Nihayet bugün ayran detoksum bitti ve normal menüme döndüm +2 kilo vermişimmm başardım
Ama karataya ihanet ettim sabahın 6sında hastaneye gitmek zorunda oldğm için yumurtalı kahvaltı yapamadım
sabah :1 peynirli poğaça ve şekersiz çay içtim
öğlen:küçük kapta yoğurt yedim
akşamda :azıcık bulgur pilavı (cidden azdı ama) 2 tane de tavuk butu yedim derisiz onlarda minicikmiş gözüm aç benim öf bide yoğurt yedim
Böyle sayınca ne çok oldu pöfff buraya yazmaya başlayalı kendimi size karşı sorumlu hissediyorum karşımda eli merdaneli öğretmenler var gibi geliyo biranda :) hepinizi seviyorumm çok,sağlıklı ve fit yaşayın Geleceğin Victoria hatunları
oğlun kaç yaşında
ben de diyete ilk başladığımda 3 öğün yapıyordum yazın biraz daha geç kalkınca 2 ye indim şimdi 5.45 te uyandığım halde 8 e kadar bekleyip (yürüyüş de yapıyorum bu arada) yine de 2 öğün yapıyorum tam kkk yapınca 5 e kadar rahat götürüyoır beni zamanla sende de oturur merak etme
Kızlar ben aranıza katılalı bir hafta oldu ama haftasonu yaptığım kaçamaklar yüzünden pazartesi kilo bildirimi yapmadmya şu annem ve ananem beni delirtecek, yemek istemiyorum lahmacun diorm zorla çağırıyorlar sonra da okul başladı işte pazartesi günü,okulda iyi yapabiliyorum ama evde çok zor oluyor, ya bi gofret getiriyolar ya meyve yedirmeye çalışıolar akşam bi de sabahları ekmeği kesemedim bi dilim tam buğday ekmeği filan yedim ama iki gündür tam yapmy başladım ve yılmak yok ara öğün yememeye alıştm artık kek çikolata almıyorm ve canım da istemiyo, tarçın karanfilli çay yapıolar bizim burda onu içiyorm, veeee bugün tartıldm 1 kilo vermişim bileeeeee o kadar helvalar, lahmacunlar, yuvalamalardn sonra 2 gün düzelterek bu duruma gelmek çok hoşuma gitti. Ekmek yemeyince kabızlığım da gitti mutluyum. İki gün filan şu jillian micheals 30 day shred yaptm ona düzenli olarak devam etmeye çalışıcam ben sizi bayadır takip ediyodm muhabbetiniz çok hoşuma gidiyo o yüzden burya yazmak istedim
Bi de size bişi sorucam, bunu hayat şekli haline getirdiğimizde, istediğimiz kiloya inince hala kilo vermeye devam ediyor muyuz? Ben 6 kilo filan vermek istiyorm. İstediği kiloya düşenler sonra ne yaptı? Bunu koruyabildi mi? Ya da kilo vermeye devam mı etti bilginiz var mı tüm sayfaları okuyamadm haliyle
busracım
zaten ideal kilona yaklaşınca kilo vermen yavaşlıyor buna leneva iyi örnek o istediği kiloya 700 gr kala durdu onu verebilmek için haftalarca 100 gr 100 gr vedi bazen veremedi yani karatay seni buharlaşana kadar zayıflatmıyor sadece yağdan verdiğin için vücudundaki yağ oranı yaşına boyuna vs göre ideal orana geldiğinde durur kilo koruma dönemiyle ilgili de kitapta bölüm var oraya bakmanı tavsiye ederim
benide eklersen sevinirim mavibisikletyeni gelen arkadaşlardan 1 hafta düzenli menü paylaşanlar ve liste hazırlamayı kabul edenler pzt listeye girebilirler
listye girmek isteyenler bana kendilerini hatırlatsınlar lütfen
1. bicnv 02.09.2013 hazırladı
2. yklm 09.09.2013 hazırladı
3. selmanınkızı 16.09.2013 yok
4. hedef60 23.09.2013 hazırladı
5. elifce 30.09.2013 hazırladı
6. lawyer 07.10.2013 bu hafta hazırlayacak
7. sivasıngülü 14.10.2013
8. calm 21.10.2013 yok
9. haloson 28.10.2013 yok
10. xc9 04.11.2013
11. felluz 11.11.2013
12. mahzen 18.11.2013
13. leneva 25.11.2013 izinli
14. gül 02.12.2013
15. akasya 09.12.2013 izinli
16. seraym 16.12.2013
Arkadaşlar kilo vermediginden şikayet ediyordum hatırlarsanız... Bugün farkettim ki kilo vermesem de selülitlerim yok olmuş... Üstelik daha 3 hafta olmuş...
