karatay askina eriyelim

gizemli_1105

baslangic 103 simdiki kilo 96 boy 1.67hedef 65
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
1.075
571
34
Merhaba herkese ben 1.67 biyunda 93 kiloyum 1 kizim var ama benim kilolarim kizimdan degil tamamen pis bogazim ve tembelligimden kendimi bildim bileli kilom olmustur benim lise yillarinda 94 kilodan 74 e dusmustum spor ve diyetle sonra sinavlar derken 85 lere cikmistim calismaya baslaynca yne 72 75 arasi olmustum ve esimle tanismitim nisana kadar 78 dugune kadar 84 lere gelmistim dugunden 3 ay sonra 91 92 leri ve 1 yil sonrada 97 leri gormustum 97 ile hamile kalmistim ve gebelik diyabetinden dolayi diyet yapmistim hamileligi+5 ile btrmistim ve dogumdan 1 ay sonra 85 leri gormustum ancak bel fitigi ve bebisimin stresiyle 93 94 lerdeym mart aynda jaratyi 2 hafta deneyip 3 kilo vermistim ancak sonra ilin ucunu kacrmistim simdi tekrardan karataya basliyrm tabi bu kararimi biraz once aldgm.icin sahurdada bir dondurma kacamagim olmadi degil ins vakit buldukca burda bildirimler yapacagim pazartesileri taryilacagim ancak suan oruc oldugum.icin saat kacta tartilmam gerektgini bilemiurm tartilma.isini bayram sonrasina birakiyorum ins 1 gun arayla yuruyus yapacagim 1. Hafta 20 dakika 2. Hafta 30 dakika 3. Hafta 45 dk ve 4. Hafta 1 saat seklinde yavas yabas artiracagim umarim planladgm gbi yaparim kendime sure vermoyorum ama aralikta en az 75 olmam lazim ins yapabilirim

baslangic tarihi 11 temmuz 2015
Boy 1.67
Kilo 93
1. Hedef 85
2. Hedef 75
3. Hedef 65

Cesitki saglik sorunlarindan dolayi baslayanamistim bugun basladim sukur gec olsunda guc olmasin ins ;-) saabah(07.30) kahvaltida 2 yumurtayla yaoilmis boooolll yesillikli salata 12 zeytin 1 avuc ici peynir sut ve 2 isirik erik tukettim
Saat 11.45 de ayran ictim
13.00 da yesil fasulte yemegi ve ayran yiyecegim
18.30 da da menun yesil fasulye yemegi mercimek corbasi salata ayran olacak ins
Eger kacamaknyaparsam buraya yazacagim ve kendime yuruyus cezasi verecegim sincanda oturuyrm ve aldgm bilgilere gore 1 canli bomba yakalnmis bu civarda onun icin disari cikamiyorum simdilik evdr yuruyus bandinda yaoacagim. Ins faydasini gorurum yuruyus bandinin hicbir faydasi olmadigini soyleyenler var sizcede oyle midir?
Bugun diyete bir hisimla basladim aslinda kan vermistim sinuclarimi carsamba alacagim o gun dyete baslarim diye her buldugunu agzima atyrdum bugun sabah bir tartuldim beynimden vurulmusa dondum +3 bana pis ois siritiyordu sinirle cikolata aldim elime yemeyebasladim bu siradada face de benimle beraber dogum yapan ve benden daha kilolu olan arkadasimi ip gbi fisyuk gbi gorunce bend sinirler tavan yaoti kostun agzinda cevirdigim cikolatayi tukurdun kendime karatay kahvaltisi hazrladim bakalm bunyila viraz daha kararli basladim ins Rabbim yolumdan cevirmez

günlüğün hayırlı olsun çarşamba gününü beklemeyip hemen başlamakla çok iyi yapmışsın ertelemenin kilolara kilo katmanın hiç anlamı yok bak çevrende bu işe başlayıp bitirmiş insanlarda varmış demekki sende başlayıp başarabilirsin senin ne eksiğin var ki yapamayasın azmin daim olsun bol eksili tartılı günlerin olsun canım

