- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
merhaba sarayca evet katılacam inş.
tamam canım hadi tartıl ve yaz kilonu, bu gün başlıyoruz yarışa
arada uğra tanışalım seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba sarayca evet katılacam inş.
evet sorma ben kendimi 66 ya hedeflemiştim ama 65 gördümm
şu sıralar nete pek giremiyorum.gün aşırı misafirim oluyor.izinde olmam ve yeni doğum yapmam dolayısıyla.burası benim için iyi oldu.hep birlikte kendimizitakip edip kilolaerı vercez inş.tamam canım hadi tartıl ve yaz kilonu, bu gün başlıyoruz yarışa
arada uğra tanışalım seninle![]()
ayrıca gofrete rağmen![]()
Ay sorma
Önce pişman oldum sonra 65,60kg görünce hiçde olmadımm
şimdi haftaya 65,00 inş.
şu sıralar nete pek giremiyorum.gün aşırı misafirim oluyor.izinde olmam ve yeni doğum yapmam dolayısıyla.burası benim için iyi oldu.hep birlikte kendimizitakip edip kilolaerı vercez inş.
kilo bildirimim
boy : 158 cm
bu hafta 68.3
hedefim haziran başı 60 kg![]()
yaptığımız pro boşuna mı gitti
haftaya seni 66kg görmek istiyom yoksaaaaa çok![]()
sorma ya , valla bu hafta artık bırakacaktım diyeti miyeti, ama yeniden kalktım ve başladım,
bu sefer istikrarlı olup her hafta azar azar da olsa vermek istiyorum...
![]()
bencede bak nisan ayına giriyoruzzz
belim o kadar inceldik ki benim anlatamam
bende genic diye arkadaş var o diyetisyene gidiyor onu diyetini uyguluyorum hiç açıkmıyorumm çok iyi geldi bana o diyett
karatay benim iştahımı açtı ya resmen.evet bahar geldi, neredeyse yaz gelecek, offf daha dikkatli olmalıyım
bana karatay iyi geliyor, acıkma hissim olmuyor, bakalım ne zamana kadar idare edeceğim :)
nihayet 68 i görebildim bugün tam 75 ile başlamıştım 4 şubatta
karatay benim iştahımı açtı ya resmen.
maşallah tebrikler cnmGünaydın Kızlar
Tartı bana KocamanGülümsedi Emeklerimi Boşa Çıkarmadım Neymiş ozaman Hafta bir tartılacağız
Gecen Hafta 67 kg
Bu hafta65,60 kg
Giden 1,40kg
yaklaştım sanakilo bildirimim
boy : 158 cm
bu hafta 68.3
hedefim haziran başı 60 kg![]()
bende seni yakinen takip ediyorum beybiitebrik ederim canım, aynı kilodayız :) takipteyim seni ve @nagedan ı :)