daha önce söyledim mi bilmiyorum 1.63 boyunda 77kilodayim... Yani 17kilo kadar fazla var...
Normalde yemek benim için bir tür eğlenceydi... Ağzım hiç boş durmaz lezzetli lezzetsiz her şeyi yerdim. Dün öğleden sonra dörtte bir kase yoğurt yedim... Başka birşey yemeden yattım. Ertesi gün onbirde kahvaltı yaptım ve hiç acikmadım. Sadece biraz halsizlik başladı son dakikalar... İnanamadım... Ekmeği hiç aramıyorum... Bana ikram edilen tatlı hamur işi vs geri çeviriyorum... Kilo vermezsem de mutluyum...
Kizlar bu saat oldu hala ayaktayim derin ise daldim sirke ve salca yapmayla ugrasiyorum ilk defa yapacagim dun 12 kg domatesi kaynatmistim gece 1 e kadar sogusun diye ustunu kapatip balkona koydum aksam once üzüm sirkesi hazirlayip onuda balkona koydum sonrada domatesleri kevgirden ezerek gecirdim yarinda elma sirkesi hazirlayacagim hepsini karatay kitabinda yazan tarife gore yapiyorum
Xc9 cımm ve felluzcumm zaten regl öncesi çıldırıyorum siz de maşallah baklavalar tatlılar ...tatlı istedim ilk defa 3 aydır diyeyim.. Dün de kaçamak yaptım.. Regl öncesi olmuyordu bu sefer fena yiyorum.. Akşama kadar dayanıp akşam gözümde uçuyor... Seamım tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim..,inş diğerleri de iyi çıkar.. Levenaacım ben de düğün öncesi çok verip gelinliğimi son 4 günde değiştirmek zorunda kaldım.. Aman dikkat cnm.. Mahzencim iyi yolculuklar cnm.. Yeni gelen karataycılar hoşgeldiniz hepiniz.. Hastalar geçmiş olsun.. Biz de de devam hastalık.. Kızlar dünü yazayım.. Sabah 11 süper kkk yaptım.. Bi önceki gün 2 çikolata yemiştim. Bu gün yemryecektim.. Akşam taze fasülye 3 dolma yoğurt yedim.. Komşuya gittik tatlı krizim başladı ve 3 dilim yedim.. Arkadaşlar bilir ne kadar kararlı olduğumu malesef yedim kızlar.. İlk defa tartı gününde ++++ yazmaktan korkuyorummm.. Şimdiye kadar hiç bu kadar olmadı... Son 2 günüm tartıya... Durrrr deyin bana regl olayım da kurtulayım... Bu gün önümden ne geçse yemicem tatlı of ya ... 89 lu kiloda takılmıştım.. Şimdi 79 da takıldım.. Hadi artık evren bedenim bi anda gitsin kilolar.. Nazar boncuk yapayım bari .. Nazar değdi bana sanırım.. Her hafta veriyordum ve kaçamak yoktu .. Eski beni istiyorum benn... Çok yakındım ... Herkese iyi hafta sonları..