günlüğün hayırlı olsun çarşamba gününü beklemeyip hemen başlamakla çok iyi yapmışsın ertelemenin kilolara kilo katmanın hiç anlamı yok bak çevrende bu işe başlayıp bitirmiş insanlarda varmış demekki sende başlayıp başarabilirsin senin ne eksiğin var ki yapamayasın azmin daim olsun bol eksili tartılı günlerin olsun canım
Destegin icin coo tesekkur ederim.intermet paketim yoktu giremedim internete dyetim simdilik inisli cikisli gdyr alismaya calisiyrm eve abur cubur almadgmdan evde iyi gdyr ama disari.cikinca kendime engel olamiyrm onun icin zorlaniyrm hastaneye gttim insulin direncim cok fazla yuksekmis glifor dye bir ilaca basladim doktorumda bu insulin direnciyle ne yaparsan yap kilo veremezdin dedi bu ilachem insulin direncimi dusurcek hemde kilo vermeye yardimci olacak bakalm.in verebilirim

Paketim bittigi icin internete giremedimdun haricinde diyetimi de bozmadim ama cok stresli.bir dobemdeyim ve stres bana hicbursey yemesemde kilo olarak geri donuyr henuz tartilmadim ins yarin tartilmayi dusunuyrm bakalm.sonuc ne olacak

10.08.2015 ptesi
sabah kkk
Arda cok aciktum ayran ictim
oglen mercimek kofte ayran 2 adet sigara biregi (boregin cezasi 1 km fazladan yuruyus )
alsam mercimek corbasi salata
su hesaplamadm ama 2 ltreyi gecmistr bugun sabah kahvaltimda kkk yaptim oglen yne mercimek corbasi salata ayran.dusunuyrm aksam meecimek corbasi salata ayran ve turlu yiycem insallah

Nasladm.baslayacam baslayamadim diye diye neredeyse 2 ay gecmis benim icin zehir gbi 2 ay esim skntlar yasiyrz ve suan annemin evindeym paramparcaym cok mutsuzum mutlu olamadik esim annesini tercoh etti bana da aci.ckmek kaldi cok buyuk pismanliklarim var ama artik hicbiri fayda vermiyor onun icin onume bakacagim eger bosanacaksakta ilk davaya kadar yuzunu gormek istemiyorum zayflayabilirsem mahkemede belki.kucuk bir sok etkisi yapabilirim
annmin ve babaminda destegyle karatayi 3 gundur uyguliyorum sabah aksam 20 ser.dakika da kondisyon bisikleti kullaniyorum sknti ge streslerle gecen 2 ayda hicbirsey yemememe ragmen ben suan 99 kiloyum stres bende kilo yapiyor ne kadar da sacma kilo vercm dedikce kilo aliyrm ins annmle babamn destegiyle veririm

1. Gun sabah omlet peynir zeytin fistik oglen patlican yenegi aksam haslanmis tavuk ayran tarhama corbasi

2. Gun sabah sogan menemeni peynir zeytim domates fistik
oglen yesil.fasulye
aksam yesil fasulye ayran bulgur pilavi

dun sabah kahvalti 2 haslanmis yumurta peynir zeytin domates fistik
oglen 1 adet lahmacn ayran aksam 2 kasik kadar dana cigeri yedim dun sadece sabah 20 dakika kullanabildim bisikleti.ama disarda 4 saat gecrdim

diyetimde light kolaya yer veriyorum tek kacamagim bu dun cok guzel kek yaptim hatta kremayla da guzelce susledim ama yemedim sadece kremadan 1 tatli.kasigi kadar tadina bakma bahanesiyle asirmis olabilirim.zamnla alisacam ins bugunde kendimi tutarim

X