en iyi çözüm tartıyı birisine verip haftada bir alıp tartılmak... (ne abartı )tartıyı yatağınızın en uzağına fırlatınn alamazsınız
ben neden göremiyorum ki
sevmediğin bi komşuna ver bi bakmışın kadın kilo almışşşşen iyi çözüm tartıyı birisine verip haftada bir alıp tartılmak... (ne abartı )
tabiki canım hoşgeldin aramıza,kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız
boy 1.60
kilo 68.5
hedef kilo 60
ilk başlangıç iki yıl önce 83.5 artık hedefime ulaşmak istiyorummmmm
bende öyleyim yasemin ya bir hafta 69 bir hafta 68
1 aydırda spor salonuna gittiğim halde anlamadım gitti ne kadar inatçı bu kilolar sıkıldım artık
yasemincim hedefi daha uzun vadede düşünürsen daha iyi olur
yemek yeme yarışmasıysa birinci olurum canımprolar görebiliyormuş, görmek istiyosan bi dahaki yemek yarışmasına katıl
yasemin bu arada aramızda boyuna göre en fit sensin gözümden kaçmadı.sana herşey serbest gülüm ye iç keyfine bak.bizim gibi tontişlere bakma sen:))))başarabilirsem ben de haftada bir tartılıcam.ben tartıda bi kaç gram eksik görünce hemen kaçamak yapmaya başlıyorum.
her gün tartılınca ben daha bi motive oluyorum, kilo aldımsa bilin ki tartılmamışımsevmediğin bi komşuna ver bi bakmışın kadın kilo almışşşş
yemek yeme yarışmasıysa birinci olurum canım
hatta bana yıldızlı pro verirler
yasemincim mesela 60 hedefim gibi haftalık değilde haziran başına kadar gibiBOŞVER SEN DAHA İNatcı ol ki kilolar gitsinnn
nasıl yani
haftaya -600 gr yeter gibi düşündümmm
yemek yeme yarışmasıysa birinci olurum canım
hatta bana yıldızlı pro verirler
sende kuzumömürlü ollllll
yasemin bu arada aramızda boyuna göre en fit sensin gözümden kaçmadı.sana herşey serbest gülüm ye iç keyfine bak.bizim gibi tontişlere bakma sen:))))
yasemincim mesela 60 hedefim gibi haftalık değilde haziran başına kadar gibi
kız yasemin kilolar bizden neden sıkılmıyor ki
ben 60 kg olmak istemiyom
63 ile 65 kg olsam yeterrrr
bunu korumasını öğrenmem lazımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?