 06.15
2 dilim ekmek peynir domates yeşil biberle sandviç 2 yeşil zeytin şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?