Benim boy 1.61 kilo:53.5-bazen 54
Ben geçen sene 50 kiloydumm![]()
ssen bekler sende bişi yokkkkkkkkkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim boy 1.61 kilo:53.5-bazen 54
AMAN benim başka seceneğim yoktu hem ızgara yedimmm bikerem
hiçte taş bir yerime gelmediiii![]()
beni geçersen komplekse gireeririmmmmmmm![]()
Ben atcam sana o taşııı bebeğimmm![]()
kkız benimkide kupkuruydu, yağ namına bir şey göremedim![]()
tamam canım, anlaştıktamam canım 62 ye geleyim beklerim seni, sende biraz hızlan ama![]()
ay nebileyim ki, şöyle zerre kadar falandı herhaldeekmek kaç gramdı itiraf et![]()
gayet iyisin ama 50 de tam taş gibi olursunBenim boy 1.61 kilo:53.5-bazen 54
geçemezsinnnnn
tamam canım, anlaştıkhemen hızlanıyorum, haftaya korkun benden
ay nebileyim ki, şöyle zerre kadar falandı herhalde![]()
ssen bekler sende bişi yokkkkkkkkkkk![]()
Bel kısmım ve göbek kısmında yağlanma var kızlar ya tamam çok kilom olmayabilir ama 10 saat hareketsiz oturmak masa başında beni 2,5 senedir mafetti...gayet iyisin ama 50 de tam taş gibi olursun![]()
ya uzun vadede geçebilirim 2-3 hafta sonra, kendi metabolizmama güveniyorum cıs yapmadığım müddetçe tabiiii
zerre haaa![]()
Bel kısmım ve göbek kısmında yağlanma var kızlar ya tamam çok kilom olmayabilir ama 10 saat hareketsiz oturmak masa başında beni 2,5 senedir mafetti...
Kız dar badi giyemiyom oturunca göbek önden fırlıyor...
Sewgilim spor salonuna yazdıracak beni (feberbahçe galatasaray maçında iddaayı kazandım 1 hafta içinde yazdıracask spor salonuna)
ozaman sıkılaşmak için elimden geleni yapacağımmm![]()
Havuzda var sauna da var masaj da var içinde spor salonunun, ben artık bilmiyorum sauna masaj da gevşerimm iyicene
yazıl salona yazıl
nisan sonu bende yazılmayı düşünüyommm
Bel kısmım ve göbek kısmında yağlanma var kızlar ya tamam çok kilom olmayabilir ama 10 saat hareketsiz oturmak masa başında beni 2,5 senedir mafetti...
Kız dar badi giyemiyom oturunca göbek önden fırlıyor...
Sewgilim spor salonuna yazdıracak beni (feberbahçe galatasaray maçında iddaayı kazandım 1 hafta içinde yazdıracak spor salonuna)
ozaman sıkılaşmak için elimden geleni yapacağımmm![]()
geç tatlım geççç benim acelem yokkkk
Havuzda var sauna da var masaj da var içinde spor salonunun, ben artık bilmiyorum sauna masaj da gevşerimm iyicene![]()
Havuzda var sauna da var masaj da var içinde spor salonunun, ben artık bilmiyorum sauna masaj da gevşerimm iyicene![]()
Keşke canım, benim iddaa olayı olmasa bende pek gidemezdim sanırımohh ohhh sefan olsun valla içim gitti, vakit olsada bende gidebilsem![]()
Benimkide öyle diyor, bende diyom ki gel topla işin nebilmem artık gari
oralardan toplamayalım seniiiiii![]()
Keşke canım, benim iddaa olayı olmasa bende pek gidemezdim sanırım
Fenerbahçe'm sağolsun
Benimkide öyle diyor, bende diyom ki gel topla işin ne![]()
Keşke canım, benim iddaa olayı olmasa bende pek gidemezdim sanırım
Fenerbahçe'm sağolsun
Benimkide öyle diyor, bende diyom ki gel topla işin ne![]()
yazıl salona yazıl
nisan sonu bende yazılmayı düşünüyommm