Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gurbetizm biri börek biri tatlama için Tatlamayı öğrendik de sulu börek nasıl oluyor bir de onu açıklasan süper olur Leneva Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim hoca d vitaminini çok önemsiyor genelde eksik olurmuş hrkeste ben de alacağım sanırım sağlık ocağı bütün değerlere bakıyor sadece d vitaminine bakmıyo mutlaka eksiklik vardır diye düşünüyorum fazlasının zararı yok uş zaten ayrıca sakatatta da bolca d vitamîni varmış haberiniz olsun Akasya Bu sefer hızlı döndün sık sık online sın

ooo xc9, akasya ve efes de gelmiişş.. hoşgeldiniz dostlar. nasılsınızz?

Hoşbulduk gurbetciğim, sen de hoşgeldin

Kendi adıma ben ne iyi ne kötüyüm, şu eşim düzelsin diye bekliyorum, gece artık 2-3 ne olursa beklemekten, sabah sersem tavuk gibi kalkmaktan ve eşimin enerji toplamak adına karatay dışı beslenmesine ortak olmaktan tamam sustum..

Geliyorum kimsecik yok, siz baharda ve yazın burada olacaksınız ben olamayacağım ama Bu haksızlık değil mi

E tadilat bitti, evin bayağı kısmı yerleşti, tüh tam cam silecektim bugün yağmur yağdı İnternetim düzgün, işim yok daha ne olsun bacım

Geldim gurbetcim geldîm
kazağı bitirdim de geldim:))))
çbisikletin üstünden yazıyorum şu an bugün spor yapamayanları heveslendireyim (efeees sana gönderme yapıyorum)
nooldu sana bugün niye spor yapamadın

sulu börek te normal yufka ile yapılan ama aralara yoğurt sürmek yerine
1bardak su, 1 bardak sıvı yağ, 2 yumurtanın
çırpılarak hazırlanması ile yapılan harcın sürülmesi ve kalan harcı en üst kata boca edilmesi ile yapılan gece boyu bekletilip sabah pişirilen enfes bir börek. bu arada tam orta katta harç yerine tuzsuz peynir konuyor, bi de yufkalar su böreği gibi büzüştürülerek seriliyor...yerken tarifini de almıştım da. bugün okulda arkadaş getirdi frenleyemedim kendimi ikincisini de yedim

Son düzenleme:
Akasyas Bırak yağsın yağmur sus ses etme kuraklık ileri boyutta Sen de kışın hem topîkte hem diyette aktîf olmalısın kî yazın çiroz görümcelerin gelince yanlarında komplekse girme:))

hızınıza yetişemez oldum şimdi de

hoşbuldum sen de hoşgeldin akasya
eşin için geçmiş olsun canım, Karatay dışı beslensen de takıl buralara bi gün döneceksin ne olsa
ben de yazın 1 - 2 ay kadar olmam büyük ihtimal de sen neden olmuyorsun buralarda

Geldim gurbetcim geldîm
kazağı bitirdim de geldim:))))
çbisikletin üstünden yazıyorum şu an bugün spor yapamayanları heveslendireyim (efeees sana gönderme yapıyorum)
nooldu sana bugün niye spor yapamadın

arkadaşlardan biri sana hazır kazak alıp yollayacaktı az kalsın, sırf dön aramıza diye yani,, sevildiğini bil özletme kendini taam mı

Gurbetizm Refes baskıya dayanamadı spor yapmaya gîtti herhalde
Efes yazacağıma refes yamışım :))) Bisikletmeyken chatleşmeyi keşfettiğimden beri pedal çevirmek zevkli hale geldi Sabah 1 saat bisiklet öğle 1 saat yürüyüş şimdi de bisikleti 1 saate tamamlıcam ama suçum büyük birazdan menümü ya/57! Da görün siz de ççantaları alın elinize:))

:18:
ya ne zaman gıdecek alalmış değilim 2 ılerı 1 gerı

cnm benm ben de aynı sorunu yaşıyorum.çözümü var mı bilmiyorum ama kızlar "devam pes etme" dediler.onları dinlemeye çalışıyorum.bazen moralim çok kötü bozuluyor depresyona giriyorum ve o zamnlarda yine senin de dediğin gibi "2 ileri 1 geri mehter takımı misali ilerliyorum, niye böyle oluyor" diye kızıyorum kendime.bilgisi geniş ve iyi olan birilerinin yardımcı olması lazım bize

Sabah
kkk yaptım yumurtalar yetmemiş gibî muz yedim bir de dünden kalan tahinli kabak tatlısı
sabah tatlı yeyînce öğlen acıktım tabi kapuska e yoğurt yedimakş
am
2 tabak alaca çorba
yoğurt
bütün bunlar için bugünkü sporumu 3 saate tamamlayacağım

Arkaadaslar merhaba,

Karatay diyetinde sanırım ekmeke seker yok. Bu diyeti uygulayıo ekmek de yiyen varmı? tamamen uygulayabiliyor musunuz?

cnm kimsenin ekmek yediğini okumadım menülerde dikkatimi çekmedi.cısslar hariç .biz ekmek kısmını sadece lahmacunda biraz ihlal ediyoruz ki Canan hocada çok sık olmamak kaydıyla lahmacun yemeyi uygun buluyor.onun dışında ekmekle işimz yok :)

Son düzenleme:
Huzis afatmas

kan değerlerinize baktırdnız mı d vitamini ve demir eksîkliği olanlar kilo veremez dîyor ayrıca egzersiz olmadan vermek nerdeyse imkansız egzersizinizi düzenli yapın kışın vücut ısınmak için yağları tutuyor biraz sabretmek gerek

cnm tahlil henüz yaptırmadım adanaya gidince yaptıracağım.egzersizimi de her gün yapıyorum.her akşam jillian yapıyorum yani.yürüme işini ise okul çıkışı yaklaşık 1.5 km yapıyorum,bu uzaklıkta merkeze okulum.o mesafeyi yürüyorum.

hahahahahaaaa
kazak bitti bitti çok da güzel oldu gidene kadar sık sık uğrayacağım

tahlil ne için canım hasta mısın yoksa rutin kontrol mü?
menün başımı döndürdü sen naaptın

alanis senle tanışmamız böyle olmasaydı keşke
tamam ilk pişi kızının ellerinden çıkmış şifadır sana da 2,3,4 oo-hhoooo

bu hafta çok iyi kilo verdin sana çanta yollamak istemiyorum ama börek olmadı
deseydin ki çorba yoğurt azıcık börek hoş görürdük[/QUOTE]

ooooooooo ilkçantamı aldım bu arada dayanamyarak yedim

bugün yediklerim

sabah kkk kuruyemişsiz meyve suyu içtim(cısss)

akşam mercimek köfte (biraz fazla kaçırdım ama) ayran

aralarda 2 kupa ıhlamur içtim (zencefilli kabuk tarçınlı) buaralar boğazım çok ağrıyo iyi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…