Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

:52::52::52::52::52: hee tanjunun daha 2 haftası dolmadı

melexin avatarındaki fotoğrafını büyük görümceme benzettim,severim kendisini ama,kendini çocuğu ve kardeşlerine adamış fedakar cefakar bi türk kadınıdır:52:

birdy o çarpıntılardan bi dönem bende de oldu,az bi ritim bozukluğu tespit ettiler ama tedavi vermediler..tansiyonum 9-5 nabzım 60 seninkilere benziyo yani..az da kansızlığım var,holter cihazı takıldı mı bi de onu araştır istersen...kız bu arada yaşın 40 mı çocuk gibi gösteriyosun valla :34:

Canım Hoşgeldin.uzun zamandır sende ortalarda yoktun .Birara muhabbetini yaptık.:16:
Bacım aman ha beni öyle görümce ,kaynana ,elti familyanıza lütfen benzetmeyiniz :9: Kendilerinden pek hazetmem.Görümcem yok ama (Allah korumuş ,birde o olsa çifte kavrulmuş olurdu herhalde veyahutta tam tersi olurdu.Kaynanam kız evladı olduğundan bana ona göre davranırdı.Ay bak şimdi ikilemde kaldım kız , ben bir felsefe durumu yapayım bu konu üzerine :9: ) Neyse canım sen seviyormuşsun tipik Türk kadını görümceni :9: Selamımı iletirsin :16:

bişiler yanlış gidiyor olmalı yaa kızlar sanki kilo aldım gibi gösterio tartı... bir haft 10 gündür falan yapıyorum hani protein ağırlıklı beslenip karbonhidrat tüketmemeye, 4 saat aç kalmaya çalışıyorum. bitki çayları tüketip 1,5-2 lt su tüketiyorum. ama neden olmuyoorrr... yoksa ilerleyen dönemlerdemi olacak....
bu arada bademleri de kavrulmuş yemişim bilmiodum kavrulmamışolcağnı:(
canım sorun hakkında yorum yapmamız için menülerini paylaşmalısın,porsiyonların büyük müydü,sporun varmıydı,kuruyemişi abartınca kilo verilmiyo..bunun gibi,biraz da sabır lazım tabi.. moralini bozma devam et:kkk:
Canım Hoşgeldin.uzun zamandır sende ortalarda yoktun .Birara muhabbetini yaptık.:16:
Bacım aman ha beni öyle görümce ,kaynana ,elti familyanıza lütfen benzetmeyiniz :9: Kendilerinden pek hazetmem.Görümcem yok ama (Allah korumuş ,birde o olsa çifte kavrulmuş olurdu herhalde veyahutta tam tersi olurdu.Kaynanam kız evladı olduğundan bana ona göre davranırdı.Ay bak şimdi ikilemde kaldım kız , ben bir felsefe durumu yapayım bu konu üzerine :9: ) Neyse canım sen seviyormuşsun tipik Türk kadını görümceni :9: Selamımı iletirsin :16:

canım hoşbuldum:16:geldim inşallah ayrılmak yok,ama dönem dönem yoğunluktan hergün giremeyebilirim..ben de aynı türlerden hazzetmem ki bende 3 görümce,3 kayınbirader ve bir yaşlı ve huysuz kayınpeder var,...ama şükür ki hepsi uzakta...hepsi yerinde sağolsun tabii,sen iyi oldukça herkes iyidir anam..

kaneel
iyiniyetlim
ficans
nurudilara
kadifegül
sivasıngulu
fbmy8785
Bruxelles
adilemir

canım günaydın:16:.. kilo bildirimini yapmak zorunlu oldu biliyosun..(izinli olanlar dışında) sıkıyönetim hayatım:kkk:.olsun büyük ihtimal ben de ++ yım üzülme:5::5:

Tamam canım hemen yapıyorum

Rumuz: Ficans
Başlangıç kilo: 75
geçen hafta: 66.7

bu hafta : 66.3

fark 400 gr

hedef:63

Kilo yüzdesi. % 0.599

Sabreden dervişşş muradına erermişşşşşş.:38: Az kalmıştı kesintiye uğratınca bi tur daha atcazzzz :27:
Heee cezalıyım de mi , hakettim ben bunu , süründür bakalım :52::52::52:
Birdy hoşgeldin canım.

