- 24 Haziran 2011
- 23.301
- 48.379
Bundan bir kac ay once esim isyerinin Samandira dan Gebze ye tasinacagi haberiyle geldi fakat ne zaman tasinacaklari belli degildi ama 3 ay sonra gibi bir soylenti vardi. Neyse buralarda is bakarim sonradan Gebze den bulurum diye dusunuyordum. Sonra Gebze den ceviremeyecegim guzel bir is teklifi geldi, ben de nasil olsa 3 ay sonra oradayiz diye kabul ettim. Toplu tasimayla degil aracimla gidiyorum fakat trafik problem. Direkt minibus falan olsa ayakta da gitsem yeter ki o stresi cekmesem. Yollar falan karisik bir suru yol denedim hepsi sikintili. Ya koy yolu var ya trafik. Yakit parami veriyorlar ama onda sikinti yok. Neyse yaz sonuna kadar cekerim dedim. Ilk is gunumun aksaminda esimden fabrikanin tasinma tarihinin subat olacagini ogrendik ve durumlar degisti.
Ya karda kista yollarda heba olacagim, tehlikeli olmasi da cabasi.
Ya erkenden Gebze ye tasinacagiz bu defa da esim Samandira ya arabayla gidecek ve yakit parasi olmayacak zarara girecegiz. Karda kista da yollari o cekecek.
Ya da isten ayrilacagim ama bu isi de kaybetmek istemiyorum. Kucuk bir yer ama su ana kadar calistigim en huzurlu ortam ruyada gibiyim. Cikarsam ve yerime biri alinirsa sonradan Gebze ye tasininca yine basvursam kimse calisan elemani cikarip beni almaz.
Ne yapsak bilemedim
Güzergahımın anlaşılması için
Ya karda kista yollarda heba olacagim, tehlikeli olmasi da cabasi.
Ya erkenden Gebze ye tasinacagiz bu defa da esim Samandira ya arabayla gidecek ve yakit parasi olmayacak zarara girecegiz. Karda kista da yollari o cekecek.
Ya da isten ayrilacagim ama bu isi de kaybetmek istemiyorum. Kucuk bir yer ama su ana kadar calistigim en huzurlu ortam ruyada gibiyim. Cikarsam ve yerime biri alinirsa sonradan Gebze ye tasininca yine basvursam kimse calisan elemani cikarip beni almaz.
Ne yapsak bilemedim
Güzergahımın anlaşılması için
Son düzenleme: