sağol leylakımmmben de çok ösledim valla
aynen,sen de çok iyi yürmüşsün canımcımtekrar iyi geceler bebişim
sağol sersumumm
iyi geceler datlumm..
melexin canim sen neler yaptin dun...nasil gecti....
herkese merhaba ben uzun zamandır yoktum buralarda ama çok geçerli bir nedenim var beni tanımayanlara kendimi tanıtmak isterim 84,700 le başladığım karatay diyetinde 4 ayda 14 kilo vererek 70,700 e kadar inmeyi başardım fakat artık tartı artılara çıkmaya başladı ve ben artık buna engel olamıyorum nedeni ise 16 haftalık gebeyimevet 2.bebeğime hemde sürpriz oldu planlı değildi ama iyikide olmuş ikimizin durumuda çok iyi 12 haftalıkken gitmiştim doktora en son 1 ay sonra gel demişti 17. haftam bitince gidicem o nedenle cinsiyetini öğrenemedim daha ilk bebeğim kızdı şimdi 2 yaşında bu hamileliğimde fazla kilo almak istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama kullandığım kan hapı yüzünden kabızlık var o nedenle şişkin haldeyim ve doğru olmadığını biliyorum ama tartıda fazla görünmek canımı sıkıyor neyse doğumdan sonra veririm inşallah kiloları herkese iyi günler dilerim
heh aynen ben yaş 31, boy 1,57 ama kilo 65,7:)hoşbulduk reyhan_55...
benim yıllardır kilo takıntım ve rejim problemim vardır.Hep rejime başlarım,sonra bir süre devam ederim,bakmışım rejim beni bırakıyorrr :))
şaka bir yana;diyetisyene gittim,spora gittim,ama en fazla 5 kilo verdim..yaşım 33,boyum 1.59, kilom 64..herkes iyisin diyor ama ben rahat değilim..istediğim gibi giyinemiyorum( üstümde birşey yok,kalın bacaklarım ve kalçam var..akşam yarım saatte müziği açtım,dans ettim..çocuğum olmadan istediğim kiloya geleyim istiyorum..insanın istediği gibi giyinememesi çok kötü yaa..etek ve elbiseyi severim ama dediğim gibi bacaklarım kalın olduğu için giymek istemiyorum.etek güzel bacaklı bayanlarda daha hoş oluyor bence..
diyet araştırırken karatay diyetine takıldım..baktım daha önce yaptığım diyetlerden daha iyi..birde bankacı bir bayan karatay diyetiyle nerdeyse yarı oranda zayıflamış,o da beni çok etkiledi.Kadını görünce nasıl şaşırdım,öğrendim ki karatay diyetini uygulamış..hikayem bu :)
herkese merhaba ben uzun zamandır yoktum buralarda ama çok geçerli bir nedenim var beni tanımayanlara kendimi tanıtmak isterim 84,700 le başladığım karatay diyetinde 4 ayda 14 kilo vererek 70,700 e kadar inmeyi başardım fakat artık tartı artılara çıkmaya başladı ve ben artık buna engel olamıyorum nedeni ise 16 haftalık gebeyimevet 2.bebeğime hemde sürpriz oldu planlı değildi ama iyikide olmuş ikimizin durumuda çok iyi 12 haftalıkken gitmiştim doktora en son 1 ay sonra gel demişti 17. haftam bitince gidicem o nedenle cinsiyetini öğrenemedim daha ilk bebeğim kızdı şimdi 2 yaşında bu hamileliğimde fazla kilo almak istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama kullandığım kan hapı yüzünden kabızlık var o nedenle şişkin haldeyim ve doğru olmadığını biliyorum ama tartıda fazla görünmek canımı sıkıyor neyse doğumdan sonra veririm inşallah kiloları herkese iyi günler dilerim
hosgeldın cok uzulduk valla yaa((( kız sızde onlarca topıge lınk atmıssınız yaw
hoşgeldin ramaskacım,çok geçmiş olsun canım kızına da sana dadun kizim rahatsizdi krese gondermedim.evdeydi...bende usutmusum sinuzitim tuttu.aksama kadar kizimla yattik...ara ara okudum...allahtan 1 gundu. ...
bu arada topige yeni gelen arkadaslar olmus...onlarada hosgeldin diyorum.....