Arkandan pek bi sayıp sayıştırdık, haberin ola!

Önce çok merak ettim, ben de seni... Çarpıntı falan derken, 40 türlü şey aklımıza geldi. Hiçbiri hayırlı değil.

Sonra Cuma gelip, yazıp gidince, ben şöyle düşündüm: Daha önce de bir problem olduğunda (sağlık vs) hep sonuç alıp, biraz atlattığında bahsettin sorunlarından. O sorunu yaşarken bahsetmiyorsun hiç. Kendi kendine üstesinden geldiğini hissettiğinde bahsediyorsun. O yüzden dur bakalım bunun altından ne çıkacak dedim.

Sonuçta iyiymişsin. Çok sevindim.
Kardiyolağa falan gittiğine göre, acaba diyorum, psikolojik olabilir mi? Panik atak falan gibi... Şöyle bir kendini dinlesen. Birkaç gün, günün hangi saatlerinde, hangi koşullarda çarpıntın oluyor veya artıyor, not etsen diyorum.

Benim de 5 yıl önce nefes darlığım olmuştu. Sanki kafamı suya sokup, 45 saniye orda tutup, 3 saniyeliğine dışarı çıkartıyorlar gibiydi. Nefes açlığı denen, psikolojik bir olaymış. Ben doktora gitmedim nedense. Baktım ki işlerim çok sıkışınca, zaman telaşı olunca çoğalıyor. Buna sebep olan koşulları ortadan kaldırmaya çalıştım. Düzeldim çok şükür.

Amma yazdım beaa...

Bu arada "efsane liste" unutulmaz oldu yahu:)))
Yavlum Oyacım , bak nasıl çözmüşsün beni , valla Bravoss , baktım keçileri kaçırıyorum kendime derhal 10 günlük terapi yazdım sonra da yürüdüm de yürüdüm...Hayatım , çarpıntıyı çözmek için denemediğim tesbit yöntemi kalmadı.Bitek sabah uyandığımda olmuyor , sonraki yarım saatten itibaren gırla gidiyo ...İlaçlardan mı dedim onları kestim gene oluyo , kahve mi dedim onu kestim gene oluyo...Allah başka dert vermesin diyorum artık..Sen nasılsın bebişim , seni de çok özledim valla...Liste harbiden efsaneymiş , Allahım tekrarından korusun...
Tabiki anlatayım benimki hipoglisemi şeker hastalığından önceki evre şeker düşüklüğü.Gizli şeker normal kan testi ile pek belli olmuyor bazı farklı testlerle anlaşılıyor diabet merkezlerine başvurmak gerekiyor.
Elmakurducum benim de reaktif hipoglisemim var , 1.5 ay önce falan teşhis kondu.
Evet kızlar sizleri çoooook özledim.Biraz önce sizlere özlemimi belirten çok uzun bir yazı yazmıştım.Ama salak ben giriş yapmadan yazdığımdan göndere basınca hepicüğü silindi :17: Çok üzüldüm ama kısa özetini yazayım
Birdy ; sahalara dönüşyapmışsın.Gidiş ,geliş ve de sonuç bölümünü okuyamadım ama dönüşünün muhteşem olduğunu umut ediyorum:16:
Leylakım ;yeni evine haftaya geçeceksin değil mi ?Yeni evin sana bebiş getirsin :16:
Ramaskacığım ;doğum yapmadın daha değil mi ?Ayrıca sezeryan ihtimali diye okumuştum .Korkma canım hayırlısı ve de sağlıklısı neyse o olsun :16:
Sersumum;yeğenim okul ve de yanılmıyorsam ilçe 1. Si olmuş.Çook sevindim,tebrik ederim.Gururuna ortak oldum inan :16:
Öylesarhoşolsam ki ; beni merak etmişsin,teşekkür ederim .Ben iyiyim ama oldukça yoğunum ve de yoğunluğum bir müddet daha sürecek :43:
Avatarım son Halimdir :9: Bugün annemin zoruyla kuaförün yolunu buldum ve de kırpındım :9:
Ayrıca kızlar geçen aylarda sözünüettiğim resim projemizin dün stradı verildi.20 dk TRT de canlı yayındaydık :9: Ben gülme krizine girmemek için kendimi zor tuttum :9: Ama yayın boyunca suratımda bir sırıtışla poz verdim :9: Nedeni ise bu projeden size bahsettiğim zamanlar "tv ye çıkacağım kızlar ,meşhur olacağım. " muhabbeti yapmıştım ya :9:sizlerde bize selam söyle demiştiniz :9: İşte bu yazışmalar aklıma geldiğinden gülme krizine giriyordum az kalsın.Ya işte böyle heranımda aklımdasınız canlarım benim :16:Ben sizleri gerçek birer kardeş ,abla ,bacı gibi görür oldum.Burada son günlerde menü harici paylaşımda bulunamadım.Hatta geçmişe bile gözatamadım :43:Ama hep aklımdasınız.Yediğim ,içtiğim haricinde yaşadıklarımı kızlara yazmayı unutmayayım diye hepaklımın bir köşesine yazdım :9: Yakında haberlerimle,müjdelerimle ,dertlerimle karşınızdayım anacığım :9: Beni unutmayın :16:Bir zamanlar şişman ama gururlu bir kız vardı dersiniz :9:
Yavlucum saçların çoook güssel olmuş , güle güle kullan , kafan hafiflemiştir , ne çok saçın vardı kısss...Döndüm sahalara , sen de yokmuşsun netekim...Celebrity olmuşun , Paris Hilton'a bağlamışın da haberimiz yokmuş.Keşke bileydik de seyredeydik...Bu arada dün Büyükçekmece'deydik baaamla , seni andım anacım...
kizlar gunaydin.....

