- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
anladım cnm başarılar azminiz daim olsunçarşambaları tartılacağız, yarışma hazirana kadar olabilir demiştim, kendi aramızda, motivasyonumuz açısından yarış yapacağız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım cnm başarılar azminiz daim olsunçarşambaları tartılacağız, yarışma hazirana kadar olabilir demiştim, kendi aramızda, motivasyonumuz açısından yarış yapacağız![]()
merhaba canımşimdi katılanlar kim kim sarayca ona göre liste yapayım yarına
anladım cnm başarılar azminiz daim olsun![]()
tamam cnm olurr tabloyu pek beceremiyorum ama idare edin artıkmerhaba canım
mahzen
yasemin
vefa
sarayca
sen
krizantem
6 kişiyiz nagedan bir geliyor bir gidiyor, yarın bildirim yaparsa onu da ekleriz ne dersin?
tamam cnm olurr tabloyu pek beceremiyorum ama idare edin artık
bencede boy hedef kilo ve yarın ki kiloyla başlayalımlamekan yarın bildirime bir seferliğine boylarımızı ve olmak istediğimiz kiloyu yazalım mı?
boy:158
şimdiki kilo 68
hedef kilo haziran başına kadar 10 hafta var ve 60 kilo
gibi
bencede boy hedef kilo ve yarın ki kiloyla başlayalım
Nasil gidiyor adasimmmm![]()
Günaydın Kızlar
Tartı bana KocamanGülümsedi Emeklerimi Boşa Çıkarmadım Neymiş ozaman Hafta bir tartılacağız
Gecen Hafta 67 kg
Bu hafta65,60 kg
Giden 1,40kg
Dün Akşam Menü 18,00
Salata
2 yk kadar kuru Fasulye
4 yk Kadar Yumurtalı Ispanak
1 dilim tb ekmeği
Ara 19,30 1 adet alpella çikolatalı gofrettÇok kızdım Ama yedim Artıkk yapaca bişi yok
Sabah Limonlu ılık Su
Kahvaltı 2 dilim Kepekli ekmek Arası Peynir ve Domatess (Yeni Yapıcam Kahvaltıyı)
merhaba sarayca evet katılacam inş.canım katılacak mısın çarşambaları yarışa, ona göre senide ekleyelim listeye, haber bekliyorum senden :)
günaydın arkadaşlar, yarış başlasın bu gün,
eh işte bir ileri bir geri, ama bundan sonra dikkat edicem, vermeliyim artık ya, sen gayet iyisin, aynen devam adaşım
65 leri görmüşsün, ben ise ++ larla buradayım,kızıyorum kendime ama
tütütütü maşallah sana yasemincim![]()