cemre gerçektenmi canım ya 2 dir gekdiğini belli ediyor fakat ne gelen var ne giden bugün migrenimde tuttu şuan ağrıdan ölüyorum.Hayat devam ediicek be"n diyete başladığımdan beri b12 iğnesi vuruluyorum 23 tane vurulmuşumdur bende hiç kalmamış kendileri şuanda 3 gündür falan dilaltı hapını kullanıyorum benim iştahımda sorun yok önceki diyetlerime göre o kadar rahatımki enerjim yerinde uyku halim yok doktorda söyledi b12 eksik olan zor kilo verir dedi dr bana 15 tane vurul üstüste dedi ben 23 tane vurulmuşum yeğenim hemşirede şimdi dilaltı hapıyla devam ediyorum b12 eksikliği çok kötü ben enzimi yok o yüzden sürekli aylık haftalık iğne vurulmam lazım gerçi ailecek enzim ekskliğimiz var ama farkındaysan karatay diyeti yapan bir insanda b12 eksikliği zor görülür yumurta et b12 deposu zaten ben hariç benimki farklı sorun.
Geçmiş olsun canım,çabucak atlatırsın inşallah..kızlar 2 gündür menü yazmıyorum midemi üşütmüşüm biraz da gastrite benzer şikayetlerim var hazımsızlık yaşıyorum ilaca da başladım bir öğünde çok yiyemiyorum öyle olunca da acıkıyorum o nedenle az az yiyorum midemi yormadan
umarım yarın normal düzenime dönerim zira karnım davul gibi şiş ve ne yazık ki kiloma yansıdı
ben de regl olmak üzereyim..ondandır .bilinçaltı sanırım:) benim de favorim cevizli olanlar onu da belirtip konuyu kapatiim:)kötü mecralara girmişiz ama ben baklavamı kadayıfımı sadece ve sadece cevizli severim. O anlamda şöyle layıkıyla yapılmiş ev baklavası ve kadayıfını tek geçerim.
tebrikleer 2 kilo içinNihayet bugün ayran detoksum bitti ve normal menüme döndüm +2 kilo vermişimmm başardım
Ama karataya ihanet ettim sabahın 6sında hastaneye gitmek zorunda oldğm için yumurtalı kahvaltı yapamadım
sabah :1 peynirli poğaça ve şekersiz çay içtim
öğlen:küçük kapta yoğurt yedim
akşamda :azıcık bulgur pilavı (cidden azdı ama) 2 tane de tavuk butu yedim derisiz onlarda minicikmiş gözüm aç benim öf bide yoğurt yedim
Böyle sayınca ne çok oldu pöfff buraya yazmaya başlayalı kendimi size karşı sorumlu hissediyorum karşımda eli merdaneli öğretmenler var gibi geliyo biranda :) hepinizi seviyorumm çok,sağlıklı ve fit yaşayın Geleceğin Victoria hatunları
ellerine sağlık hamarat hatun:) bende bugün yeşil zeytin aldım, kırıp tuzlu suya atacam..Kizlar bu saat oldu hala ayaktayim derin ise daldim sirke ve salca yapmayla ugrasiyorum ilk defa yapacagim dun 12 kg domatesi kaynatmistim gece 1 e kadar sogusun diye ustunu kapatip balkona koydum aksam once üzüm sirkesi hazirlayip onuda balkona koydum sonrada domatesleri kevgirden ezerek gecirdim yarinda elma sirkesi hazirlayacagim hepsini karatay kitabinda yazan tarife gore yapiyorum
