Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Çoz zorlandığımda mantar iyi fikir çok da severim ohh :) teşekkür ederimmm

çok doğru söylüyorsun,eksileri daha fazla valla kociş için çekiyoruz
gelinliğini deneyebildin mi lenevaaaa
Aaa ben de böyle menemen yapıyım o zaman ekmekten vazgeçmek feci bşy olcak benim için ama napalım alışcaz artık, bu arada kayınpederinle cicikayninişine yağsız tuzsuz yemekleri koy bi daha gelmezler
hiç olmaz valla yoksa kocama bi sürü laf eder ona yaranmak için takla atmadığımız kaldı

seni unutmadık incirimmm yoğunluğumuza denk geldi...hep beraber devaaammm

CAnım 1,5 ay oldu ben artık yolu yarıladım sanıyordum aslında. anladığım kadarıyla gli indeks direnci falan derken daha uzun bu süre oluyor.
her ne kadar duraklamanında doğal bir süreç olduğunu bilsemde 2 hafta kilo verememek can sıkıcı oldu benim için. yolunda gitmeyen bişey varmış gibi geliyor. neyse umarım bu hafta kırarım.

gül
canım son zamanlarda tahlil yaptırdın mı insülin düzeyin kaç olmuş ve tabi diğer düşük olan değerler yükselmiş mi

3 ay önce yaptırmıştım ...D vitaminim 80 olması gerekirken 8 di 3 ay iğne kullan sonraki ay gel sonuçlarını takip edeceğim ona göre hastalarımada karatayı önereceğim demişti...haftaya 3 ayım bitecek o zaman tekrar gideceğim

kızlar sabah 1 mi yarım muz mu?

1 yumurta ve anamursa 1, büyükse yarım muz ....

mavibisiklet
ben bu diyette sabrede sabrede derviş olucam yakında karatayı beslenme ve yaşam tarzı diye algılarsan daha iyi olur yoksa bi hız gelip ilk haftalar kilo verip sonra yavaşlayınca kaçanlar kervanına katılırsın ve kendine kötülük yapmış olursun

leneva
canımcım seni yakaladıkça sorular soruyoruz enter a basınca bi bakıyoruz ki gitmişsin bu ne hız yahu

incirim
unutmadık üzülme hemen
seni görünce aklıma incir reçeli filmi geliyor ahh ne güzel filmdi

gül
tahlil yaptırınca sonuçları bizimle paylaş merak ediyorum doktorunun dedikleri çok hoşuma gitti umarım değerlerin normal çıkar da o doktor da karatayın bir neferi olur

arkadaşlar seam bir haftadır yok dua edelim sonuçları temiz çıkmış olsun

Kızlar bişey sorucam bizim evde bulgur pilavı yemek niyetine pişer kıymalı biberli dometesli falan yapanınız var mı bilmiyorum ama ben çok severim süzme yoğurtla da harika olur karataya uygun mu ben daha önce sormamıştım bulgurun faydalı olduğunu biliyorum ama 1 öğün bu yemek uygun mudur?

tabi ki olur içindeki kıyma ve yanında yediğin yoğurdun gi si 0 bulgurunkini de düşürüyor ben sebzesini bol koyarım ki 1 tabak yediğimde bulgur 3-4 kaşığı geçmesin

Son düzenleme:
merhaba kızlar.bugün sabahtan iki dersim boştu.öğretmen arkadaşlarıma kısır yapayım dedim.tam 16 kişil kısır yaptım doya doya yedik yanlız sabah çok az kahvaltı yapmıştım ama 3 saat sonra kısır yemiş oldum bozuldu biraz akşam da 17.00 yani az önce 1 kepçe tarhana ve 1 tabak zeytinyağlı kabak,yoğrt 1 avuç fıstık yedim.dükkanı kapadım yeni katılan arkadaşlar olması sevindirici doğrusu.hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.

arkadaşlar seam bir haftadır yok dua edelim sonuçları temiz çıkmış olsun

hatırlanmak ne güzelllllburası diyet topiği olduğu için yazmadım,kendi konumda gelişmelerden bahsettim...ilk pataloji raporum temiz çıktıbirkaç güne kadar 2.si de çıkar...eksik olma,iyi ki varsın dostum

hatırlanmak ne güzelllllburası diyet topiği olduğu için yazmadım,kendi konumda gelişmelerden bahsettim...ilk pataloji raporum temiz çıktıbirkaç güne kadar 2.si de çıkar...eksik olma,iyi ki varsın dostum

Seamcim çok sevindim raporun temiz çıkmasına. Kesin ikincisi de temiz çıkacak sen içini ferah tut

Kızlar günlerdir yanaklarımda 2 tane top var gibi hissediyorum çok sinirim bozuk napıcam bilmiyorum sabahları şiş uyanıyorum ellerim ayaklarım yüzüm gözüm heryerim şişiyo tuzdan olduğu zamanlar da oluyo ama genelde az tuzlu yerim herşeyi, babam alıştırdı ona yemek yaptığım zamanlar çok güzel ama tuzlu diyip dururdu :) gittim doktora baktı herşey normal dedi var mı bunun çayı mayı şu an aynaya baktıkça sinir oluyorum kendimee

regl yakınsa su tutuyorsundur...ödem için ben biberiye çayını tavsiye edicem,yeşil çay içiyorsundur belki,başka aklıma gelen mate var bir de:26:

Bugünümmmm;
Sabah: Karatay kahvaltısı ama tek yumurtayla
Kalan kısım da Meşhuuuurrrr Ayran detoksuuu ,Yarından sonra Karatay a tekrar devammm + Jillian'la 27 dk tepinme zıplama hoplama ne yoruyo bu kadın yahuu 2 kilo ter atmışımdır

benim pek dengesiz çıkmıyor ben geç saatlere doğru çok sıvı almıyorum o yüzden sabah aldıklarım çıkmış oluyor, başka sorun var mıydı bilemiyorum ama bunu fark ettim sonradan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…