birdy canim hosgeldin...
:22::22::22::22::22::22::22::22: anladin sen onu.........(kusura bakma canim ben hamileyim cantalamasam icimde kalirdi...)

seni cok merak ettik ve sana cok kizdik...

canim SIKINTILI bir donem geciriyorsun.ins.en kisa zamanda atlatirsin.bende psikolojik olabilir diye dusunuyorum carpintilarin.cunku cok stres yaptin...haliyle zor bir surec....
senide muhabbetinide ozledik canim ins.birdaha habersiz yok olmazsin canim....

melexin canim oncelikle saclarin cok yakismis yuzunun guzelligi ortaya cikmis....kiz meshur olmussun niye haber vermiyosun programi izlerdik.canim programi internetten bulup izleme imkanimiz varmi acaba biliyormusun...

canim doktorumla gorustum simdilik normal dogumu bekliyoruz hayirlisi...

kizlar bugun tarti gunu bakalim neler olucak merak ediyorum.ins.herkesin yuzu guler ... guzel kilolar verilmistir.......

bugun karne gunuymus karneleri merak ediyorum ...
Döv yavlucum , hakettim , sen de döv , şişmesin bi yerlerin :52::52::52: Sen nasılsın esas , ne zaman doğurucan acaba , haftaya falan mı , ayyy ben tırstım valla ...:18::18::18::18:
Günaydın sersum, papadiya,ramaska:16::16: Ve tüm kızlar:16::16::16:

Birazdan kahvaltımı yapıp okula gideceğiz karneleri almaya, saat 9 da vereceklermiş

Sersumum liste için kolay gelsin canım, birazdan kilo bildirimimi de yapacağım, ama yapmasam mı diye de düşünüyorum, gece bişeyler yedim

BİRDY cim tarif için teşekkürler, keçi boynuzu pekmezi vardı evde , gece öksürükten uyuyamadım, saat 2.30 gibi kalktım ve biraz ekmekle yedim, gerçekten de iyi geldi, sabaha kadar rahat uyudum canım, çok Sağol

