• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

öğle kabak yemeği kırmızı etli salata
yoğurt ekmek yemedim çünkü kabakta bulgur vardı ve kızlar iyi gidiyorum sanki hiç cıs yapmadim hafta sonunuda anlatırsam kimse tutamaz beni ;-:-)

afiyet olsun canım, kırmızı etli salatayı merak ettim bak,
bende çarşambadan bu yana cıs yapmadığımı düşünüyorum, haftasonuda geçerse, beni de kimse tutamaz :rolleyes::rolleyes:

biraz işlere bakayım, şimdiden iyi akşamlar

akşama
mantar ve tavuk sote düşünüyorum :)
yanında salata ve yoğurt :)

selm kızlar, maşallah kıskanıyorum sizi, an önce bir sürü alıntı yaptım, cevap yazmaya vakit olmadı, işler vardı mühim, masam döndüğümde ise tüm sayfalar kapanmıştı, anlayamadığım ne olduğun, bilgisayar yeniden mi başlamış kendiliğinden bilmem. :(
Mahzen cnm nasılsın

sen ne iş yaparsın

fazla uğramıyorsun buralaraaaa
ah sorma canım yaa, ne iş olsa yaparım ben valla:rolleyes::rolleyes: devlet memuruyuz güya, salla başı al maaşını derler ama ben hiç öyle olamadım ki :(

ezogelin çorba kase
arnavut cigeri 1 porsiyon
2-3 çatal yoğurtlu makarna
2 bardak lık su
1bardak çay
menün süper canım, çok severim arnavut ciğerini:kk77:

kızlar burda da hava karanlık, yağmurlu ve rüzgarlı, kış gibi resmen o_O

selm kızlar, maşallah kıskanıyorum sizi, an önce bir sürü alıntı yaptım, cevap yazmaya vakit olmadı, işler vardı mühim, masam döndüğümde ise tüm sayfalar kapanmıştı, anlayamadığım ne olduğun, bilgisayar yeniden mi başlamış kendiliğinden bilmem. :KK43:

ah sorma canım yaa, ne iş olsa yaparım ben valla:rolleyes::rolleyes: devlet memuruyuz güya, salla başı al maaşını derler ama ben hiç öyle olamadım ki :KK43:

sağol canım uykummm geldi resmen ;)

ve benim oğlan bu havada dedeyle dışarı gezmiş ve dondurma yemişşş:KK62::KK62::KK62::KK62:

selm kızlar, maşallah kıskanıyorum sizi, an önce bir sürü alıntı yaptım, cevap yazmaya vakit olmadı, işler vardı mühim, masam döndüğümde ise tüm sayfalar kapanmıştı, anlayamadığım ne olduğun, bilgisayar yeniden mi başlamış kendiliğinden bilmem. :KK43:

ah sorma canım yaa, ne iş olsa yaparım ben valla:rolleyes::rolleyes: devlet memuruyuz güya, salla başı al maaşını derler ama ben hiç öyle olamadım ki :KK43:

burası da öyleee

kasvetli bir hava varrrrrrr

kızlarrrr kızlarrrr sizi özlemişimmmm

bugün izinliyim evdeyim sabah oğlumu dr götürdüm.ateşli olkula gitmedi

sabah
1 yumurta
peynir zeytin ekmek
klasik bir kahvaltı

öğlen spora gittim
1 ayda 5 cm incelmişim 2 kiloda gitmişş