Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba kızlar bugün izinli ilan ettim kendimi bugün diyet yok aranızda biri miğrenden dolayı çok su içemiyorum demiş su miğreni tetikliyormu bendede miğren varda ama yarın sıkı sıkı devam dün yediklerimi yazayım size
SABAH;1 yumurta yarım domates yarım salatalık sabah kalkınca da 1 bardak maydonoz ve limon çekipiçiyorum
AKŞAM:1 kase mercümek çorbası 2 kaşık dana et 1 bardak ayran

Benim yemek saatim o kadar erken olmuyor ne yazikki cunku genelde 11-12 yi buluyor kahvaltim ve acikmadigimdan da 6-7 den once yemiyorum birde esimin is saatleri belli olmuyor onada ayarlama calisiyorum ailecek tek yemegimiz aksam oluyor cunki. Gec gelecekse ayri yiyoruz ama.
Canim banada ilginc gelen o cunki kilo verdigim donemde daha az hareket ediyordum. Birgun normal beslenmekten kastin nedir, sabah ekmekli kizartmali kahvalti, aksamda pirinc pilavli yemek ve aralarda cikolata ve baska tatlilar mi??ve saatlerine uymadan iki uc saatte bir yemek mi? Ay oyle bisey yapma sonraki gunu zor toparlarim gibi geliyorda bana

Bu ayran fikrini denemeyi dusunuyorum hic aklima gelmemisti gercekten porsiyonlarimi kucultmem lazim sanirim cok yiyorum. Karabugdayi bugun nihayet bulup aldim denemeyi dusunuyorum sonuc nasil olur bilmiyorum tabi.

Dunki menum,
Sabah kkk
Aksam, yogurt turp tarhana corbadi ve ispanak yemegi

Bugunki yediklerim
Sabah, bir yumurta az eynir ve zeytin, domates salatalik, badem ve uc incir
Akam, kiymali barbunya, yogurt ve salata

Simdi form cayimi ictim ve bir bardakta kefir icmeyi dusunuyorum yatmadan.

Günaydın arkadaşlar Biraz sonra yola çııcam bildirimi kısa yapacağım +300 Yüzde %+0.45 Bir hafta yokum beni özleyin öpüldünüz

HAYIR SU MİGRENI TETIKLEMIYO Ancak migrenden dolayı mide bulantısı olduğu için su içemiyosun hamıle olduğumu bıle anlamadım mıgren den kaynaklanan bulantı zanntmıştım kızıma hamıleyken o derece yani

Kilo bildirim formatı
Rumuz:afatmas
Başlangıç tarihi:20.01.2013
Başlangıç kg:87
Geçen hafta:67,5
Bu hafta:67,1
Fark:-400
Toplam fark:19,40
Beden:40-42
Spor:leslie 5 mil bu hafta 5 gun ve 1 gun 2,5 mıl
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:......

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar iyi haftalar. Umarım hepiniz iyisinizdir arkadaşlar. Ben uzun zamandır giremedim işlerin yoğunluğu çocuğun hastalığı vs derken. Arada kaçamaklar da oldu ama neyse ki düzene soktum

Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70
Geçen hafta:60
Bu hafta:59.8
Fark:-200 gr
Toplam fark:10.2 kg
Beden:38
Spor:yok
Boy:1.61
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesi: -%0.33

59.8 ile 60 kg arası gidip geliyorum 2 aydır. Bu duraklama beni sinir ediyor

80 le başladım 77 yim şuan 60 hedefim 65 te olur1.60 boyum hamilelikte aldım kızım 2.5 yaşında hala veremedim ama bu kez kararlıyım inş.bu sabah kahvaltım

2 yumurta bir bardak süt
10 zeytin bir kibrit kutusu peynir
bir avuç fındık

Başlangıç tarihi:16.01.2014
Başlangıç kg: 93
Geçen hafta: 89.5
Bu hafta: 88
Fark: 1.5 kg
Toplam fark: 5 kilo
Beden: 44
Spor:yok
Boy:1.78
Hedef:75
Verılen kılo yuzdesi: -%1.67

bir buçuk haftada 5 kilo çok iyi

Son düzenleme:
lale adın sanırım memnun oldum nickime gelince lakabım o benim arkadaşlar öle der diyettekileri tahrik ediceğini düşünmemiştim

yaa çok iyi vermişsin yaa naptın hele anlatsana valla okuyunca gözlerim belerdi

yaa çok iyi vermişsin yaa naptın hele anlatsana valla okuyunca gözlerim belerdi

meraba

sadece karatay diyeti

yasaklarına uydum ve kaçamak falan yapmadım

önceki sayfalara bakarsan menüleri görürsün sabah geç kaktığım için geç kahvaltı yapıyorum 11 de kkk
akşam 5 6 gibi normal yemek ekmek dışında herşeyi yiyorum
hiç meyve yemiyorum sadece kahvaltıda istersem 1 porsiyon meyve

böyle işte

kilo bildirimim:
rumuz:zeynom1981
başlangıç kilo:81,5
geçen hafta:78,5
bu hafta:78.0
fark:-500 gr
yüzde:-0.63

sporuma bu hafta başladım nihayet yoksa gram oymayacak bende...

başlangıç tarihi:03.12.2013
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:61.4 kg
Bu hafta:61 kg
Fark: -400 gr
Toplam fark:4 kg
Beden:38-40
Spor: 5 gün 45 dk yürüyüş
Boy:1.56
Hedef:55 kg
yüzde:-0,655

merhabalar kızlaar beni de aranıza alır mısınız?söz ne derseniz yapacam.iki bebiş üst üste oldu bu kilolarımdan acilen kurtulmam lazım.minik bebiş 1 yaşına da geldi.artık diyet zamanı....bana yardım edeceksiniz demi????

önceden bi ara yapmıştım.bir hafta kadar.o zaman sadece et türü beslenmiştim.araya çerez yerleştirmiştim.kuru fasulya yiyen bi arkadaş gördüm.yeniyor mu?sebze tüketimi nasıl?mesela ; sadece ıspanak mı yoksa etli ıspanak mı yenmeli?

rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 69.7
bu hafta: 69.3

fark:-400 gr
toplam fark:12.2kg
yüzde:%-0.573
spor: 5 gün jillian,

ya ben zayıfım ama metabolizmam sindirim sistemim bozuk karnımda şişlik var 2 öğünle durmaya çalışıyorum bide gastrit hastasıyım

sabah sekizde işe geliyrm her gün yumurta işe getirmem gerekli sanırım.farklı alternatifler varmı?ekmek sabah dahil kesinlikle yasak değil mi? çok sordum ama insan zorda olunca böyle oluyor..... :2::2::2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…