- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
Kızçeler arada gelirim buraya öpüyom sizi,
Şu spor salonuna yazılayım da belki diyet listesi felan verirler bana sizinle paylaşırımm
Yasminnn![]()
bekleriz canım, arada uğra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu spor salonuna yazılayım da belki diyet listesi felan verirler bana sizinle paylaşırımm
Yasminnn![]()
Yasminnn![]()
kızlar bende birazdan çıkacağım, yarın tartılmayı unutmayın olur mu, öpüyorum hepinizi,![]()
Ozaman çıkma beybii kal burdaaherzaman beklerizzz
ben artık buralardan bir yere gitmem burayı bıraktım hoppp kilolar geliyorrrr![]()
Ozaman çıkma beybii kal burdaa
Facebookta resmine yorum yaptım insan cvp yazardı öpücük yollardı felann![]()
slm Gurbet, yarın bildirim günü, yarışıyoruz, ıstersen katıl bizeslm kızlar nasıl gidiyor![]()
gitme canım,herzaman beklerizzz
ben artık buralardan bir yere gitmem burayı bıraktım hoppp kilolar geliyorrrr![]()
tabiki canım, hasta mı? öyleyse geçmiş olsun,ben az geç bildiririm 11,00 gibi anca
oğlanı sabah kontrolu var oraya götürcemmmmm
slm kızlar nasıl gidiyor![]()
slm Gurbet, yarın bildirim günü, yarışıyoruz, ıstersen katıl bize
Slm kızlar, nerdesiniz hu huuu
Akşam menüm:
2 kaşık nohut
4 -5 sarma
Ayran, salata
Akşam iş çıkışı yarım saat yürüyüs yaptım. Daha yapacaktim ama ağrım olunca uzatmadim artık
sagol cnm ben 1 hafta ara verdim kasımdan beri diyetteyim yoruldum sanırımslm Gurbet, yarın bildirim günü, yarışıyoruz, ıstersen katıl bize
hakettin canım, dinlen sen, ama abartma, hayin kilolar çaktırmadan hooop diye geliveriyor hemensagol cnm ben 1 hafta ara verdim kasımdan beri diyetteyim yoruldum sanırım![]()
hadi bakalım hakeden kazansın 1 haftalık yarışmıgitme canım,bende buralarda olmak istiyorum, kilo vercem elbet,
sonra korumaya geçeceğim
tabiki canım, hasta mı? öyleyse geçmiş olsun,
iyiyiz canım, yarış yapcaz çarşamba başlıyoruz
gurbet 170 boyunda 62 kiloda mahzenim
yeni çocukları uyuttum, geldim, spor yapmıycam, regl oldum, halsiz hissediyorum kendimi, menün çok iyi canım afiyet olsun
akşam menüm
ezo çorba
ton balığı
çok çok az pirinç pilavı (çocuklara yedirirken 1-2 kaşık aldım ve 1-2 kaşık nohut yemeği, oda çocuklardan kaldı![]()
pazartesi başlıyorum cnm 60 oluyumda daha koruması varhakettin canım, dinlen sen, ama abartma, hayin kilolar çaktırmadan hooop diye geliveriyor hemen![]()
pazartesi başlıyorum cnm 60 oluyumda daha koruması var
hadi bakalım hakeden kazansın 1 haftalık yarışmı
hazirana kadar tartılmıyacakmısınızyok süresini konuşmadık, hazirana kadar olabilir bence![]()
hazirana kadar tartılmıyacakmısınız![]()