kararsızım...:(

nazgul_karakaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
33
0
86
İstanbul
Merhabalar arkadaşlar,

İstanbul'da oturuyorum, çalışıyorum,5 aylık bebeğim var, eşim Adana'nın bir ilçe köyünde işe başladı,işyeri prefabrik 2+1 ev veriyormuş, çalışanlar oraya ailelerini getirebiliyormuş. Eşim de bizim oraya gelmemizi istiyor,yani oraya taşınmamız söz konusu, yalnız ben oraları bilmediğim için çok kararsız kaldım,İstanbul'a alıştığım için oraya uyum sağlayabileceğim mi, bebeğimle zorlanır mıyım bilemiyorum, lütfen bu konuda fikirleriniz olan paylaşsın, ne yapmam gerekiyor, işimi düzenimi bırakıp köye mi gitmeliyim, yoksa olduğum yerde mi kalayım? kalırsam eşimi göremem,bebeğim de babasını sık göremez...:44:

Bence senin ve bebeğinin yeri,eşinin yanıdır.

Can güvenliği olduğu sürece,eşin nerede olursa olsun yanına gitmelisin.
Hem bebeğinin babasına ihtiyacı var hem de eşin,yavrusunun büyümesini,gelişimini görmeli.
Gitmezsen,kendi rahatın için bunu ondan esirgemiş olursun.
Gereksiz gurbetlik yaşamayın derim.

eşinin işi kesinse yani sen gtmeyecek olsan bile o kesin gdecekse bence gtmelisin..
bi dönemse sadece idare edilebilr belki ne bilim 3-6 ay kadar falansa ama uzun vadeli kalcaksa gtmen daha uygun olur bebeğinde küçükmüş babasız olması, senin eşini sık görmemen psikolojini dahada bozabilir...

bnde istanbulda doğdum büyüdüm düğünüme 1 ay kala çalıştığım şirket istanbul dışında bi ofis açtı ve benmde oraya yönetici olarak gtmemi teklif etti bnde kabul ettim ve düğünden önce yerleştim düğünden snrada eşimide buraya getrdim :)) onuda çalıştığım firmanın şubesine müdür olarak işe aldım :)) istanbula 1buçuk saat uzaklıktayz arabamz var istediğimz zaman gidiyorz hatta haftanın 5 günü burda 2 gnü istanbuldayz bz düzenimizi kurduk ve çok mutluyuz bu terfi bnm hayatımda dönm noktası oldu diyebilirm

kesinlikle kısa süreli bir ayrılık olacaksa düzenininzi bozmaya gerek yok ama uzun bir süreçse eşinin yanına yerleşmeni tavsiye ederim.

ben adanalıyım hangı ılcesınde esınız merak ettım.prefabrık olayı kafamı karıstırdı duzenlı temızmıymıs ev.yanı bellımı olur belkı duzgun degıldır sıze gore.gıdın bır hafta sonu cevreyı gorun bıkacgun kalın bakalım yasayabılecegınız bıyermı.cozumu bukadar basıt.ama yerınız esınızın yanı oldugu ıcın bakmanız pek bısey degıstırmez kendınıze gore duzenlersınız dıyebılırım.hakkınızda hayırlısı

Merhabalar arkadaşlar,

İstanbul'da oturuyorum, çalışıyorum,5 aylık bebeğim var, eşim Adana'nın bir ilçe köyünde işe başladı,işyeri prefabrik 2+1 ev veriyormuş, çalışanlar oraya ailelerini getirebiliyormuş. Eşim de bizim oraya gelmemizi istiyor,yani oraya taşınmamız söz konusu, yalnız ben oraları bilmediğim için çok kararsız kaldım,İstanbul'a alıştığım için oraya uyum sağlayabileceğim mi, bebeğimle zorlanır mıyım bilemiyorum, lütfen bu konuda fikirleriniz olan paylaşsın, ne yapmam gerekiyor, işimi düzenimi bırakıp köye mi gitmeliyim, yoksa olduğum yerde mi kalayım? kalırsam eşimi göremem,bebeğim de babasını sık göremez...:44:

eşinizden uzak kalırsanız,geldiğinde eşinize uyum sağlamakta çok zorlanırsınız.eşinizde sizde birbirinizden uzaklarda farklı düzenler kurar,biraraya gelince anlaşamamaya başlarsınız..inanın gittiğiniz yere uyum sağlamak daha kolay olacaktır.

prefabrik adana için sıkıntı olmazmı, yani orası çok sıcak prefabrik evin içi kaç bin derece olur acaba?
klima almanız gerekir ama bebeğin var hasta olur vs vs, bi dolu problem, görev süresi kısaysa gitme

ben adanalıyım hangı ılcesınde esınız merak ettım.prefabrık olayı kafamı karıstırdı duzenlı temızmıymıs ev.yanı bellımı olur belkı duzgun degıldır sıze gore.gıdın bır hafta sonu cevreyı gorun bıkacgun kalın bakalım yasayabılecegınız bıyermı.cozumu bukadar basıt.ama yerınız esınızın yanı oldugu ıcın bakmanız pek bısey degıstırmez kendınıze gore duzenlersınız dıyebılırım.hakkınızda hayırlısı

adana nın tufanbeyli ilçesi, prefabrik 2+1 ve her şeyi var içinde yani kendi eşya mobilyalarımızı götürmeye de gerek yokmuş, evet bu hafta sonu oraya gitmeyi ve görmeyi düşünüyorum, yalnız orası kışın çok soğuk oluyormuş, bu da beni düşündürüyor, bebeğim küçük daha???

Back
X