- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
maşallah tebrikler cnm
yaklaştım sana
bende seni yakinen takip ediyorum beybii![]()
çok dikkatli olmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah tebrikler cnm
yaklaştım sana
evet lamekânla saraycayı kendime rakip ilan ediyorummm
nihayet 68 i görebildim bugün tam 75 ile başlamıştım 4 şubatta
ekmek yememeye çalışıyorum.kendi yaptığım tam buğday ekmeği dışında.o da günde 1-2 dilim.ne pişirirsem az porsiyonda yemeğe çalışıyorum.ayrıca şu 3 ara 3 ana öğün muhabbetini hiç bi zaman anlam verememiştim.anladım ki yemek aralarını uzun tutmamak gerekir.kan şekerimiz hızla yüklesip tatlıya sarılıyoz.haftada bir veya iki bitter çikolata yiyorum.(onsuz olmaz).evdeyim sürekli bebekten dolayı. arada bir de kendimidışarı atsam iyi olacak en az az yemek kadar gerekli diye düşünüyorum.yaa, sana iyi gelmedi o zaman, şimdi nasıl besleniyorsun genel olarak
hadi bakalım aynen me tooçok dikkatli olmalıyım, bu günden itibaren cıs yok, çıkardım cısları hayatımdan
![]()
tebrikler darısı darısı bize inşnihayet 68 i görebildim bugün tam 75 ile başlamıştım 4 şubatta
ekmek yememeye çalışıyorum.kendi yaptığım tam buğday ekmeği dışında.o da günde 1-2 dilim.ne pişirirsem az porsiyonda yemeğe çalışıyorum.ayrıca şu 3 ara 3 ana öğün muhabbetini hiç bi zaman anlam verememiştim.anladım ki yemek aralarını uzun tutmamak gerekir.kan şekerimiz hızla yüklesip tatlıya sarılıyoz.haftada bir veya iki bitter çikolata yiyorum.(onsuz olmaz).evdeyim sürekli bebekten dolayı. arada bir de kendimidışarı atsam iyi olacak en az az yemek kadar gerekli diye düşünüyorum.
ama benim sizden daha cok çalışmam lazım 68.6 nın altına inene kadar siz uçar gidersiniz yaevet lamekânla saraycayı kendime rakip ilan ediyorummm
68 liler sanırım krizantem sarayca lamekan nagedan
selam günaydın kızlarrr![]()
ama benim sizden daha cok çalışmam lazım 68.6 nın altına inene kadar siz uçar gidersiniz ya![]()
tartı çoğuna yüz güldürmüş tabi ben bir gün öncesi cıss yapmamış olsaydım benim içinde ii olacaktı
akşam kendime kızmamdan dolayı doğru dürüst yemedim
sabah 62,5 kilo çıktım şuan yerimde sayıyorum bu hafta
nihayet 68 i görebildim bugün tam 75 ile başlamıştım 4 şubatta
maşallah tebrikler cnm
yaklaştım sana
başlangıç 69,9
bugün 68,1
hedef (ilk) 65
boy 155
evet lamekânla saraycayı kendime rakip ilan ediyorummm