Evet kızlar sizleri çoooook özledim.Biraz önce sizlere özlemimi belirten çok uzun bir yazı yazmıştım.Ama salak ben giriş yapmadan yazdığımdan göndere basınca hepicüğü silindi

Çok üzüldüm ama kısa özetini yazayım
Birdy ; sahalara dönüşyapmışsın.Gidiş ,geliş ve de sonuç bölümünü okuyamadım ama dönüşünün muhteşem olduğunu umut ediyorum

Leylakım ;yeni evine haftaya geçeceksin değil mi ?Yeni evin sana bebiş getirsin

Ramaskacığım ;doğum yapmadın daha değil mi ?Ayrıca sezeryan ihtimali diye okumuştum .Korkma canım hayırlısı ve de sağlıklısı neyse o olsun

Sersumum;yeğenim okul ve de yanılmıyorsam ilçe 1. Si olmuş.Çook sevindim,tebrik ederim.Gururuna ortak oldum inan

Öylesarhoşolsam ki ; beni merak etmişsin,teşekkür ederim .Ben iyiyim ama oldukça yoğunum ve de yoğunluğum bir müddet daha sürecek

Bugün annemin zoruyla kuaförün yolunu buldum ve de kırpındım

Ayrıca kızlar geçen aylarda sözünüettiğim resim projemizin dün stradı verildi.20 dk TRT de canlı yayındaydık

Ben gülme krizine girmemek için kendimi zor tuttum

Ama yayın boyunca suratımda bir sırıtışla poz verdim

Nedeni ise bu projeden size bahsettiğim zamanlar "tv ye çıkacağım kızlar ,meşhur olacağım. " muhabbeti yapmıştım ya

sizlerde bize selam söyle demiştiniz

İşte bu yazışmalar aklıma geldiğinden gülme krizine giriyordum az kalsın.Ya işte böyle heranımda aklımdasınız canlarım benim

Ben sizleri gerçek birer kardeş ,abla ,bacı gibi görür oldum.Burada son günlerde menü harici paylaşımda bulunamadım.Hatta geçmişe bile gözatamadım

Ama hep aklımdasınız.Yediğim ,içtiğim haricinde yaşadıklarımı kızlara yazmayı unutmayayım diye hepaklımın bir köşesine yazdım

Yakında haberlerimle,müjdelerimle ,dertlerimle karşınızdayım anacığım

Beni unutmayın

Bir zamanlar şişman ama gururlu bir kız vardı dersiniz