Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

herkese merhaba ben uzun zamandır yoktum buralarda ama çok geçerli bir nedenim var beni tanımayanlara kendimi tanıtmak isterim 84,700 le başladığım karatay diyetinde 4 ayda 14 kilo vererek 70,700 e kadar inmeyi başardım fakat artık tartı artılara çıkmaya başladı ve ben artık buna engel olamıyorum nedeni ise 16 haftalık gebeyim evet 2.bebeğime hemde sürpriz oldu planlı değildi ama iyikide olmuş ikimizin durumuda çok iyi 12 haftalıkken gitmiştim doktora en son 1 ay sonra gel demişti 17. haftam bitince gidicem o nedenle cinsiyetini öğrenemedim daha ilk bebeğim kızdı şimdi 2 yaşında bu hamileliğimde fazla kilo almak istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama kullandığım kan hapı yüzünden kabızlık var o nedenle şişkin haldeyim ve doğru olmadığını biliyorum ama tartıda fazla görünmek canımı sıkıyor neyse doğumdan sonra veririm inşallah kiloları herkese iyi günler dilerim

günaydınnn günaydııınnnn herkesee
kahvaltım
öncesinde su ve 2 hurma
2 yumurtadan tereyağlı kaşarlı biber soslu menemen (bunu yiyince çok doyuyor hiç acıkmıyorum tavsiye olunur)
12 kadar kırma yeşil zeytin
çeçil ve beyaz peynir
fındık ceviz
çay
üzerine oğluşa sarılmaca eşliğinde sade köpüklü mizler gibi Türk kahvem

hepinize afiyet olsun...
ben işlere dalıyorum çıkabilince yazarım anacığımmm

Emelcim hamişcim hoşgeldin datlum:112:
canım karatay usulü beslenmeye devam et bence bu aydan sonra kilo alman normal ama seni şişirecek un vb şeyden uzak durabilirsen daha az kilo alırsın..
Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş.

heh aynen ben yaş 31, boy 1,57 ama kilo 65,7:)
hayatım boyunca yaptığım üçüncü diyet
ilki 54 kiloyken 50ye düşmek için yaptım ve başardım 1 yıl sonra geri aldım sonraki yıllarda da 2+2 derken 61de ilk hamilelik.
2. diyetim ilk doğumdan sonra emziklilikte evde can sıkıntısı ile yemek de yiyince 74 kilo oldum 1 yıl içinde 60,5 kiloya düştüm.
ve üçüncü diyetim bu.60,5 kiloda başlayan ikinci gebeliğimi 5 kilo alarak atlatsam da gene doğum sonrası hop hop hop 72,7 olan kilomu vermeye çalışıyorum.10 aydır falan uğraşıyorum. aslında ilk 4 ayda verdiğim 3 kiloyu takip eden 2ayda geri aldım. sonra zayıflam ytakımıydı karataydı derken 65,7....çakıldım kaldım yawwww.bugün 3. orucum normalde orucun ilk günü vücuttan bi su gider 1 kilodan fazlası iftardan önce eksilir hani eksilen sudur ama bu sefer o bile eksilmiyoooo...
neyse moralini bozmayayım herkes aynı olmaz, kilom takılsa da ben halimden şikayetçi değilim ağzımın tadına göre yiyorum sonuçta bişeyin de eksikliği hissetmiyorum. biraz hareketi arttırıp direnci kırarım inşallah.67,5 kiloda da takılmıştım 70 kiloda da...

dün akşam eve gidince yediklerim: fırında hamsi,salata, yarım dilim ekmek, yarım ceviz büyüklüğünde tahin helva
ara:1 yemek kaşığı zerdeçal yuttum
2 yeşil çay
1 kalsiyum

sahuru yatmadan önce yaptım: 1 brokoli ve 3 brüksel lahanası, 3 yk yulaf ezmesi ve 2 yumurtadan yemek
yanında 1 kase yoğurt