hoşgeldin emelherkese merhaba ben uzun zamandır yoktum buralarda ama çok geçerli bir nedenim var beni tanımayanlara kendimi tanıtmak isterim 84,700 le başladığım karatay diyetinde 4 ayda 14 kilo vererek 70,700 e kadar inmeyi başardım fakat artık tartı artılara çıkmaya başladı ve ben artık buna engel olamıyorum nedeni ise 16 haftalık gebeyimevet 2.bebeğime hemde sürpriz oldu planlı değildi ama iyikide olmuş ikimizin durumuda çok iyi 12 haftalıkken gitmiştim doktora en son 1 ay sonra gel demişti 17. haftam bitince gidicem o nedenle cinsiyetini öğrenemedim daha ilk bebeğim kızdı şimdi 2 yaşında bu hamileliğimde fazla kilo almak istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama kullandığım kan hapı yüzünden kabızlık var o nedenle şişkin haldeyim ve doğru olmadığını biliyorum ama tartıda fazla görünmek canımı sıkıyor neyse doğumdan sonra veririm inşallah kiloları herkese iyi günler dilerim
günaydınnn günaydııınnnn herkesee
kahvaltım
öncesinde su ve 2 hurma
2 yumurtadan tereyağlı kaşarlı biber soslu menemen (bunu yiyince çok doyuyor hiç acıkmıyorum tavsiye olunur)
12 kadar kırma yeşil zeytin
çeçil ve beyaz peynir
fındık ceviz
çay
üzerine oğluşa sarılmaca eşliğinde sade köpüklü mizler gibi Türk kahvem
hepinize afiyet olsun...
ben işlere dalıyorum çıkabilince yazarım anacığımmm
ömür boyu sağlıklı,zinde,formda,genç yaşamak için karatay.arada tatlı kaçamaklar olsada:))hoşbulduk reyhan_55...
benim yıllardır kilo takıntım ve rejim problemim vardır.Hep rejime başlarım,sonra bir süre devam ederim,bakmışım rejim beni bırakıyorrr :))
şaka bir yana;diyetisyene gittim,spora gittim,ama en fazla 5 kilo verdim..yaşım 33,boyum 1.59, kilom 64..herkes iyisin diyor ama ben rahat değilim..istediğim gibi giyinemiyorum( üstümde birşey yok,kalın bacaklarım ve kalçam var..akşam yarım saatte müziği açtım,dans ettim..çocuğum olmadan istediğim kiloya geleyim istiyorum..insanın istediği gibi giyinememesi çok kötü yaa..etek ve elbiseyi severim ama dediğim gibi bacaklarım kalın olduğu için giymek istemiyorum.etek güzel bacaklı bayanlarda daha hoş oluyor bence..
diyet araştırırken karatay diyetine takıldım..baktım daha önce yaptığım diyetlerden daha iyi..birde bankacı bir bayan karatay diyetiyle nerdeyse yarı oranda zayıflamış,o da beni çok etkiledi.Kadını görünce nasıl şaşırdım,öğrendim ki karatay diyetini uygulamış..hikayem bu :)
az yapmış şükürr:)bakalım ne cısslar olacakk
Evet ficansım görmemişim 12:30 da öğle arası başlıyor:112:
Tam 70 dakika yürüdük eşimle oley oley:119: elime eldivenleri geçiriyorum kafama eşofmanımın şapkası üstüme montum pek de güzel yürüdük
hoşgeldin canım ,karataya devamherkese merhaba ben uzun zamandır yoktum buralarda ama çok geçerli bir nedenim var beni tanımayanlara kendimi tanıtmak isterim 84,700 le başladığım karatay diyetinde 4 ayda 14 kilo vererek 70,700 e kadar inmeyi başardım fakat artık tartı artılara çıkmaya başladı ve ben artık buna engel olamıyorum nedeni ise 16 haftalık gebeyimevet 2.bebeğime hemde sürpriz oldu planlı değildi ama iyikide olmuş ikimizin durumuda çok iyi 12 haftalıkken gitmiştim doktora en son 1 ay sonra gel demişti 17. haftam bitince gidicem o nedenle cinsiyetini öğrenemedim daha ilk bebeğim kızdı şimdi 2 yaşında bu hamileliğimde fazla kilo almak istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama kullandığım kan hapı yüzünden kabızlık var o nedenle şişkin haldeyim ve doğru olmadığını biliyorum ama tartıda fazla görünmek canımı sıkıyor neyse doğumdan sonra veririm inşallah kiloları herkese iyi günler dilerim
yarın yapayım iyi niyetlim değişiklik olur.konserve domatesim var,misler gibi kars kaşarım da var.ohh benden toku yokgünaydınnn günaydııınnnn herkesee
2 yumurtadan tereyağlı kaşarlı biber soslu menemen (bunu yiyince çok doyuyor hiç acıkmıyorum tavsiye olunur)
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?