• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

tamam canım hadi tartıl ve yaz kilonu, bu gün başlıyoruz yarışa :KK73::KK73:
arada uğra tanışalım seninle:KK19:
şu sıralar nete pek giremiyorum.gün aşırı misafirim oluyor.izinde olmam ve yeni doğum yapmam dolayısıyla.burası benim için iyi oldu.hep birlikte kendimizitakip edip kilolaerı vercez inş.

şu sıralar nete pek giremiyorum.gün aşırı misafirim oluyor.izinde olmam ve yeni doğum yapmam dolayısıyla.burası benim için iyi oldu.hep birlikte kendimizitakip edip kilolaerı vercez inş.

tamam canım, müsait değilsen sorun değil:KK60:
hep beraber daha iyi motive oluruz diye arada gel dedim,:KK19:

yaptığımız pro boşuna mı gitti

haftaya seni 66kg görmek istiyom yoksaaaaa çok:KK62::KK62::KK62:

sorma ya , valla bu hafta artık bırakacaktım diyeti miyeti :KK62::KK62:, ama yeniden kalktım ve başladım, :KK14: bu sefer istikrarlı olup her hafta azar azar da olsa vermek istiyorum...:KK76:

sorma ya , valla bu hafta artık bırakacaktım diyeti miyeti :KK62::KK62:, ama yeniden kalktım ve başladım, :KK14: bu sefer istikrarlı olup her hafta azar azar da olsa vermek istiyorum...:KK76:

bencede bak nisan ayına giriyoruzzz

belim o kadar inceldik ki benim anlatamam

bende genic diye arkadaş var o diyetisyene gidiyor onu diyetini uyguluyorum hiç açıkmıyorumm çok iyi geldi bana o diyett

bencede bak nisan ayına giriyoruzzz

belim o kadar inceldik ki benim anlatamam

bende genic diye arkadaş var o diyetisyene gidiyor onu diyetini uyguluyorum hiç açıkmıyorumm çok iyi geldi bana o diyett

evet bahar geldi, neredeyse yaz gelecek, offf daha dikkatli olmalıyım :KK24:

bana karatay iyi geliyor, acıkma hissim olmuyor, bakalım ne zamana kadar idare edeceğim :)

nihayet 68 i görebildim bugün tam 75 ile başlamıştım 4 şubatta

Eklentiler

• 20150325_075648.webp
    20150325_075648.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 45
Günaydın Kızlar

Tartı bana Kocaman :KK48::KK48::KK48: Gülümsedi Emeklerimi Boşa Çıkarmadım Neymiş ozaman Hafta bir tartılacağız

Gecen Hafta 67 kg

Bu hafta :nazar::nazar:65,60 kg:nazar::nazar:

Giden 1,40kg
maşallah tebrikler cnm :KK9::KK9:

kilo bildirimim
boy : 158 cm:KK14:
bu hafta 68.3:oops:
hedefim haziran başı 60 kg:KK76:
yaklaştım sana :KK66::KK66:

tebrik ederim canım, aynı kilodayız :) takipteyim seni ve @nagedan ı :)
bende seni yakinen takip ediyorum beybii :KK74::KK74:

Back
X