kararsızım ve üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

maviruz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
121
59
eşimle birbirimizi seviyoruz, normalde bir probelemimiz yok. işi sebebiyle uzun zaman şehir dışında oluyor. evin bütün yükü üzerimde bekliyorum eşimi sabırla. tam eve geliyor, kayınvalidemin bir telefonu ile herşey değişiyor. annesinin etkisine giriyor hemen. benim eşim gidiyor yerine bir yabancı geliyor. bu böyle 2 yıldır. ve ben artık buna dayanamıyorum. annesi evini taşıyormuş, sürekli aramış eşimi, eşlimde işi sebebiyle gelemeyeceğini söylemiş. bu arada annesi bizden başka şehirde yaşıyor. iki günde bir arayıp duygu sömürüsü yaptı. ve sonunda başardı. eşim annesine her gittiğinde çok büyük kavgalar ile geri dönüyor. önce kadında suç aramıyordum. ama geçen anneler günü telefonda konuşurlarken kulaklarımla duydum. hanımından memnun musun dedi. evet dedi eşim. memnun olursun tabi, lafından çıkmıyosun onun diye azarladı eşimi. eşimin o günden beri psikolojisi bozuktu. ve dün hiçbir kavgamız, sorunumuz yokken, ben başka bir konuda sıkılıp ağlıyorken annesine gitti eşyalarını alıp. bana seni bu halde bırakıp nasıl Cuma namazına gidicem diyordu. bir baktım eşyaları ile gitmiş. kızlar ben ne yapıcam ya. kafam çok karışık. dün aradım bir sürü bağırdım. ama şimdi artık aramasam mı diyorum. bana sorsa izin vermezmişim ondan gizli kaçmış. 33 yaşında adam ya. ne yapayım ben buna?

dün niyetliydim, bir yudum su bile içemeyecektim. bunu bildiği halde beni böyle kırdı. bütün gün ağladım dün. gözümde yaş kalmadı. ne dese yapıyorum, bi kusurum yok. 2 ay önce yine annesi yüzünden kavga ettik, bebeğimi düşürdüm ben. ve bütün bunları kendi ailemden saklıyorum üzülmesinler diye. artık dayanamıyorum. boşanmak mı çözüm. eşimi seviyorum, annesi araya girmese sorunumuız yok ki :KK43:(((((

bebeğimi düşürdüğümde ona dedim, bir daha bana bunu yaparsan dönüşü yok dedim. binlerce özür diledi, pişmanım dedi. evden uzaktayken kaç kere arar, merak eder, özler. eve gelince annesi ile ilk görüşmede değişiyor. öyle alttan dolduruyo ki eşimi. 5 yıl önce dediklerimi çarpıtıp anlatıyo eşime. annesiyle geçen yazdan beri görümüyorum. çünkü saygısızlık yapmamak için kendimi yıpratıyorum. çok kötüyüm bugün. bi ses ara eşini o kadınla mücadele et diyor. diğer ses annene git sen de eşyalarını topla diyor.

araya biraz daha mesafe koyun ya da annesine gitmek istiyorsa beraber gidelim diyin

Biraz zamana bırakın annesiyle konuştuğu zaman üstüne gitmek yerıne ona daha iyi davranın hem iş yoğunluğu hem annesinin üzerine gelmesi adamı bunaltmış.Zamanla anlayacaktır..bıraz sabır

Evlenmiş barklanmış oğluna neden bu kadar karışır kv anlamıyor ki kaybınız için çok üzüldüm benim arkadaştan kv yüzünden erken doğurmuştu bu şirret kvlerin yatacak yeri yok valla eşinizi seviyormuşsunuz bol sabır diliyorum.Bu kadar annesinin ağzına bakması hiç iyi değil hep mi böyleydi sonradan mı değişti.

gerçekten bir kavgamız, bir sorunumuz yok kızlar, olsa yazarım. sırf annesini özledi diye gittiği belli . ben ağlamışım, onla konuşmamışım sebebi bu diye bahane ediyor bir de. annesi anneler gününde diyor ki eşime senin geleceğin için endişe ediyorum vs. birkaç ay önce ben namazdayken aramış, telefona çıkmamışım diye namazda canı çıksın diyor, sesini duydum. bu kadınla nasıl başedicem ben.

ya yeniden ağlamaya başladım. tutuyodum kendimi. ben annemle aynı şehirdeyim. ama eşimde ayda 3 kez gidiyoruz onlara. kıskanıyo bu durumu. oysa ben onun ailesiyle günlerce vakit geçirsem eşim mutlu diye kıskanmıyorum.