ÖYLESARHOŞOLSAMKİ canım deterjanları karıştırmam hiç, tek başına kokuları yetiyor, yıkanan çamaşırlar bile rahatsız ediyor , bir de kışın evde kuruyor ya, çamaşır da hiç bitmiyor, benim de boğazım zor geçiyor o yüzden:16:
Tartı hepinizin yüzünü güldürsün:16:
Canımsın , çok sevindim işe yaradığına , şifa olsun inşallah...
gunaydın datlummm:16:
gunaydın canımcım :16:

canım benım,gecmısı okuyodum bırdyım gelmıs topıc renklenmıs canlanmıs sayfalar ucmus cok ta ıyı olmus hosgeldın bırdyım:38:
kahvaltımı yaptım cay ıcıyorum tartı hepınızın yuzunu guldursun ıgneoyam tbrkler kızz:46:
Pampişim hoşbulduk canımcım , nasılsın balım :16::16::16: Pampişim bir ay sonra senin memlekete gidicem 3 günlüğüne , tavsiyen varmi dur ?
:16::16::16:

he kıss geldi birdy:52::52:..ama dövdüm onu ben..:27::27::27:
Dövdü valla , akşamdan beri dayak manyağı oldum valla :52::52::52:
sersumum ben aynıyım bebısım lısteye gırmeye degmez bu hafta bıraz dıkkat edeyım artık:ssz:bırdy bu sana:1:
Ahhh cuğara ahhhhh , evladımdan ayrılmış gibiyim şerefsizim :ssz::ssz::ssz::ssz:
ellerıne saglık sersumum cok ıyı yapmıssın hak etmıstı kendılerı bu sıddetı:22::22::21::21:
Hakettim , insanlık suçu işledim :27::27::27::27:
canim iyiyim sagol.sen nasilsin. ailenin yaninda olmana ragmen kilo vermissin tebrikler.canim saclarin nasil oldu yikayinca acildimi...ins.istedigin gibi olur.

canim olsun mazeretin var haftaya daha iyi olur eminim...cayini ictinmi afiyet olsun...

canim olsun regl oncesi normal.en azindan kilo almamissin.ins.haftaya daha iyi olur...canim ya senin su programi izleme imkanimiz yok mu.cok merak ediyorum...

birdy canim gunaydin nasilsin.

sebnem canim senin 2 haftan dolmus bu hafta listeye girmen gerekiyor.sen galiba yanlis anladin.haftaya degil bu hafta girebiliyor degilmi arkadaslar....bu arada tebrikler guzel
kilo vermissin.
Günaydın cicim , iyim , sen nasılsın , doğurdun mu kısss ?
evet canım.:34:.sıkıyönetimi boşuna ilan etmedik di mi yanee:27::27:
güzel fikir dayan bakalım 21 gün:9::9:
valla tanju hakkında bi bilgim yok:44::44: listede mi o.:60::60::60::60:

evet canım:34:..heralde ondan:5: ..haftaya daha iyi olcak eminim..:52::52:

şebnemi ben de anlamadım..kendi öyle istedi heralde:44::44:
Tanju menü bildirimini eksik yapmışşşş :60::60::60::60::60:
sağol canım:16::16:..kıss baravoss 100 gr vermişsin:9:..ama toplam fark felaket:27::27::9::9:

Kızlar bugün tartı günü olduğundan formatımızı bozmadan kısaltarak yazıyorum :9: Saçım için yaptığını övgülere :16::54: teşekkürler.Menşur olmam konusunda imza dağıtım günü düzenleyeceğim :52:Burada link vermek istemiyorum ama izlemek isterseniz "benim rengim Büyükçekmece " diye aratırsanız bulursunuz.Arkadaşlarım bana link yollamış ama ben açamadım :( Zaten pc başına geçecek vakitte bulamıyorum.Siz açarsanız ,orada saçlarım uzun haliyle ,üzerimde beyaz gri enine çizgi tunik kazak ( bende bilmiyorum ne olduğunu ) öyle birşey giydim :9: Önümde de beyaz önlük var :9: Ben kendimi seyredemediğimden ne durumda olduğumu bilemiyorum.BakAlım 250 kişilik ortamda beni bulabilecek misiniz ? Canlı yayın olduğundan yayını izleyememe ihtimalimizde var.Bugün derste öğrenirim :9:
Ben Regl başlangıcı olduğumdan kiloverememiş gözükmekteyim :43: Zaten 1 haftadır Dışarda yemek zorundaydım:18:Kilo almamak bile benim için mucize .Heee bu arada saçlarımı kestirdim ya , belki de kilo aldım da saçları kesince kilo aynı kaldı gibi oldu diye düşünüyorum.Kuaför bile enaz 1 kg saç çıktı senden dedi.Tartı olaydı tartacaktık :9: O derece yani .Şuan kendimi yolunmuş tavuk gibi hissediyorum :52:Güya kısa yazacaktım .Neyse son bir haber vereyim .Evim var ya hayal edemeyeceğimin ötesinde olacak :9: Şimdi siz bunu güzel olacak anlamında okudunuz değil mi ? :9: Tam tersi kızlar Malesef .Hayalimde canlandırabildiğim en kötü halininde kötüsü :9: Siyah bir banyo düşünün ,bembeyaz (mat ) koridor ve mutfak düşünün ,yok yok düşünüpte kendinizi zorlamayın ,düşünemezsiniz bile :9: Boşverdim ben :43: Ayrıntılara daha sonra ki zamanlarda geçeceğim.
Hepinize ideal kilonuza kavuşma diliyorum.Tartı yüzünüzü güldürsün.Baktınız güldürmüyor üstüne gülen yüz çizin :52:Ben öyle yapacağım . Öptüm sizi :54:
Oyanın listesinden sonra senin ev de efsane olacak zanırsam ki ...
:52::52::52::52::52: hee tanjunun daha 2 haftası dolmadı

melexin avatarındaki fotoğrafını büyük görümceme benzettim,severim kendisini ama,kendini çocuğu ve kardeşlerine adamış fedakar cefakar bi türk kadınıdır:52:

birdy o çarpıntılardan bi dönem bende de oldu,az bi ritim bozukluğu tespit ettiler ama tedavi vermediler..tansiyonum 9-5 nabzım 60 seninkilere benziyo yani..az da kansızlığım var,holter cihazı takıldı mı bi de onu araştır istersen...kız bu arada yaşın 40 mı çocuk gibi gösteriyosun valla :34:
Valla ötekiler iyi çıkınca holtere gerek görmedi doktor , eee senin hala çarpıntı devam mı yani , ne kadar zaman oldu ? Asabını bozuyo mu senin de ?
He canım 40'ım , hobbit gibiyim ben , bitek ayağımın üzerinde kıllar yok şükür.....

Tamam canım hemen yapıyorum

Rumuz: Ficans
Başlangıç kilo: 75
geçen hafta: 66.7

bu hafta : 66.3

fark 400 gr

hedef:63

Kilo yüzdesi. % 0.599

bu mudur şekerim:53: bi de bildirim yapmıyayım diyosun aşkolsun:34::34: 400 gr da olsa vermişsin canımcım:16:..tebrikk:46::46:

sağol canım:16::16:..kıss baravoss 100 gr vermişsin:9:..ama toplam fark felaket:27::27::9::9:

Sersumcum çok enteresan..Bu 2 kilo nerde ben anlamadım...Hiçbir kalınlaşma yok , yağlanma yok , kıyafetlerim aynı , elle tutulmuyo , gözle görülmüyo ama tartıda çıkıyo...İçten içe yağlanıyorum zaar :52::52::52: Yaa aslında dün 44 lü rakam görmüştüm ama bugün niçünse tekrar çıkış yaptı , hayırlısı ...

:16::16: mevşur olunca bizi unutma:5::5:

kıss saçlar iyi olmuş e 1 kilo fazlalığı taşıma tabii boşuna..evini konu dışı bırakıyorum..üfff daha nediyyim bilmiyorum.:31:.seni çook öpüyorum..:38::38::29:

:16::54::16:Kızım sen sizlerle varım.Sizlerin alkışlarıdır beni ayakta tutan :16: Sizi unuturmuyum kız :54:esas 18 Mayıs'ı bekleyin .O zaman sahnelerin tozunu attıracağım :9:

bu mudur şekerim:53: bi de bildirim yapmıyayım diyosun aşkolsun:34::34: 400 gr da olsa vermişsin canımcım:16:..tebrikk:46::46:

Aaaa hakkaten Ficansım
, süper de kilo vermişsin , almışımdır diyodun bi de ....