Çok haklısın canım...tamam tamam kapattık konuyu.:) unutma bayrama 75'e düşecektik..!!!!!! Toparlanalımmmm..!!!!Xc9 cımm ve felluzcumm zaten regl öncesi çıldırıyorum siz de maşallah baklavalar tatlılar ...tatlı istedim ilk defa 3 aydır diyeyim.. Dün de kaçamak yaptım.. Regl öncesi olmuyordu bu sefer fena yiyorum.. Akşama kadar dayanıp akşam gözümde uçuyor... Seamım tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim..,inş diğerleri de iyi çıkar.. Levenaacım ben de düğün öncesi çok verip gelinliğimi son 4 günde değiştirmek zorunda kaldım.. Aman dikkat cnm.. Mahzencim iyi yolculuklar cnm.. Yeni gelen karataycılar hoşgeldiniz hepiniz.. Hastalar geçmiş olsun.. Biz de de devam hastalık.. Kızlar dünü yazayım.. Sabah 11 süper kkk yaptım.. Bi önceki gün 2 çikolata yemiştim. Bu gün yemryecektim.. Akşam taze fasülye 3 dolma yoğurt yedim.. Komşuya gittik tatlı krizim başladı ve 3 dilim yedim.. Arkadaşlar bilir ne kadar kararlı olduğumu malesef yedim kızlar.. İlk defa tartı gününde ++++ yazmaktan korkuyorummm.. Şimdiye kadar hiç bu kadar olmadı... Son 2 günüm tartıya... Durrrr deyin bana regl olayım da kurtulayım... Bu gün önümden ne geçse yemicem tatlı of ya ... 89 lu kiloda takılmıştım.. Şimdi 79 da takıldım.. Hadi artık evren bedenim bi anda gitsin kilolar.. Nazar boncuk yapayım bari .. Nazar değdi bana sanırım.. Her hafta veriyordum ve kaçamak yoktu .. Eski beni istiyorum benn... Çok yakındım ... Herkese iyi hafta sonları..
bende elma sirkesi yaptım kızlar gerçi daha olmadı 3 ayım daha var ben marankinin dediğine ghöre yapıyorum ama annem üzümden yapmıştı bilmem sen hiç yaptınmı üzerinde kapağna yakın kurtlear oluşuyor korkma onları at dinlendirmeye devan et gerçi karatayın tarifi başkadır belki ama annemler memlekette öyle yapıyorlardıKizlar bu saat oldu hala ayaktayim derin ise daldim sirke ve salca yapmayla ugrasiyorum ilk defa yapacagim dun 12 kg domatesi kaynatmistim gece 1 e kadar sogusun diye ustunu kapatip balkona koydum aksam once üzüm sirkesi hazirlayip onuda balkona koydum sonrada domatesleri kevgirden ezerek gecirdim yarinda elma sirkesi hazirlayacagim hepsini karatay kitabinda yazan tarife gore yapiyorum
Günaydın kızlar. Ben yumurtadan bıktım sanırım. Bu sabah haşladım kendime ama yiyemedim ve attım. 2 küçük muz, 1 bardak süt ve yer fıstığı yedim bu sabah kahvaltı olarak. Bu haftaki meyve hakkımı doldurdum artık
Kızlaaaar ben geldiiimm hiç de özlememişsiniz beni nerde bu kız diye soran yok
1 haftadır ders seçimiydi seçmeli ders kovalamacasıyla uğraşıyorum bizim okulda baya bi zor bu işler , bi de herkes gibi tabiki ben de hasta oldum e tek başıma yemek falan da pişiremeyince gitti bizim diyet ama baktım şimdi 700gr oynamış onu hemencecik veririm umarım kaldığım yerden devam ediyorum bu gunden itibaren.
Akşam menü bildirimi yaparım yeni gelenler var sanırım hepiniz hoşgeldiniz eskilere küsüm hiç beni sormamış kimse valla kırıldım
[xc9]yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
sivasın gülü
böbreklerde önemli bişey olmaması sevindirici umarım üşütme de çabucak geçer
c_emre/bicnv
kızlar detoks sonucunuz çok iyi tebrik ederim
xc9 Cok tsk ediyorumcanim. Böbrekleri üsümete zormus, üstüne üstlük öksürük var geceler haram banaaa.
Ayyyy yine gece oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?