- 23 Eylül 2013
- 50
- 9
- 16
- 35
Çoz zorlandığımda mantar iyi fikir çok da severim ohh :) teşekkür ederimmmdeğişik omlet çeşitleri dene kıymalı soğanlı pırasalı ıspanaklı vs
hoca 2 şart diyor ama 2. yi yemede zorlanıyorsan onun yerine yoğurt süt köfte mantar yiyebilirsin
diğer adı karabuğday rusyada çok yaygınmış forumda bi topik var ben de oradan öğrenmiştim 1-2günlük kür gibi yapınca hızlı kilo verdiriyormuş ama biz tek tip beslenmeye karşı olduğumuz için yemeklerimizin yanına pilav gibi yapıp yemeyi tercih ettik
esmer bulgur diye şart koşmuyor hoca ama tabi ki esmer(yani kabuklu) kullanırsan daha çok lif b vitamini alırsın daha uzun süre tok kalırsın tercih senin
gül
canım son zamanlarda tahlil yaptırdın mı insülin düzeyin kaç olmuş ve tabi diğer düşük olan değerler yükselmiş mi
çok doğru söylüyorsun,eksileri daha fazla vallaçınladı çınladı
bize keder onlara ne gam ne keder!! bizimki de evlenseydi keşke diyorum kocam kadına yazık onu da bunalıma sokar hasta eder bi de onunla uğraşırdık diyor kızlar da aynı şeyi düşünüyormuş da yanımda dile getirmiyorlarmış adam hayatı dolce vita modunda yaşıyor
gelinliğini deneyebildin mi lenevaaaaevet canım tarifine göre. ben dalından kopmuş halde yutmuştum ve yumuşaktı. ama sertse ve hazmedilmeden atılıp hiç bişeye yaramıyacaksa öğütmek güzel bir fikir. inşallah faydasını görürsün.
hiç olmaz vallaAaa ben de böyle menemen yapıyım o zaman ekmekten vazgeçmek feci bşy olcak benim için ama napalım alışcaz artık, bu arada kayınpederinle cicikayninişine yağsız tuzsuz yemekleri koy bi daha gelmezler
Kızlaaaar ben geldiiimm hiç de özlememişsiniz beni nerde bu kız diye soran yok
1 haftadır ders seçimiydi seçmeli ders kovalamacasıyla uğraşıyorum bizim okulda baya bi zor bu işler , bi de herkes gibi tabiki ben de hasta oldum e tek başıma yemek falan da pişiremeyince gitti bizim diyet ama baktım şimdi 700gr oynamış onu hemencecik veririm umarım kaldığım yerden devam ediyorum bu gunden itibaren.
Akşam menü bildirimi yaparım yeni gelenler var sanırım hepiniz hoşgeldiniz eskilere küsüm hiç beni sormamış kimse valla kırıldım
kuru incir ve kuru üzüm zayıflama dönemimde önerilmiyor ben kuru üzümü sadece balık yanında helva yememek için biraz ıslatıp tahine doğruyorum yerken yumusak oluyor
canım daha başındasınız hemen kg veremedim diye sabırsızlanmayın....bende basta verdim sonra verememeye başladım 1 ay veremiyorum öbür ay 1 kg ancak böyle böyle gidiyor üstelik hiç kaçamak yapmadığım halde,,,, neden kaçamak yapmıyorum???insülin direncimi düşürmek için 7.2 idi en fazla 5 olması lazımmış kimi 2 ayda kimi 6 ayda düşermiş ... her insanın metabolizma hızı ve kan değerleri farklı...bende haşimato, menapoz ve kabızlık var,... metabolizma hızı, ferritin, B12 ve D vitamini düşük...böyle olunca kg verilemezmiş..vücut kg vermemek için direniyor ben vermek için, normal insanın yaptığının 2 katı haareket yaparsam ancak verebiliyorum buna ragmen pes etmeden yola devam ediyorum ...DURMAK YOK YOLA DEVAM....
gül
canım son zamanlarda tahlil yaptırdın mı insülin düzeyin kaç olmuş ve tabi diğer düşük olan değerler yükselmiş mi
kızlar sabah 1 mi yarım muz mu?
Kızlar bişey sorucam bizim evde bulgur pilavı yemek niyetine pişer kıymalı biberli dometesli falan yapanınız var mı bilmiyorum ama ben çok severim süzme yoğurtla da harika olur karataya uygun mu ben daha önce sormamıştım bulgurun faydalı olduğunu biliyorum ama 1 öğün bu yemek uygun mudur?