Bu arada kızlar , ben kaçıyorum , biraz ev işi yapiim...Sonra yine görüşürük....

Dövdü valla , akşamdan beri dayak manyağı oldum valla :52::52::52:

Ahhh cuğara ahhhhh , evladımdan ayrılmış gibiyim şerefsizim :ssz::ssz::ssz::ssz:

Hakettim , insanlık suçu işledim :27::27::27::27:

Tanju menü bildirimini eksik yapmışşşş :60::60::60::60::60:

1-:35::35::35::35:
2-2 gün kaldı sabret:ssz::ssz:
3-:kkk::kkk::kkk:
4-Tanjuyu sildim:47::47:

Çok uzun olmasın diye alıntısız yazıyorum(bu arada derse de geç kaldım ama sallaaaaa ) Bacım seni cidden çok özledim :16: Bu arada çok giremediğinden hepinizi çok özledim :16: Kız çok menşur oldum sorma .Bana saldırmasınlar diye kılık değiştirdim :37: bende bir 37 oldum sonunda :37:Benim ASLIM buydu esasen :9: Vakit darlığından ve de hiç hazetmediğimden kuaföre gidemedim :9: artık 2 sene kuaförden yırttım diye düşünüyorum :52:

:16::54::16:Kızım sen sizlerle varım.Sizlerin alkışlarıdır beni ayakta tutan :16: Sizi unuturmuyum kız :54:esas 18 Mayıs'ı bekleyin .O zaman sahnelerin tozunu attıracağım :9:
:46::46::46::42::42::29::29::16::16: 18 Mayısı sabırsızlıkla bekliyoz..:52::52: guinness ti de mi bacım:34::34:
Sersumcum çok enteresan..Bu 2 kilo nerde ben anlamadım...Hiçbir kalınlaşma yok , yağlanma yok , kıyafetlerim aynı , elle tutulmuyo , gözle görülmüyo ama tartıda çıkıyo...İçten içe yağlanıyorum zaar :52::52::52: Yaa aslında dün 44 lü rakam görmüştüm ama bugün niçünse tekrar çıkış yaptı , hayırlısı ...
ala alaa:53:..hakketten ilginçç.:44:.nereye sakladın söyleee:47::47:
Aaaa hakkaten Ficansım
, süper de kilo vermişsin , almışımdır diyodun bi de ....

Bu arada kızlar , ben kaçıyorum , biraz ev işi yapiim...Sonra yine görüşürük....

hiç yanii biz de ++ zannettik:37:
hadiin kolay gelsin :32::32:

canim iyiyim sagol.sen nasilsin. ailenin yaninda olmana ragmen kilo vermissin tebrikler.canim saclarin nasil oldu yikayinca acildimi...ins.istedigin gibi olur.

Bende iyiym canım işte ne olsun. Nişanlımın yanına gitme çabaları devam etmekte. babam biraz daha bekle diyo ben istiyorum gitmek. nişanlım geciktikçe trip atıyo her şeyi karamsarlığa vuruyor. off off. psikoloji neim kalmadı aşkımda yaaa.. He valla bende şaştım :9: vermişim yarım kilo daha. Valla canım bi kere yıkadım daha hava soğuk olunca tırsıyorum yıkamaya hergün. bugün tekrar yıkayacagım. azcık acılır gibi oldu. Acılırsa güzel olacak. Aşkım kara karım diyo bana:9::9::9::16::16: Alışamadı henüz ama olsun :16::16: Bende mi resim koysam ne :9::9:

bişiler yanlış gidiyor olmalı yaa kızlar sanki kilo aldım gibi gösterio tartı... bir haft 10 gündür falan yapıyorum hani protein ağırlıklı beslenip karbonhidrat tüketmemeye, 4 saat aç kalmaya çalışıyorum. bitki çayları tüketip 1,5-2 lt su tüketiyorum. ama neden olmuyoorrr... yoksa ilerleyen dönemlerdemi olacak....
bu arada bademleri de kavrulmuş yemişim bilmiodum kavrulmamışolcağnı:(

