• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

lamekan yarın bildirime bir seferliğine boylarımızı ve olmak istediğimiz kiloyu yazalım mı?

boy:158
şimdiki kilo 68
hedef kilo haziran başına kadar 10 hafta var ve 60 kilo

gibi

Dün Akşam Menü 18,00

Salata

2 yk kadar kuru Fasulye

4 yk Kadar Yumurtalı Ispanak

1 dilim tb ekmeği

Ara 19,30 1 adet alpella çikolatalı gofrett :KK62::KK62::KK62::KK62:Çok kızdım Ama yedim Artıkk yapaca bişi yok

Sabah Limonlu ılık Su

Kahvaltı 2 dilim Kepekli ekmek Arası Peynir ve Domatess (Yeni Yapıcam Kahvaltıyı)

günaydın arkadaşlar, yarış başlasın bu gün,:KK53::KK53:

Nasil gidiyor adasimmmm:KK15:

eh işte bir ileri bir geri, ama bundan sonra dikkat edicem, vermeliyim artık ya, sen gayet iyisin, aynen devam adaşım:KK68:

Günaydın Kızlar

Tartı bana Kocaman :KK48::KK48::KK48: Gülümsedi Emeklerimi Boşa Çıkarmadım Neymiş ozaman Hafta bir tartılacağız

Gecen Hafta 67 kg

Bu hafta :nazar::nazar:65,60 kg:nazar::nazar:

Giden 1,40kg

65 leri görmüşsün, ben ise ++ larla buradayım,kızıyorum kendime ama :KK62::KK62::KK62:
tütütütü maşallah sana yasemincim :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

Dün Akşam Menü 18,00

Salata

2 yk kadar kuru Fasulye

4 yk Kadar Yumurtalı Ispanak

1 dilim tb ekmeği

Ara 19,30 1 adet alpella çikolatalı gofrett :KK62::KK62::KK62::KK62:Çok kızdım Ama yedim Artıkk yapaca bişi yok

Sabah Limonlu ılık Su

Kahvaltı 2 dilim Kepekli ekmek Arası Peynir ve Domatess (Yeni Yapıcam Kahvaltıyı)

afiyet olsun canım, gofreti hakettin sen :kk77:

günaydın arkadaşlar, yarış başlasın bu gün,:KK53::KK53:

eh işte bir ileri bir geri, ama bundan sonra dikkat edicem, vermeliyim artık ya, sen gayet iyisin, aynen devam adaşım:KK68:

65 leri görmüşsün, ben ise ++ larla buradayım,kızıyorum kendime ama :KK62::KK62::KK62:
tütütütü maşallah sana yasemincim :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

evet sorma ben kendimi 66 ya hedeflemiştim ama 65 gördümm

Back
X