• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

ssen bekler sende bişi yokkkkkkkkkkk :KK49::KK49::KK49:
gayet iyisin ama 50 de tam taş gibi olursun :KK45:
Bel kısmım ve göbek kısmında yağlanma var kızlar ya tamam çok kilom olmayabilir ama 10 saat hareketsiz oturmak masa başında beni 2,5 senedir mafetti...
Kız dar badi giyemiyom oturunca göbek önden fırlıyor...
Sewgilim spor salonuna yazdıracak beni (feberbahçe galatasaray maçında iddaayı kazandım 1 hafta içinde yazdıracak spor salonuna)
ozaman sıkılaşmak için elimden geleni yapacağımmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bel kısmım ve göbek kısmında yağlanma var kızlar ya tamam çok kilom olmayabilir ama 10 saat hareketsiz oturmak masa başında beni 2,5 senedir mafetti...
Sewgilim spor salonuna yazdıracak beni (feberbahçe galatasaray maçında iddaayı kazandım 1 hafta içinde yazdıracask spor salonuna)
ozaman sıkılaşmak için elimden geleni yapacağımmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yazıl salona yazıl

nisan sonu bende yazılmayı düşünüyommm

Sewgilim spor salonuna yazdıracak beni (feberbahçe galatasaray maçında iddaayı kazandım 1 hafta içinde yazdıracak spor salonuna)

vaktin varsa hiç durma spor salonuna git, :KK76:

geç tatlım geççç benim acelem yokkkk

bak şimdi , kıyamam ama :KK60: tamam tamam seni takip edeceğim geçmiyeyim madem, :KK53::KK53:

Kızçeler arada gelirim buraya öpüyom sizi,:KK3::KK3::KK3:
Şu spor salonuna yazılayım da belki diyet listesi felan verirler bana sizinle paylaşırımm :KK3::KK3::KK3:

Yasminnn :KK8::KK8:

Back
X