Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saraycam lamekânım nagedanımm cıss falan yokk yiyinn içinn arkadaşlarım benimmmmm yaşınız daha gençç kaçamaktan bişey olmazzz
lüp lüp yağ olsunnnnhiiihiiiihiiii yaşasın kötülükkkk birinci ben olacammmmmm
saraycam lamekânım nagedanımm cıss falan yokk yiyinn içinn arkadaşlarım benimmmmm yaşınız daha gençç kaçamaktan bişey olmazzz
lüp lüp yağ olsunnnnhiiihiiiihiiii yaşasın kötülükkkk birinci ben olacammmmmm
sende ye yaseminim sana yetişecem ya sen yukarı çık ben aşağı inem ortada buluşuruzzz![]()
yasemincim hedefi daha uzun vadede düşünürsen daha iyi olurboyum 1,65
kilom 65,60 şuan
haftaya hedef 65kggg
başarabilirsem ben de haftada bir tartılıcam.ben tartıda bi kaç gram eksik görünce hemen kaçamak yapmaya başlıyorum.zaten günlerdim bir aşağı bir yukarı gitmekten helak olmuştum
çözümü hafta bir tartılmakta bulmuştum sende öyle yappppp
bekliyom seni yetişşşşş
ye ye ye nereye kadarrr
bende öyleyim yasemin ya bir hafta 69 bir hafta 68
1 aydırda spor salonuna gittiğim halde anlamadım gitti ne kadar inatçı bu kilolar sıkıldım artık
cumartesi gün var ondan korkuyorum yemesem ev sahibine ayıp yesem kendime zarar naparsan yap
ben görüyorum canımsayfanın altında kimlerin olduğu görülürdü görünmüyor mu artık
yasemin bu arada aramızda boyuna göre en fit sensin gözümden kaçmadı.sana herşey serbest gülüm ye iç keyfine bak.bizim gibi tontişlere bakma sen:))))başarabilirsem ben de haftada bir tartılıcam.ben tartıda bi kaç gram eksik görünce hemen kaçamak yapmaya başlıyorum.
başarabilirsem ben de haftada bir tartılıcam.ben tartıda bi kaç gram eksik görünce hemen kaçamak yapmaya başlıyorum.
ben neden göremiyorum kiben görüyorum canım![]()