Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

tamam canım hadi tartıl ve yaz kilonu, bu gün başlıyoruz yarışa
arada uğra tanışalım seninle
şu sıralar nete pek giremiyorum.gün aşırı misafirim oluyor.izinde olmam ve yeni doğum yapmam dolayısıyla.burası benim için iyi oldu.hep birlikte kendimizitakip edip kilolaerı vercez inş.

şu sıralar nete pek giremiyorum.gün aşırı misafirim oluyor.izinde olmam ve yeni doğum yapmam dolayısıyla.burası benim için iyi oldu.hep birlikte kendimizitakip edip kilolaerı vercez inş.

tamam canım, müsait değilsen sorun değil
hep beraber daha iyi motive oluruz diye arada gel dedim,

yaptığımız pro boşuna mı gitti

haftaya seni 66kg görmek istiyom yoksaaaaa çok

sorma ya , valla bu hafta artık bırakacaktım diyeti miyeti , ama yeniden kalktım ve başladım, bu sefer istikrarlı olup her hafta azar azar da olsa vermek istiyorum...

sorma ya , valla bu hafta artık bırakacaktım diyeti miyeti , ama yeniden kalktım ve başladım, bu sefer istikrarlı olup her hafta azar azar da olsa vermek istiyorum...

bencede bak nisan ayına giriyoruzzz

belim o kadar inceldik ki benim anlatamam

bende genic diye arkadaş var o diyetisyene gidiyor onu diyetini uyguluyorum hiç açıkmıyorumm çok iyi geldi bana o diyett

bencede bak nisan ayına giriyoruzzz

belim o kadar inceldik ki benim anlatamam

bende genic diye arkadaş var o diyetisyene gidiyor onu diyetini uyguluyorum hiç açıkmıyorumm çok iyi geldi bana o diyett

evet bahar geldi, neredeyse yaz gelecek, offf daha dikkatli olmalıyım

bana karatay iyi geliyor, acıkma hissim olmuyor, bakalım ne zamana kadar idare edeceğim :)

Günaydın Kızlar

Tartı bana Kocaman Gülümsedi Emeklerimi Boşa Çıkarmadım Neymiş ozaman Hafta bir tartılacağız

Gecen Hafta 67 kg

Bu hafta 65,60 kg

Giden 1,40kg
maşallah tebrikler cnm

kilo bildirimim
boy : 158 cm
bu hafta 68.3
hedefim haziran başı 60 kg
yaklaştım sana

tebrik ederim canım, aynı kilodayız :) takipteyim seni ve @nagedan ı :)
bende seni yakinen takip ediyorum beybii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…