Merhaba arkadaşlar
bir süredir bu siteye üyeyim takip ediyorum bazı konuları
ve bir süre önce karatay diyetine başlayınca yaşadıklarımı sizlerele de paylaşmak istedim.
Ben 32 yaşındayım bütün gün ofiste bilgisayar karşısında oturuyorum.bir akşam eşimle beraber tv izlerken canan karatayın konuk olduğu bir programa denk geldik.o dönem sigarayı bırakma çabaları içinde ve çılgınlar gibi yemek yeme atıştırma dönemindeydik.ve doğal olarak kilo almıştık ve alıyorduk.kadının anlattıkları bana çok mantıklı geldi ve ertesi gün kitabını bulup aldım.ilk iki kitabını bir çırpıda okudum ve hemen uygulamaya başladık.kadının söyledikleri içinde beni en çok eğer göbek yağlanmanız varsa iç organlarınız yağ içinde yüzüyordur ve karnınızın içi yağ doludur,karaciğeriniz yağlanıyordur cümleleri çokk etkiledi.çünkü eşimde ciddi bir göbek var..:)
neyse biz diyeti uygulamaya başladık eşimle ve gerçekten işe yaradığını gördük.ben 4,5 eşim 6 kilo verdi çok kısa zamanda.ben yok canım sudur bunlar falan diye düşünürken giden şey herneyse geri gelmedi.
Gerçekten açlık hissetmeden ve çok rahat bir şekilde hiç ben diyetteyim moduna girmeden kilo verdik ve vermeye devam ediyoruz.
çok mutluyum çok huzurluyum ve motivasyonum hiç bitmiyor.diyet yaparken yaşadığımız stresi bütün bayanlar bilir..
Sorularınız olursa yanıtlarım yiyip içtiklerimizle alakalı
hatta o kadar çok bilgiye ulaştım ki karatay kitabını okuduktan sonra şu an küçük çapta bir tıp doktoru gibi bilgiliyim gıdalar ve metabolizmik konularda :)
daha önce yaptığım diyetlerle boşu boşuna aç kalıp kendime eziyet etmişim.çok pişmanım,
ha bir de bir yöntemim daha var selülit eritme hakkında onu da birazdan anlatacağım.

Emelcim seni hatirladim ve cook mutlu oldum.Saglikla kucagina almani dilerim bebegini

Bu arada sabah menum.Tek yumurta ile klasik karatay kahvalti.
Yeni spor salonundan geliyorum.Haftada simdilik 3 gun gidicem.Yarim saat yuruyus bandinda yurudm ve bittim.Cok fazla hamlamisim.Kolay degil 2,5 yildir hic spor namina bisey yapmiyorum.Yavas yavas arttirmayi dusunuyorum.

gunaydın kıslar

kahvaltım

1 yumurta
zeytın
peynır
fındık
omega3

emelcım hosgeldın.allah tamamına erdırsın canım

kizlar ilginiz icin herkese tesekkurler....

iyiniyetlim canim sukur kavusturana...tesekkurler canim simdi daha iyiyim....

Tebrikler Sersum.
Topigin 1. komik üyesi Sersum secildi.
Alkislarinizla tacini takdim edeyim.

Son düzenleme:
dun kizim rahatsizdi krese gondermedim.evdeydi...bende usutmusum sinuzitim tuttu.aksama kadar kizimla yattik...ara ara okudum...allahtan 1 gundu. ...

bu arada topige yeni gelen arkadaslar olmus...onlarada hosgeldin diyorum.....
hoşgeldin ramaskacım,çok geçmiş olsun canım kızına da sana da
hoşgeldin emelallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

afiyet olsun iyiniyetlim

ben biraz fazla mı yiyorum ne
kahvaltı:
bol peynirli tereyağlı 2 yumurta
1 avuç ceviz
2 incir
6 zeytin
marul-maydanoz yedim.
-----------------------
öğle:
mercimek köftesi,ceviz
marul
ayran

akşam:
fırında kuzu
salata
yoğurtlu cevizli kereviz ,

yemeyi planlıyorum.aralarda süt,ayran,limonlu su,su tüketiyorum açlık ve susuzluk durumuma göre..

Canım bugün kahvaltı etmek istemedi ya.. Bende ceviz peynir attım ağzıma 1 bardakta ayran içtim. Öğlen yine misafirim var Off kahve kek ikram edicem mercimek köftemde var belkide çay yaparım.nasıl yemeden durucam bakalım

ömür boyu sağlıklı,zinde,formda,genç yaşamak için karatay.arada tatlı kaçamaklar olsada:))
bakalım ne cısslar olacakk
az yapmış şükürr:)
1 küçük kaşarlı börek,1 dilim etimek tatlısı
dışarda yürümek gibisi yok

hoşgeldin canım ,karataya devam

günaydınnn günaydııınnnn herkesee
2 yumurtadan tereyağlı kaşarlı biber soslu menemen (bunu yiyince çok doyuyor hiç acıkmıyorum tavsiye olunur)
:
yarın yapayım iyi niyetlim değişiklik olur.konserve domatesim var,misler gibi kars kaşarım da var.ohh benden toku yok

1.öğün 07.00 de bitti
sucuklu yumurta
5 kırma zeytin,10 siyah zeytin
b.peynir,tulum peyniri
ceviz,badem,fındık

2.öğün 13.00
2 buçuk kepçe buğday çorbası
1 tabak kıymalı kabak yemeği
1 kase yoğurt
7 tane badem,eccük tulum peyniri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…