arkadaşlar seam bir haftadır yok dua edelim sonuçları temiz çıkmış olsun
hatırlanmak ne güzelllllburası diyet topiği olduğu için yazmadım,kendi konumda gelişmelerden bahsettim...ilk pataloji raporum temiz çıktı birkaç güne kadar 2.si de çıkar...eksik olma,iyi ki varsın dostum
Kızlar günlerdir yanaklarımda 2 tane top var gibi hissediyorum çok sinirim bozuk napıcam bilmiyorum sabahları şiş uyanıyorum ellerim ayaklarım yüzüm gözüm heryerim şişiyo tuzdan olduğu zamanlar da oluyo ama genelde az tuzlu yerim herşeyi, babam alıştırdı ona yemek yaptığım zamanlar çok güzel ama tuzlu diyip dururdu :) gittim doktora baktı herşey normal dedi var mı bunun çayı mayı şu an aynaya baktıkça sinir oluyorum kendimee
şu an tv de adına diyetisyen denen bi zat 1 dilim tam tahıllı ekmeğin üstüne iyi bi çikolata sürerek araöğün yapabilirsiniz diyor peh!!!
bu resmen hainlik!!!!!!!!!!
aaa şimdi anladım olayı ne.tl. nin reklamı yapılıyormuş yazıklar olsun doktorum programı da buna alet olmuş[/QUOTE
kocaman bir kahrolsun da benden olsun..İnsanların sağlığıyla oynuyorlar yazıklar olsun
ben tadını sevmiştim aslında ama, pilav olarak henüz yapmadım...Kızlar Pazar günü yazmıştım. Greçkayı bulgur pilavı gibi pişirince tadı çok güzel oluyor. Zeytin yağı ve az tereyağında soğanı ve yeşil biberi biraz çevirip salça koydum sonra da greçkayla hepsini biraz kavurdum üzerine suyunu koyup pişirdim. Nane ve kimyon da ekledim yiyen herkes çok beğendi. Tadını beğenmeyenler bir de böyle deneyin bence. tavsiye ederimÇok fazla vitamin, protein ve amino asit var içinde. hepimizin yemesi gerekli özellikle çocukların
2 yumurta yemen daha iyi sonuç verir, ben maşallah yumurtada hiç zorlanmıyorum ya ne güzel...Öncelikle hoşbuldummm hepimizz Victoria secret mankenleri gibi + sağlıklı bayanlar olalım Aminn :) Ya yalnız ben 2 yumurta yiyemiyorum 1 yesem olmuyo mu ki bide sabah kahvaltı da 1 dilimcik bile yok mu ekmek öfff((
bakliyat ürünleri olan bir firmanın var karabuğday (greçka) ürünü.. bulmak pek kolay değil ama d.r. satan marketlerde veya çok m-mgrslarda bulabilirsin...Greçka ne ilk defa duydum marketlerde de hiç görmemiştimm nerden alabilirim hemen deniyim ben de, bu arada bulgur pilavı yenceği zaman esmer bulgur mu yenmesi gerekiyor bi bilginiz var mı ?
sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyor olacağız ablacım :))) hayırlı haberler inşallah..3 ay önce yaptırmıştım ...D vitaminim 80 olması gerekirken 8 di 3 ay iğne kullan sonraki ay gel sonuçlarını takip edeceğim ona göre hastalarımada karatayı önereceğim demişti...haftaya 3 ayım bitecek o zaman tekrar gideceğim
çok fazla yemediğin sürece uygundur...Kızlar bişey sorucam bizim evde bulgur pilavı yemek niyetine pişer kıymalı biberli dometesli falan yapanınız var mı bilmiyorum ama ben çok severim süzme yoğurtla da harika olur karataya uygun mu ben daha önce sormamıştım bulgurun faydalı olduğunu biliyorum ama 1 öğün bu yemek uygun mudur?
günaydın yklm küsmüsüz, sana kaç kez msj yazdım burdan ama hiç cevap vermedin[/Q
hiç küs olur muyum canım sana nasıl olur benim gozümden mi kaçtı acaba anlayamadım halbuki geçmişi hep okuyorum ne olur kusura bakma çok ozür dilerim bende sana msj yazdım (oğlun için sana hoşgeldin falan msjları )bana hiç cvp yazmadı neden acaba dedimdemek sende benden cvp bekliyormuşun
günaydın yklm küsmüsüz, sana kaç kez msj yazdım burdan ama hiç cevap vermedin[/Q
hiç küs olur muyum canım sana nasıl olur benim gozümden mi kaçtı acaba anlayamadım halbuki geçmişi hep okuyorum ne olur kusura bakma çok ozür dilerim bende sana msj yazdım (oğlun için sana hoşgeldin falan msjları )bana hiç cvp yazmadı neden acaba dedimdemek sende benden cvp bekliyormuşun
demek ki ben de seninkileri görmemişim ama ben itiraf ediyorum olmadığım dönemde geçmişi okuyamadım
slimin6 yı sormuştum, devam ettin mi? sonuçları nasıl?
Öğle yemeği niyetine küçücük bir kase .(hani şu reçel koyulan kaserden) fındık ceviz badem yanında ballı limonlu su... Balı çok az... Öksürük gittikçe artıyor da boğazım yumuşasin diye içiyorum... Bu arada sizin de kilonuz benimki gibi dengesiz mi... Çok şu içtiğim zaman sabah aç karnına bile gerçek kilomu göremiyorum çünkü gece boyu neredeyse bir litre su vb içmiş oluyordum... +/_ 2 çıkıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?