2. ogunum
cınekop
ıstavrıt
kt yogurt
fındık
fıstık
omega3
ılk kez balıkla yogurt yıyorum gecenkı soylemlerınıze guvenerek...aksam gelemezsem bır fatıhayı esırgemeyın arkadasınızdan
ben yokken naaptınız siz böyle ortalığın tozunu dumanını attırmışsınız kıss..
1. olmamışım hatuna da 10 oy fark atmışım..
oy havar sersum bunu duymasın yoksa o sıyıracak bu gidişle
49 olduEvet 50. Oyu kullanmak isteyen şanslı kim ???? Aşağıdaki linkten SERSUM a oyunuzu kullanınız
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi-4.html
nur-sultan canim oy icin tesekkurler....hadi bakalim 50.oy kullanana ne veriyoruz kizlar.....
evet arkadaslar ve topigimizi ziyaret eden arkadaslar...lutfen arkadasimiz sersum icin oy verirmisiniz....en komik kk uyesi adayi.....tesekkurler.....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi-4.html
kesin teklif alıcaksınız yaww..Kızlar birde bakıyoruz genel seçimlerde bize partilerden teklif yağıyormuş
1 yıllık omega 3 ü karşılarlarsa kabul ederis kıssss
kizlar bugun ayin 24 u oy icin son gun 26 si gece 00..diyor ona gore zaman az kaldi....
tam gaz devam....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
butun oylar sersuma.....
sayfamızı ziyaret eden arkadaşlar,bu linkten SERSUM arkadaşımıza oy verirseniz çok seviniriz
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
canim sana kolay gelsin.....
canim biliyorum espiri yaptim....cok mu kaptirdik ne oy meselesine....
arkadaslar mevzu su leylak arkadaslik talebi gondermis bende cvp olarak sersum a oy vermistin dimi ona gore..
cok politik gordum kendimi....
yenmeye yenmeye geldik...
1.olmaya geldik ...
biran önce gel canım..özlüyoz senievde net yok
annemlerden girdim bı kac güne düzelcekmiş ama pofff cok sıkıcı oluyor hayat
net olmadan valla içim içimi yidi ne kaynattınız diye
sayfamızı ziyaret eden arkadaşlar,bu linkten SERSUM arkadaşımıza oy verirseniz çok seviniriz
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...ubu-uyesi.html (En komik Kadınlar Kulübü üyesi ?)
:
40 dk da 4km
ölmezsin bebeeemmm garanti2. ogunum
cınekop
ıstavrıt
kt yogurt
fındık
fıstık
omega3
ılk kez balıkla yogurt yıyorum gecenkı soylemlerınıze guvenerek...aksam gelemezsem bır fatıhayı esırgemeyın arkadasınızdan
canim sen sersum a oy vermismiydin...balikla yogurt yemeden sorayim......
:
bu aralar okulda kendimi öğrencilerime adadım yaw wc ye bile zor gidiyorumeve gitmeden geçmişi okudum bazen evde net gidiyo sorun oluyo
Sersum bakam 1. olacak mı haydiiiiii oy vermeyen kalmasın
terecıye tere mı satıyon bacım
ya bırsey dıycem burda esprı yapıpta pısman olupta kusura bakmayın falan fılan dıye yazmayın yaw espırı yapmakta ona gulmekte zeka ısıdır alınganlık yapacak olanlar gırmesın o muhabbetlere zaten..kendı adıma her turlu şakaya acıgım dıyerekten satırlarıma son verıyorum ramaska kız sen oyunu sersuma verdın dımı
yorulmuşlardır zaar heba ettiniz benim için kendinizi..melexin,ramaska,papadiya noldu kıslar yoruldunuz mu sesiniz çıkmıyo
propaganda calısmaları eccük yordu zaarsersum bızımle guru duyacak
:
ne sandın topraaaammmm
tesekkur ederım canım1 senede verdım karataya tam uymak sart.20 dk ıle baslar zamanla arttırırsın canım.degısımım harıka oldu eve neredeyse annem tanıyamıyodu
Kaç kilo vermiştin ya merak ettim cepten giriyorumda bakamadım çok geçmişe. Kaç kilodan düştün ?
canım mercimek köftesi serbest yiyebilirsin ama ton balığı yasak,hazır gıda olduğu için
yerlerdeyim şu anda..siz var ya siz korkulur sizden
sabah bi gittim noolmuş buralarda.geçmişi okumadan bi oylara bakem dedim ki ne görem..
valla arkadaşlar müthişsiniz diyom da başka birşey diyemiyom..kal geldi çünkü
hepinize
ne sandın topraaaammmm
kesinlikle bizden kimse kurtulamaz bunu birkez daha anladım
iyi fikirrr...
süpersin yawwww
kıss meşhur olunca bizi unutmazsın demieğer unutursan göklere çıkardığımız gibi yere indirmesini de biliriz ona göre
kızlar kaneel nerelerde yaw:44:
afiyet olsun bebemm .2.öğünüm
etli bamya
bulgurlu yaprak ve lahana sarma
yoğurt
bu arada sersum 53 olmuş
kıss meşhur olunca bizi unutmazsın demieğer unutursan göklere çıkardığımız gibi yere indirmesini de biliriz ona göre
............................
kızlar kaneel nerelerde yaw:44:
sağol bebişimafiyet olsun bebemm .
ben de lahana sarma yedim kıss..
54 olmuş bu arada
kıss ben okaa nankör müyüm..olsa olsa göndercem dediğim omegaların üstüne yatarım okaaa
:18::18::18: tırsstım..
öncelikle hepinize teker teker minnettarım..benim için kaç gündür uğraşıyorsunuz..
hakkınızı helal edin bacılarım..çook çook teşekkür ederim hepinize..
ama bukadar uğraşa deydi 54 olmuşum beyaa..
Alfabetik sırayla yazıyom kimse alınmasın diye.
leylakım,melexin,pampişim,ramaskam...ve oy veren bana destek olan tüm arkadaşlarım..sizi seviyorum uleyyynnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?