Arkadaşlar cevap vermiş sanırım canım ama menü paylaşımı yaparsan iyi olur ne yiyip yemediğini bilirsin rahatlıkla. Evet kuruyemişler kavrulmamış olmalı. birde fazla kaçırılmamalı tabii.. Sen gene menü paylaşımlarına dikkat et düzelecektir gibime geliyor.. Ha birde hareket şart. Kolay gelsn..

hımmmm almıyyim onu listeye o zaman:ssz::ssz::ssz:
:52::52::52::52:
Valla ötekiler iyi çıkınca holtere gerek görmedi doktor , eee senin hala çarpıntı devam mı yani , ne kadar zaman oldu ? Asabını bozuyo mu senin de ?
He canım 40'ım , hobbit gibiyim ben , bitek ayağımın üzerinde kıllar yok şükür.....

çarpıntı çok nadir oluyo ve çok az sürüyo,bir yılı geçti,ama bende biraz panik rahatsızlığı da var,yani panik atak değil de aşırı heyecanlanma,mesela kalp için bi tetkik aleti var,yatıyosun o alet kalp bölgenin üzerine getiriliyo,15 dakika sonar araştırması yapıyo,tabi ondan önce sana bi sürü radyasyonlu sıvı yüklüyolar ki damarların şeffaflaşsın,ben o aletin altında 15 dakika kalamadım aşırı heyecandan o zaman rahatsızlığımı anladım...anladıkça da herşeyde acaba heyecanlanır mıyım deyip daha bi heyecanlanır oldum..sanırım çarpıntım da bununla ilgiliydi sanursam..bi de ben 9 ayda 36 kilo kadar vermiştim ve o dönemde oturan boğayken birden hergün hızlıca spor yapan birine dönüşmüştüm. bu da kalbi yordu tabii..asap bozmak değil de korkuyosun ne olcam diye...sen bi ritm bozukluğu var mı baktır bence.. hobbit lafına da sesle sesli güldüm yan odadan duyulmuştur deli mi bu kadın demişlerdir...ben de 42 yaşındayım bu arada :8::8:

Hayirli cumalar.

Kilo bildirimi. baslangic 83. kg
Gecen hafta 72,700
Bu hafta 72.500
Boy 1.58
Kahvaltimi henüz yapmadim. Kg bildirimi yapayim dedim.
Discim var bugün yine.:18:

kaneel
iyiniyetlim
nurudilara
kadifegül
sivasıngulu
fbmy8785
Bruxelles
adilemir

hadiiin kızlar nerdesiniz...:3::3:

Merhaba arkadaşlar, bu hafta listeye giriyorum sanırım:32:
Rumuz: Bruxelles
Baş.tarihi: 7 ocak 2013
Baş. kg: 69 kg
Geçen hafta: 68 kg
Bu hafta: 67 kg
Fark: -1kg
Toplam fark: -2 kg
Haftalık %: -1.470 (umarım doğru hesaplamışımdır:17:)
Beden: 42
hedef: 59 kg

Son düzenleme:
rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:01 Temmuz 2012
baş.kilo:81.6kg
geçen hafta kilo:69.7
bu hafta kilo:69
fark:-700
yüzde:-1.004
toplam fark:12.600
beden:40.42
Boy:1.65
spor:yok

Bende iyiym canım işte ne olsun. Nişanlımın yanına gitme çabaları devam etmekte. babam biraz daha bekle diyo ben istiyorum gitmek. nişanlım geciktikçe trip atıyo her şeyi karamsarlığa vuruyor. off off. psikoloji neim kalmadı aşkımda yaaa.. He valla bende şaştım :9: vermişim yarım kilo daha. Valla canım bi kere yıkadım daha hava soğuk olunca tırsıyorum yıkamaya hergün. bugün tekrar yıkayacagım. azcık acılır gibi oldu. Acılırsa güzel olacak. Aşkım kara karım diyo bana:9::9::9::16::16: Alışamadı henüz ama olsun :16::16: Bende mi resim koysam ne :9::9:

anamm babalar ööle nazlanır işte:ssz::ssz:..kıss koy resim sen de görelim hadi hadiii:52::52::52:

Back
X