kendime haksızlık mı yapıyorum sürekli onu affederek yoksa annesinin oyunlarını mı bozuyorum. boşansak o kadar mutlu olacak ki kadın.

kendime haksızlık mı yapıyorum sürekli onu affederek yoksa annesinin oyunlarını mı bozuyorum. boşansak o kadar mutlu olacak ki kadın.
bence eşin oradayken uzun uzun mesajlar yaz. mektup yazar gibi.
33 yaşında ama 13 yasında gibi anne sözünden etkilenen, evden kaçan bir çocukla , karısına cocugunu düsürtecek kadar diş bileyen bir insanla neden evli kalarak kendini sorguladıgını vs yaz uzun uzun.. ve telefonunu kapat hemen ardından gelene kadar da asla açma telefonunu.

bırak düşünsün dursun gelene kadar yazdıklarını. ciddi oldugunu görsün

her gittiğinde 1-3 gün sonra dönüyor. bu üçüncü. bu üç günde annesi kesinlikle dönmemesi için herşeyi yapıyor. duygu sömürüsü yapıyor ona para almak için. biz 3 yıldır ev almak için uğraşıyoruz, alamadık. kadın ev aldı geçen ay. hani dardaydı, hiçbirşey anlamadım. 2 maaşı var. ama hep bizim paramızın peşinde. ondan oğlunu yanına çağırıyor hep.

çok teşekkürler tavsiyeleriniz için. aramamazsam arar ama korkuyorum dolduracak annesi yine diye. ben kışın eşim yanımda değilken evimiz soğuk olsa bile soğuk demem. annesi özel olarak arayıp ne kadar üşüdüğünü falan anlatan bir tip. kendi diyor annem abartıyor herşeyi diye. ama sonra da kafaya takıp para vermek istiyor.

erkek çocuk sahibi kadınlar erkekleri bu hale getiriyor. eşimle kavgamıza tanık oluyor annesi, eşim haksız. ama o erkek diyor. kendi 30 yıl çekip boşanmış kocasından. benden de bunu bekliyorlar. aramamak daha mı iyi diyorsunuz.

annesine birlikte gidelim diyemiyorum, zaten beni çağırmıyor. gittiğimde her türlü rahatsızlığı veriyor. örn. bize geldiğinde sabah 8 de kapımızı yumruklayarak uyandırıyor bizi. sürekli laf sokmaya çalışıyor. sürekli dışlıyor beni. hassas bir yapım var, haftalarca etkisinde kalıyorum duyduklarımın.

Arama bence o kadınıda eşinide. Eşin sana elbet dönecek seviyor sonuçta. Ama annesini aramayın kuyruk acısı sanar ve sizin söylediklerini çarpıtıp eşinize Söyler daha çok üzülürsünüz

cnm bnm cok üzücü bi durum. malesef üzüle tarafta sen oluyosun. aileme anlatamam bu yaşadıklarımı demişsin ama bunu sana kocan yapmıyo annesi yapıyo bak. bence ailenle konuş ve bu durumu düzeltsinler. haa baktın gercekten bu konusmadan sonradan sonrada olmuyo yapcak bişe yok. bu evlilikte fedakarlık yapan taraf hep sen olmuşsun bebeini kaybetmişsin yazık deilmi sana. sana destek cıkan olsun istemezmisin. annen baban kardeşlerin sana destek cıkıyolarsa eger seni anlıyolarsa anlatmalısınki akıl al. fikir al. bence

Amann öyle anadan sana böyle koca ışte neıye üzüyorsunuzkı kendınızı bırakın ne hallerı varsa görsünle, ana kuzusu eşının üzerınede hıc düsme ,vallah sinir oldum hıc evlenmeseymıs kocalık yağyapnaktan acızaten ıste anasının dızının dıbınden ayrılmasaymıs böyle kocaya da ıhtıyacım yok dıyede mesaj yazın ve kapatın telefonunuzu

Yine aradım, mesaj yazdım. Sonuç açmadı, telefonunu da kapattı. Haklıyken, suçsuzken bunları yaşıyorum. Hep aynı 3 gün sonra arayıp geliyor. Anlayamadığım bir anne nasıl oğlunun yuvasına bunları yapabiliyor. Ben yaşadıklarıma rağmen affediyorum yuvam dağılmasın diye, onunsa umrunda bile değil. Arayıp 2 kelime konuşamadı benimle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X