Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tebrikler canım. bana poğaça dışında menün çok normal geldi. tavuğu çok abartmadığın takdirde yiyebileceğini sanıyorum

Xc9 cımm ve felluzcumm zaten regl öncesi çıldırıyorum siz de maşallah baklavalar tatlılar ...tatlı istedim ilk defa 3 aydır diyeyim.. Dün de kaçamak yaptım.. Regl öncesi olmuyordu bu sefer fena yiyorum.. Akşama kadar dayanıp akşam gözümde uçuyor... Seamım tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim..,inş diğerleri de iyi çıkar.. Levenaacım ben de düğün öncesi çok verip gelinliğimi son 4 günde değiştirmek zorunda kaldım.. Aman dikkat cnm.. Mahzencim iyi yolculuklar cnm.. Yeni gelen karataycılar hoşgeldiniz hepiniz.. Hastalar geçmiş olsun.. Biz de de devam hastalık.. Kızlar dünü yazayım.. Sabah 11 süper kkk yaptım.. Bi önceki gün 2 çikolata yemiştim. Bu gün yemryecektim.. Akşam taze fasülye 3 dolma yoğurt yedim.. Komşuya gittik tatlı krizim başladı ve 3 dilim yedim.. Arkadaşlar bilir ne kadar kararlı olduğumu malesef yedim kızlar.. İlk defa tartı gününde ++++ yazmaktan korkuyorummm.. Şimdiye kadar hiç bu kadar olmadı... Son 2 günüm tartıya... Durrrr deyin bana regl olayım da kurtulayım... Bu gün önümden ne geçse yemicem tatlı of ya ... 89 lu kiloda takılmıştım.. Şimdi 79 da takıldım.. Hadi artık evren bedenim bi anda gitsin kilolar.. Nazar boncuk yapayım bari .. Nazar değdi bana sanırım.. Her hafta veriyordum ve kaçamak yoktu .. Eski beni istiyorum benn... Çok yakındım ... Herkese iyi hafta sonları..

Canım kusurabakma lütfen geç farkettim yazını. Oğlum 1 yaşında. ne güzel erken kaltığın halde 2 öğünü oturtabilmişsin. Darısı başıma

canım güzel soru bende çok meralediyoruö sonrasını

kaçıncı kitabında benim okuduğum kitap ilk kitabıydı sanırım. Görmedim o kısmı. diğer kitaplarınıda okumak istiyorum.

benide eklersen sevinirim mavibisiklet

Canım ne güzel. Bende hemen hemen hergün kontrol ediyorum azalmışlar mı diye ama şimdilik çok fark yok gibi.

masallah canım, allah güç kuvvet versin. ben çokseverim o tür şeyleri hazırlamayı. ben sirke için geç kaldık sanıyordum. hani güneşte bekliycek falan.

Umarım çabucak atlatırsın bu dönemi.

canım her insanın bünyesi farklı tepki veriyor demekki. ben doktorun verdiği dozu bitirmek üzereyim.her seferinde aynı iştah kapnmamsı yaptı.bu kadar iğne yiyipte sana böyle bir etki etmemesi çok iyi olmuş bence,ben o kadar iğneden sonar , hiç kapanmayan iştahımla yüz kilo olurdum herhalde ...

belki biliyorsunuzdur ama ben kendimde yeniyeni far ediyorum.
son haftalarda kış hazırlıkları münasebetiyle bol bol közlenmiş kırmızı biber yedim, ve sindirim ve boşaltım sistemim super çalıştı.
buzluğa da bolca koydum.
bundan sonar kendimde kabızlık yaptığını belirlediğim şeyleri yersem yanında mutlaka köz kapya biberde yiyeceğim...
çok sıkıntılı bir durum, umarım birilerinin işine yarar...

Gunaydin karatayin güzelleri

gunaydin hayat devam edecek

Herkese bol enerjili bir gün dilerim ben de

Kac gundurgelemiyorum iyisinizdir umarım
Ben iyiyim diet devam
Sabah on km yürüyüp geldim şimdi kkk yapcam
Geçmişi okuyup gelicem
Öptüm

Geçmiş olsun canım,çabucak atlatırsın inşallah..
kötü mecralara girmişiz ama ben baklavamı kadayıfımı sadece ve sadece cevizli severim. O anlamda şöyle layıkıyla yapılmiş ev baklavası ve kadayıfını tek geçerim.
ben de regl olmak üzereyim..ondandır .bilinçaltı sanırım:) benim de favorim cevizli olanlar onu da belirtip konuyu kapatiim:)

tebrikleer 2 kilo için

ellerine sağlık hamarat hatun:) bende bugün yeşil zeytin aldım, kırıp tuzlu suya atacam..

Çok haklısın canım...tamam tamam kapattık konuyu.:) unutma bayrama 75'e düşecektik..!!!!!! Toparlanalımmmm..!!!! sana..:)

Herkese günaydın
Gerçi öğle oldu ama neyse...
Saat on gibi kahvaltı yaptım
2rafadan yumurta
5-6zeytin
Biraz tel peynir
Salatalık domates
bir çay tabağı fındık badem kayısı
Sonrasında biraz çekirdek yedim küçük bir kase kadar... Çekirdek çiğ bulamadım

bende elma sirkesi yaptım kızlar gerçi daha olmadı 3 ayım daha var ben marankinin dediğine ghöre yapıyorum ama annem üzümden yapmıştı bilmem sen hiç yaptınmı üzerinde kapağna yakın kurtlear oluşuyor korkma onları at dinlendirmeye devan et gerçi karatayın tarifi başkadır belki ama annemler memlekette öyle yapıyorlardı

pardon ya menümü yazmamışım sabah kızlar çok güzel biber salçam vardı antepten ekmeğe tereyağ salça sürüp yedim inanın çok pişmanım ama yemezsem ölürdüm heralde bide ben dün geceden itibaren 9 u bir yerde çaylar varya onlara başladım şişkinliğim geçsin diye .Akşamki menümde şimdiden belli annemler gelecek bugün buranın pazarı balık salata büyük ihtimal tarhana çorbası yeriz ne olur ya birbirimize dua edlim bir daha kaçamak yapmayalım ya.Sivasın gülü nasılsın ses çıklmıyor senden öksürüğün geçtimi, birde sen peynir yapacaktın yapabildinmi bende yapmak istiyorumda

lawyercim merhaba

yer fıstığı serbest mi canım?

incirim, Allah zihin açıklığı versin derslerinde..
kırılma yaf, burada herkes çok yardımcı oluyo birbirine dalgınlığımıza gelmiştir...
iyi haberlerini bekliyorum pazartesi listesinde..

sivasın gülü nasıl oldun?

bu arada detoks 1. günün ertesi sabahı -800 gramdım.
ama 2. günün ertesi günü sabahı sadece toplamda -300 çıktım. yani 68,4 ile detoksa başlayım, 68,1 le bitirdim. niye böyle oldu bilmiyorum...

bugün 10 km yürüdükten sonra tartıldım ve gördüm ki 67,5 :)))

pazartesi inşallah yine bu sonucu alırım kızlar
seviyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…