Sabah kkk,çorba,patlıcan yemeği,yeşillik,yoğurt.Bugün spor yapmadım.
ooo xc9, akasya ve efes de gelmiişş.. hoşgeldiniz dostlar. nasılsınızz?
Gurbetizm biri börek biri tatlama içinTatlamayı öğrendik de sulu börek nasıl oluyor bir de onu açıklasan süper olur Leneva Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim hoca d vitaminini çok önemsiyor genelde eksik olurmuş hrkeste ben de alacağım sanırım sağlık ocağı bütün değerlere bakıyor sadece d vitaminine bakmıyo mutlaka eksiklik vardır diye düşünüyorum fazlasının zararı yok uş zaten ayrıca sakatatta da bolca d vitamîni varmış haberiniz olsun Akasya Bu sefer hızlı döndün sık sık online sın
Gurbetizm biri börek biri tatlama içinTatlamayı öğrendik de sulu börek nasıl oluyor bir de onu açıklasan süper olur Leneva Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim hoca d vitaminini çok önemsiyor genelde eksik olurmuş hrkeste ben de alacağım sanırım sağlık ocağı bütün değerlere bakıyor sadece d vitaminine bakmıyo mutlaka eksiklik vardır diye düşünüyorum fazlasının zararı yok uş zaten ayrıca sakatatta da bolca d vitamîni varmış haberiniz olsun Akasya Bu sefer hızlı döndün sık sık online sın
Hoşbulduk gurbetciğim, sen de hoşgeldin
Kendi adıma ben ne iyi ne kötüyüm, şu eşim düzelsin diye bekliyorum, gece artık 2-3 ne olursa beklemekten, sabah sersem tavuk gibi kalkmaktan ve eşimin enerji toplamak adına karatay dışı beslenmesine ortak olmaktantamam sustum..
Geliyorum kimsecik yok, siz baharda ve yazın burada olacaksınız ben olamayacağım amaBu haksızlık değil mi
Geldim gurbetcim geldîm
kazağı bitirdim de geldim:))))
çbisikletin üstünden yazıyorum şu an bugün spor yapamayanları heveslendireyim (efeees sana gönderme yapıyorum)
nooldu sana bugün niye spor yapamadın
Efes yazacağıma refes yamışım :))) Bisikletmeyken chatleşmeyi keşfettiğimden beri pedal çevirmek zevkli hale geldi Sabah 1 saat bisiklet öğle 1 saat yürüyüş şimdi de bisikleti 1 saate tamamlıcam ama suçum büyük birazdan menümü ya/57! Da görün siz de ççantaları alın elinize:))Gurbetizm Refes baskıya dayanamadı spor yapmaya gîtti herhalde
kesin kesin.Gurbetizm Refes baskıya dayanamadı spor yapmaya gîtti herhalde
:18:
ya ne zaman gıdecek alalmış değilim 2 ılerı 1 gerı
:18:
ya ne zaman gıdecek alalmış değilim 2 ılerı 1 gerı
kesin kesin.
e herkes sen gibi hem spor yapııp hem formda dolanamıyor ki?
ayy ben de gideyim artık. yarın için lahana sarması sarcam. çok işim var çoookkk
Arkaadaslar merhaba,
Karatay diyetinde sanırım ekmeke seker yok. Bu diyeti uygulayıo ekmek de yiyen varmı? tamamen uygulayabiliyor musunuz?
Huzis afatmas
kan değerlerinize baktırdnız mı d vitamini ve demir eksîkliği olanlar kilo veremez dîyor ayrıca egzersiz olmadan vermek nerdeyse imkansız egzersizinizi düzenli yapın kışın vücut ısınmak için yağları tutuyor biraz sabretmek gerek
hahahahahaaaamaşallah maşallah
menüler cısslarla dolu siz naaptınız yahu menüleriniz cısslarla dolmuş
biraz toparlanın zaten mevsimin azizliğine uğradık gr gr veriyoruz olmadı bu hiiiiiç olmadı
takdir ve tenkit ikonlarımızı daha sık kullanalım yoksa hepimiz verdiğimiz kiloları geri alıcaz
QUOTE=akasya1612;33622628]................
Canım biz sana bir kazak gönderelim bırak örgüyü de gel artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?