- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
ne yedin bakemAn itibariyle yemegimi yedim yoksa bütün Gofret bitecekti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yedin bakemAn itibariyle yemegimi yedim yoksa bütün Gofret bitecekti![]()
Kucucuk gofretlerdi yacıss mı yaptınnnn![]()
hani nazcım benden duymuş olmada bu sarayca var yaaaa neyseeeeeNasıl denk geldim bu başlığa anlamadım ilk okuduğum msjda Saraycanın kaçamağı![]()
ne yedin bakem
tabiii tabiiiiKucucuk gofretlerdi ya![]()
ne yedin bakem
küp dedinde aklıma geldiii neyyyseeeeegeriye döndüm baktım ki 10 tane küp gofreti gömmüşşş![]()
bende ara ögün bir danone 2 petibör büskivi yaptımmm
bizim bi küp huriye vardıııı sen gibi küp gofreti çok severdiii![]()
tayin canım evet, memleketine gidiyor, iyi bir şey yani ama ne de olsa ayrılık, bir de ben güçlü olduğum kadar sulugözümdür de. Tam toparlıyorum derken ağlayan birini görüp gene başlıyorum. Ayrılırken helalleşemedim bile konuşamadığım için, sonradan açıldım, o da tekrar odaya geldi vedalaşmak için, helalleştik sonradan.hayırdır tayin felan mı çıktı zor bi durumm
evet evet, görüşürüz inşallah, senden beklemzdimVefa geçmiş olsun
Mahzen üzülme ya görüşürsunuz gene
Kizlar an itibariyle 10 adet küp gofret yedim![]()
üzülme canım 6w 6p yaparsın uçar gider. Pişmanlık kilo yapar, pişman olma :)An itibariyle yemegimi yedim yoksa bütün Gofret bitecekti![]()
Eee ne farki var gofret daha masum![]()
hayat böyle işte....tam kavuştum dersin ayrılırsın...tam ayrıldığında da başka sevdiklerine kavuşursun sende...tayin canım evet, memleketine gidiyor, iyi bir şey yani ama ne de olsa ayrılık, bir de ben güçlü olduğum kadar sulugözümdür de. Tam toparlıyorum derken ağlayan birini görüp gene başlıyorum. Ayrılırken helalleşemedim bile konuşamadığım için, sonradan açıldım, o da tekrar odaya geldi vedalaşmak için, helalleştik sonradan.
evet evet, görüşürüz inşallah, senden beklemzdim
üzülme canım 6w 6p yaparsın uçar gider. Pişmanlık kilo yapar, pişman olma :)
vefacım bizim huriyede kabul etmezdi yorma kendinisen öyle san küçük danone 50 calori birtane büskivi 25 toplamda 100 kalori
senin bir küp gofret tanesi 10 kalori olup 10*10=100 kalori olmayacağına göre
sen çok yedin kabul et işteeeee![]()